- Tovar neprišiel v určený dátum, kt.bol napísaný (do dnešného dňa tovar nemáme)
Tovar bol skladom,ale po meškaní a telefón.zistovani,kde je objednávka,nám bolo povedané,že nevedia,prečo nám naskočilo doručenie aké naskočilo,že to príde o týždeň neskôr,s čím sme nerátali (nakoľko sme to potrebovali mať doma do určitého dátumu)
Vážený zákazník,
bohužiaľ, pri internetových obchodoch v dôsledku rôznych príčin môže dôjsť k oneskoreniu s doručením tovaru. Samozrejme, sa vždy snažíme všetko spraviť preto, aby naši zákazníci dostali objednaný tovar v čo najkratšom čase. Je nám ľúto, že pri Vašej objednávke sme sa s doručením tovaru trocha oneskorili, mrzí nás to a veríme, že v budúcnosti sa podobné nepríjemnosti nevyskytnú.
- Dobrá cena
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Sme radi, že sme vyhoveli vašim požiadavkám a veríme, že aj nabudúce si nás zvolíte.
Rýchlo, jednoducho a kvalitné
Inlea webshop -
- Tovar som si objednala pred mesiacom a neprisiel do teraz. Telefon stale obsadeny.
Objednávala som skrinku 20.4., predajca mi napísal, že doručenie bude 9.5.. Potom už žiadne správy. 9.5. som im písala mail s otázkou ako je na tom moja objednávka. Odpísali mi na druhý deň s výhovorkou, že čakajú na dodávateľa.
Beriem to ako zavádzanie zákazníka a je to prvý ale aj posledný krát, čo som si od nich niečo objednala.Reakcia obchodu Inlea.sk
Vážený zákazník,
je nám veľmi ľúto vzniknutých nepríjemností. Bohužiaľ, v dôsledku meškania dodávky od dodávateľa sa nám niektoré naše objednávky nepodarilo splniť v rámci predpokladanej lehoty. Mrzí nás, že Vaša objednávka patrí medzi tieto objednávky. Doručenie produktu však neprechádza len cez jeden subjekt a niekedy bohužiaľ, nevieme ovplyvniť oneskorenie dodania produktu. Samozrejme, nás veľmi mrzí, že ste objednávku neobdržali včas a robíme všetko preto, aby sa v budúcnosti nevyskytovali podobné nepríjemnosti.
Inlea webshop -
- Uzasny pristup,neskutocna ochota, nadstandartny pristup. Nakup urcite odporucam
Vážený zákazník,
Vaše pozitívne hodnotenie nášho e-shopu nás nesmierne teší, máme z toho veľkú radosť. Veríme, že aj nabudúce si zvolíte nás.
Super rýchle dodanie.
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie nášho e-shopu. Sme radi, že sme vyhoveli Vašim požiadavkám a tešíme sa na Váš ďalší nákup.
Inlea webshop -
Boli veľmi ochotní a pružní.
ĎakujemReakcia obchodu Inlea.sk
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu. Teší nás Vaša spokojnosť s našim e-shopom a veríme, že aj v budúcnosti si nás vyberiete.
- Rýchlosť
Inlea webshop -
Po zadaní objednávky som oslovila obchod a prosila som o skoré dodanie tovaru, vyšli mi maximálne v ústrety a na ďalší deň mi bol tovar doručený. Odporúčam tento obchod, dobré ceny, maximálna ochota z ich strany. Ďakujem
Inlea webshop -
- Objednávku som robila tesne pred odchodom mimo SK,tak som bola v strese,či mi ju vôbec doručia.Dievčatá však urobili maximum a objednávku som si vyzdvihla a aj s ňou odcestovala za vnučkou. Teda,obchod len doporučujem☺
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie nášho e-shopu. Veľmi nás teší Vaša spokojnosť a veríme, že aj nabudúce si zvolíte práve nás.
