Po dvoch týždňoch čakania som im napísala , kde mám svoju objednávku. Napisali ze co najskôr doručia . Asi by som čakala ešte aj dnes keby nezrušim objednávku .
Vážený zákazník,
objednávku ste realizovali na produkt s dostupnosťou skladom do 5-8 pracovných dní. Mrzí nás, že nebola dodržaná dodacia lehota pri Vašej objednávke.
Všetko prebehlo v poriadku.Spokojnosť.Ďakujem
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu. Teší nás Vaša spokojnosť s našim e-shopom a veríme, že aj v budúcnosti si nás vyberiete.
Inlea webshop -
Rýchle, férové, bezproblémové jednanie a doručenie. Odporúčam :-)
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie nášho e-shopu. Veríme, že aj nabudúce si zvolíte nás.
Inlea webshop -
- Rýchle dodanie, bezproblémová komunikácia, dokonca pri reklamácii dielu poslali nový diel na druhý deň.
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie nášho e-shopu. Veľmi nás teší Vaša spokojnosť a veríme, že aj nabudúce si zvolíte práve nás. Sme radi, že aj Vaša reklamácia bola úspešne a rýchlo vybavená.
Inlea webshop -
- Davali vediet o stave objednavky sami
- Pri emaile o meskani objednavky a dodavky som sa obavala ci mi tovar naozaj pride, nakolko som sa uz dvakrat okaslala
Vážený zákazník,
ďakujeme za spätnú väzbu. Na základe dostupnosti produktu Vám bola predbežne určená dodacia lehota 31.3. Balík Vám bol úspešne doručený bez omeškania dňa 30.3.
Inlea webshop -
Som spokojná s tovarom i keď mi bol tovar doručený neskôr, obchod ma o tom informoval, išlo o oneskorenie z dôvodu dodania od dodávateľa.
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie nášho e-shopu. Sme radi, že sme vyhoveli Vašim požiadavkám a tešíme sa na Váš ďalší nákup.
- Dobrá komunikácia,rýchle dodanie
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Sme radi, že sme vyhoveli vašim požiadavkám a veríme, že aj nabudúce si nás zvolíte.
Inlea webshop -
Zatiaľ som tovar neobdržala, som v čakaní, verím, že má budú informovať čo sa deje kde sa moj tovar nachádza.
Vážený zákazník,
na základe dostupnosti produktu Vám bola predbežne určená dodacia lehota 22.3. Balík Vám bol nakoniec s menším omeškaním na druhý deň, t.j. 23.3. doručený.
Inlea webshop -
- tovar som ešte neobdržala a nemám žiadne info, kedy bude doručený
zatiaľ sa nevie vyjadriť, či som spokojná, záleží na tom, kedy a v akom stave tovar obdržím, dúfam, že to bude v najbližších dňoch
- Vyborna komunikacia, rychle doručenie
Inlea webshop -
Som spokojný, kvalitný výrobok.
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu. Teší nás Vaša spokojnosť s dodaným tovarom a veríme, že aj v budúcnosti si nás vyberiete.
Inlea webshop -
- Tovar údajne na sklade bol objednaný, zaplatený,....nedodaný.
Vážený zákazník,
veľmi nás mrzí oneskorenie s doručením Vašej objednávky. Bohužiaľ, pri internetových obchodoch v dôsledku rôznych príčin môže dôjsť k oneskoreniu s doručením tovaru. Samozrejme, sa vždy snažíme všetko spraviť preto, aby naši zákazníci dostali objednaný tovar v čo najkratšom čase. Je nám ľúto, že pri Vašej objednávke sme sa s doručením tovaru trocha oneskorili, mrzí nás to a veríme, že v budúcnosti sa podobné nepríjemnosti nevyskytnú.
- Okamzita reakcia na objednavku
Tovar dorazil za 1 mesiac
Predajca nemá tovar na sklade. Mesiac som čakala na brúsku. Keby som to vtedy vedela, určite by som si objednala z firmy, ktorá ma tovar na sklade. Brúsku som ešte nemala možnosť vyskúšať, keďže som ju obdržala iba pre niekoľkými hodinami, ale vyzerá, že bude dobre pracovať.
Inlea webshop -
Neuvedený termín dodania tovaru, žiadna odpoveď na otázku doručenia ale dotazník spokojnosti mi už prišiel...
Tak nech sa páči!Reakcia obchodu Inlea.sk
Vážený zákazník,
objednaný tovar s dostupnosťou skladom u dodávateľa ste obdržali do 7 pracovných dní. Dotazník spokojnosti nezasiela internetový obchod, ale systém Heureky, a to bez ohľadu na to, či objednávka bola vybavená alebo ešte nie.
Inlea webshop -
- Nemám čo vytknúť .Komunikácia bez problémov ,tovar doručený v presnom termíne.Ďakujem.
Inlea webshop -
Velmi dlhé dodanie... na stránke bolo písané ,že je tovar skladom a doručenie pár dní... objednala som inde
Vážený zákazník,
mailom sme Vás informovali, že jedálenské stoličky boli dodané zo strany dodávateľa žiaľ bez nožičiek, z toho dôvodu sme Vašu objednávku nevedeli expedovať. Vzniknutá situácia nás mrzí, ospravedlňujeme sa. Na základe Vašej žiadosti sme objednávku nasledovne stornovali.
Inlea webshop -
- Tovar dodaný včas a v poriadku.
- Rýchle doručenie
- Dobrá komunikácia
S priebehom nákupu som spokojný, no bohužiaľ tovar (detské odrážadlo s brzdou) bol v pôvodnom stave nepoužiteľný - kolieska boli tak krivé, že sa neboli schopné pomedzi brzdu otáčať. Keby to nebol darček a mal som dostatok času, tovar vrátim.
Vážený zákazník,
v prípade ak zákazník tovar dostane v poškodenom stave, má právo uplatniť si reklamáciu. Vzniknutá situácia nás mrzí.
Tovar dorazil za 1 mesiac
+ Výborná emailová komunikácia, ústretovosť, spokojnosť, dodržanie termínu dodania, obchod vrelo odporúčam.
Vážený zákazník,
Vaše pozitívne hodnotenie nášho e-shopu nás nesmierne teší, máme z toho veľkú radosť. Veríme, že aj nabudúce si zvolíte nás.
Inlea webshop