- Mohli pozrieť ako sa vyrabajú naše okná ,máme už namontované .
Super firma
- Najlepšia cena na hlinikove okna
- Prekrásne elegantné hliníkové dvere
- Oproti cp plastu sme dostali za doplatok 3700 hliníkove okna +dvere
super
- Spravily nám prekrásnu zasklenú terasu z hliníkových okien a posuvku ,šikovný montážnici .
- -
Výborné riešenie posuvného sustému automatickym kovaním
Technické detaily vykreslené v ponuke
- Hliníkové okná
- Kvalta spracovania
- Funkčnost a estetika
- Panelové dvere
Hľadal som rehau geneo ,a nakoniec sme sa rozhodli pre hliníkové okná, dom má rázne efekt minimalizmu ,a cena bola neskutočne dobrá, výrobu maju v Komárne ,montovali v Senci.
- Pekné prevedenie práce
- Podrobnosti prebrané pri cenovej ponuke
- -
Dávali sme si okná na rd ,hľadali sme bezpečné okná,ktoré boli dodané s meškaním 2dni .
- Lacné
- Kvalitné
- -
Objednal som si a namontoval , salamander obojstranny orech ,a hlinikove dvere
- Výroba
- Spokojnosť
- Pekné dvere
- Dlhá čakacia doba
Chcely sme hliníkové okná ,a hlavne SK výrobu ,najlepšia cena .
- výhodná cena
- dobrá komunikácia a prístup
- odporučené kamarátkou
- dobré referencie
- nemôžem na nich povedať nič zlé
Okná nám montovali v panelákovom dome , montáž prebehla rýchlo a bez problémov , ľúbil sa mi odborný prístup montážnikov.
- rozumná cena
- dostali sme prekvapenie
- nemám
Bývame v pri blave.. doviezli , namontovali , ....... funguje všetko ako má byť
- Robily nám rodinný dom s parozábranou
- Pekne osadené okná
- Pekné dvere
- Majú výrobu
- Poslem fotky [email protected]
- Viššia cena za parozábranu
Spokojnosť
- Nic
- Bordel pri montazi, okna reklamovane 4x a problem stale nevyrieseny, priserna komunikacia so spolocnostou, ani sa Vam nepredstavi clovek, co s Vami jedna a este sa vyhybaju aj komunikacii. Okna su velmi nekvalitne, alebo montaz je nekvalitna, pripadne kombinacia oboch. Pri kupe mi bolo slubene, ze okna su vhodne na pasivne domy a urcite budu velmi dobre, mam ich na byte a keby take boli namontovane na pasivny dom, urcite by uz nebol pasivny dom!!!! Celkovo neodporucam v ziadnom pripade tuto firmu. Uz 2 roky sa s nimi taham a v odpovedani su velmi pomaly, aspon co sa tyka reklamacii
Neodporucam dany obchod. Ja som si nekupila najlacnejsie okna (rozdiel medzi Inter-Oknom a Slovaktualom bol len 200 euro) a doteraz lutujem, ze som sa na tych 200 euro ulakomila!
- +dobrá cena
- + kvalitné okná
- + doporučily hliníkové dvere
- + dobrá komunikácia
- + mali dobré referencie
- + odporúčam firmu
- - bordel po montáži
Celkovo sme spokojný,dobrá firma.
- Veľmi dobré ceny,
- doporučujem obchod na okná
Veľmi skvele spravený obchod na okná na dvere, doporučujem kupovať bez montáže ak máte skúsenosti s montážou okien a dverí, cenu vydíte po zadaní rozmerov v mm.
- Dobrá kvalita,výborná cena..ochota
Vybral som si podľa odporučení