Inlea webshop -
Ponuka prehľadná, tovar dobre popísaný, objednávanie intuitívne, jednoduché. Nebola dodržaná dodacia doba, balík prišiel po viac ako týždni od deklarovanej dodacej doby. Snažila som sa kontaktovať obchod, ale mobilné číslo uvedené na stránke nikto nikdy nezdvihol, ani sa neozval späť. Obdobne to bolo pri e-mail komunikácii (nedala sa správa doručiť), takže som nevedela čo sa deje, a či som náhodou nenaletela podvodníkom, ktorým som vopred zaplatila a tovar neuvidím. To ma nemilo prekvapilo a nebola som spokojná.
Vážený zákazník,
na základe dostupnosti objednaných produktov Vám bola predbežne určená dodacia lehota 12.4. Balík Vám bol doručený 14.4. Za mierne meškanie sa ospravedlňujeme. Pri kontaktoch nášho e-shopu je uvedená len pevná linka, mobilné tel. číslo zákazníckej linky nemáme.
Veľmi ústretový obchod.
Inlea webshop -
Neposlali to, čo som si objednala
Vážený zákazník,
môže sa stať, že kolegovia zo skladu omylom vyexpedujú iný tovar, ako je v skutočnosti v objednávke, keďže aj oni sú len ľudia a môžu sa pomýliť. V takom prípade je potrebné kontaktovať našu zákaznícku linku, ktorá vždy ochotne pomôže v prípade akýchkoľvek problémov. Vo Vašej objednávke sa nachádzajú 2 fotorámiky s odtlačkom a chodítko. V prípade ak zákazník dostane iný tovar, má možnosť uplatniť si reklamáciu. Reklamáciu pri tejto objednávke v systéme neevidujeme.
Som spokojný.
Inlea webshop -
- Tovar dorazil komplet a v poriadku
- Plno guľôčok z polystyrénu všade rozmrvene,boli všade
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za spätnú väzbu. Sme radi, že ste tovar obdržali v poriadku a nepoškodenom stave. Polystyrénová výplň slúži pre čím bezpečnejšiu prepravu a neporušenosť nábytku pri manipulácii s balíkom.
Inlea webshop -
- Tovar mi bol doručený v deň, ktorý písali pri objednávke. Objednávka bola na mail potvrdená, potom prišiel mail o vyexpedovaní a potom o dodaní v deň dovozu.
- Nemám čo vytknúť
Inlea webshop -
- expresne rýchle dodanie tovaru
- Tovar bol doručený
Ak niekto nemá rád Ikeu tak po skúsenosti s týmto nábytkom bude ikeu zbožňovať. Lacná napodobenina kde sa tesár uťal niekoľkokrát. Apropo obchod pre deti a nábytok nemá ani prichytenie na stenu? Po vybalení som mal chuť to okamžite vrátiť. Všade polystyrén nábytok otlčený z každej strany. Ostalo to doma len z dôvodu radosti manželky.
Vážený zákazník,
prioritne by sa mali podobné problémy riešiť s našou zákazníckou linkou, ktorá Vám ochotne pomôže v prípade akýchkoľvek otázok či problémov. Je nám ľúto, že ste tovar dostali v poškodenom stave. Zákazník po prevzatí tovaru má možnosť uplatniť si reklamáciu. V prípade ak sa v krabici nenachádzajú komponenty k prichyteniu nábytku k stene, to z dôvodu, že z hľadiska výrobcu nábytok pre bezpečné používanie nevyžaduje. V prípade nespokojnosti s kvalitou obdržaného tovaru má možnosť odstúpiť od kúpnej zmluvy do 14 dní.
Inlea webshop -
Čakám na tovar. Objednanie prebehlo bez problémov.
Vážený zákazník,
ďakujeme za spätnú väzbu. Na základe dostupnosti produktu Vám bola predbežne určená dodacia lehota 4.4. Balík Vám bol úspešne doručený s miernym omeškaním na druhý deň 5.4.
Inlea webshop