Zaujímavý sortiment,dobré ceny,spoľahlivý servis smerom ku zákazníkovi.Som spokojná.
Tovar bol doručený veľmi rýchlo a bez problémov. Síce sa pri vybavovaní objednávky stala chyba a časť tovaru mi bola doručená iná, než som si objednala, po zaslaní e-mailu s upozornením ma pracovníci e-shopu veľmi rýchlo kontaktovali telefonicky. Ochotne sa ospravedlnili a navrhli mi veľmi priaznivé riešenie vzniknutej situácie.
Veľmi oceňujem ich rýchlu reakciu, ochotu a ústretový prístup k zákazníkovi. Tento e-shop môžem určite odporučiť. -
Granulky super aj konzervy
- Široký sortiment, dobré ceny, rýchle doručenie.
- Bez mínusu.
... všetko od objednávky , tak aj dodanie bolo veľmi rýchle .
Veľmi milý a som veľmi spokojna s komunikáciou a aj tovarom.
spokojnosť
- Rýchlo vybavena objednávka
- Oceňujem snahu doručiť tovar rýchlo.
- Pri prvom neúspešnom pokuse doručiť, bol tovar doručený inak ako bolo dohodnuté.
- Šetrí čas
- Výber v pohodlí domova
Všetko bolo v úplnom poriadku, obchod o všetkom informuje. Dostala som tu tovar, ktorý som inde nenašla. S obchodom som spokojná, odporúčam ho.
Rýchle vybavenie objednávky, určite ešte budem objednávať u vás
- Som veľmi spokojný z tovarom , Ďakujem,,, rozumné cenny a výborné produkty
Všetko prebehlo rýchlo. Super.
Prvy krat som objednala a som spokojna urcite si este nieco objednam
rychle dodanie, spokojnost
- Veľmi som spokojná s obchodom,asi už aj inokedy,som objednala z obchodu, veľmi ochotný telefonický a veľmi pekne zabalené bolo všetko v balíku,ďakujem vám ho srdca a pozdravujem vás.
- s týmto obchodom spolupracujem už druhý rok, objednávam každých 6 týždňov cca 15 kg rôznych trvanlivých potravín, e-shop dokáže do dvoch dní tovar doručiť a to perfektne zabalený. Ešte sa nestalo, že by niektorý tovar nedodali.