- Spokojnosť
bez problémov
rýchle vybavenie objednávky
- Rýchle dodanie tovaru
Neviem koho budem chváliť ale volal som spánok ktorý vyšiel v ústrety dívať hľadal odberné miesto aby som to nemal ďaleko doporučujem bol trpezlivosti mal na rozdávanie dávno som nestretol mladého človeka s takýmto prístupom
- Spoľahlivo a rýchlo, super
- Rýchlosť dodania od objednania. V stredu večer objednané v piatok doobeda doručené
Maximálna spokojnosť rýchle vybavenie objednávky
- Ceny
- velmi prijemne jednanie, ocenujem telefonat priamo od intercomu , upresnenie dodania , prehladna web stranka
- nemam nevyhodu
určite doporučujem maju kvalitne a spolahlive vyrobky
Rýchlosť dodania.
Ok
- Dobra komunikacia a rychle vybavenie
Dobrá komunikácia prehľadný web rýchle dodanie
- Objednate si tovar, vysoko pravdepodobne ho nikdy nedoručia
- Garancia niečoho, čo v deň dodanie zrazu garantované nie je
Nikdy v živote nikomu neodporúčam objednávať cez túto bandu neschopných amatérov. Niekoľko razy posunutý termín dodania, prepdokladám, že by som sa samotného produktu nedočkal ani do Vianoc. Ak si plánujete čokoľvek a chcete sa instantne nasrať, táto wannabe "firma" je na to ideálny spoločník. Najväčšia bomba je, keď (citujem): "Na 100% to tu bude vtedy a vtedy," a keď voláte deň pred tým, zrazu sa termín dodania posunie o 10 dní. Fakt fenomenálne, tlieskam.
Reakcia obchodu Intercom
Dobrý deň p. Kabát,
ďakujeme, že ste si našli čas podeliť sa o svoju skúsenosť.
Mrzí nás, že sme vo Vašom prípade nenaplnili očakávania a že došlo k opakovanému posunu termínu dodania.
Úprimne sa ospravedlňujeme za nepríjemnosti, ktoré Vám to spôsobilo. Žiaľ v tomto prípade došlo k posunom, ktoré sme nedokázali ovplyvniť.
Želáme Vám všetko dobré a veríme, že Vaša ďalšia skúsenosť s nami alebo kdekoľvek inde bude už len pozitívna. -
Super. Rýchle odoslanie.
- Super obchod rýchle dodanie
- Rýchle doručenie.
- rýchlo a bez problémov
dobry sortiment
spoľahlivosť