Tovar skladom, doručenie do troch dní. Trvalo to tri týždne. Medzi tým sa ani neunúvali odpísať na email.

Objednaný tovar mi nebol doručený.

• Na stranke udavaju lehotu dodania do 2 dni.Zial tovar nedorazil.

Tovar mi nedošiel hoci mi napísali ze pride 20. 5 2022

Tovar zozraty od cervotoca museli ste to vidieť keď ste to balili bolo tam kopec dreveného prachu .Nech sa vám darí.

• Lacna penazenka cela spinava od lepu horza

• Nepresnost v popisoch tovaru, rozdiel medzi vyobrazenim na stranke, popisom tovaru a dorucenym tovarom.
    • Na prvy pokus dosiel tovar poskodeny.

Napriek ochote personalu sa nedostavila icakavana kazdodenna kvalita. Radsej by som mal bezproblemovu zasielku ako promptne a ochotne vybavenu reklamaciu.

• obchod neuvadza material tovaru a jeho hrubku (mince štastia)

Internetový obchod zavádza s veľkosťou výrobku! Napriek tomu, že je napísaná veľkosť 40cm, už vieme že je lapač napriek tomu maličký!

Reakcia obchodu Indishop.sk

Náš internetový obchod v žiadnom prípade nezavádza, jedine kto tu zavádza a šíri klamlivú recenziu je daný zákazník. Pravdepodobne ste si zle prečítal rozmery daných produktov alebo sa niekde inde stala chyba, pretože Lapače snov, ktoré ste si podľa objednávky objednal, sme premerali a majú minimálnu celkovú dĺžku 40cm. A ak aj chcete produkty z nejakého dôvodu reklamovať stačí nás kontaktovať a vždy sa snažíme riešiť každú situáciu k 100% spokojnosti zákazníka.

• Neviem
    • Nespravne popisy produktu a nerealne fotky

Objednal som si ciernobielu satku pre pana a dosla mi satka so zasitymi flitrami cisto zenska. Flitre neboli nikde spomenute a ani na produktivej fotke neboli viditelne

Reakcia obchodu Indishop.sk

Je nám ľúto, že ste si poriadne neprečítal popis produktu kde je jednoznačne napísané že šatka je s flitrami. Ako dôkaz Vám posielame presné znenie:
    Popis produktu:

Obľúbená a legendárna šatka arafatka, vyrobená z bavlny.

Šatka je v kvalitnom prevedení, prešívaná aj striebornou niťou moderného vzhľadu s malými flitrami.

Je pravda, že nikde nieje spomenuté, že je dámska ale ani to, že je pánska, takže ste si nemohol objednať čisto pánsku šatku ako uvádzate. Čo sa týka nafotenia šatky, tak bohužiaľ nieje možné s fotoaparátom zachytiť také malé flitre, preto sme to uviedli v popise, ktorý ste pravdepodobne ani nečítal. A neposlednom rade Zakúpený tovar je možné vrátiť bez udania dôvodu do 14 pracovných dní od prevzatia tovaru kupujúcim, máme to uvedené všeobecných informáciách na našom eshope.

Kupovala som lapače snov. jeden v poriadku, ale druhý má od lapača ďaleko. Celý nerovnomerný, škoda rečí.

• Nižšia kvalita produktov.

Objednal som si žltú šatku a priška mi hnusná hnedá zo silonkového materiálu, no proste hnus

• Nulove
    • Neochota

Neodporucam

Reakcia obchodu Indishop.sk

Zákazníčka si arogantne vyžadovala 20% zľavu za nákup tovaru v hodnote 25€. Vyhrážala sa, že ak jej túto zľavu nepridelíme nakúpi v inom obchode, ktorý jej túto zľavu určite bezdôvodne pridelí a nebude jej určovať nejaké podmienky.
    20% zľavu prideľujeme len Firmám, ktoré chcú náš tovar ďalej predávať a nakúpia minimálnej hodnote 60€. Máme to uvedené na stránke dolu v lište Veľkoobchod.

Už neobjednám nič bez toho, aby som to osobne videla a riadne prezrela.

Reakcia obchodu Indishop.sk

Je nám ľúto, že zákazníčka nieje spokojná ale vôbec s nami nekomunikovala o tovare ani ho nevrátila. V takomto prípade sa nám ťažko hodnotí, že či zákazníčka hodnotenie myslí všeobecne alebo prečo zanechala takýto názor.

• cena
    • neviem

na peňaženke bol pokazený uzáver

Reakcia obchodu Indishop.sk

Predovšetkým chceme reagovať na túto recenziu z dôvodu, že zákazník nám poškodenie peňaženky vôbec neoznámil t.j. výrobok vôbec nereklamoval a do dnešného dňa tovar ani nevrátil.
    Je nám ľúto ak sme prehliadli nejakú chybu na tovare. Ale v prípade nespokojnosti s objednaným tovarom má zákazník nášho internetového obchodu právo vrátiť tovar bez udania dôvodu do 14 dní a bola by mu vrátená celá uhradená čiastka za tovar aj s poštovným.
    V prípade reklamácie by sme zákazníkovi ponúkli výmenu tovaru v hodnote peňaženky alebo v prípade požiadania vrátili celú finančnú hotovosť, ktorú za peňaženku zaplatil.
    A nechápeme prečo zákazník ohodnotil kvalitu komunikácie ako nízku alebo teda z čoho vychádzal, keď do dnešného dňa s nami nijakým spôsobom ani nekomunikoval.
    Samozrejme každému zákazníkovi sú zaslané automatické správy o prijatí a vybavení objednávky a v prípade emailového a telefonického kontaktovania vždy čo najskôr reagujeme.
    Pre nás je dôležitá každá spätná väzba a vždy sa snažíme vychádzať zákazníkom v ústrety. Zakladáme si aj na slušnom a férovom podnikaní.