Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Neodporúčam nakoľko ani po kontaktovaní cez formulár na ich stránke ma nikto neinformoval v akom stave je moja objednávka. Keďže som zadala platbu prevodom, neprišiel mi ani email s platobnými údajmi.
Reakcia obchodu imago.sk
objednávku jste vytvořila přes Heuréku, ta také zasílá platební údaje. Také nemáme na stránkách kontaktní formulář.
Je možné nás vždy kontaktovat napřímo a to buď telefonicky, e-mailem nebo disponujme také chatem.
Vaši zprávu prostřednictvím chatu jsme dohledali. Vzhledem k tomu, že jste se již odpojila byl Vám zaslán e-mail s veškerými informacemi k objednávce včetně informace, že je třeba kontaktovat heureku, případně objednávku zrušit a vytvořit ji přímo přes naše stránky. Tam zasíláme platební údaje prakticky okamžitě.
Bohužel jste tuto možnost nepotvrdila a heureka tak posléze objednávku stornovala pro nezaplacení.
Z naší strany k žádnému pochybení nedošlo.
- Rýchle dodanie.
Drahá doprava aj platba za dobierku. Namiesto knôtov poslali biele šnúrky do topánok, ešte aj konce sú zatisnuté ako na šnúrkach. Nie je v nich drôtená výstuž takže padajú ako chcú. Lampička malá,priemer je aj s uškom.
Reakcia obchodu imago.sk
knoty nakupujeme přímo od výrobce. Konce jsou zalisované, aby se předešlo třepení a obrázek jak knot vypadá naleznete přímo u produktu. Na zadní straně štítku je uvedeno, že je třeba knot před použitím zastřihnout. Tato verze knotu je bez výztuhy a tomu odpovídá také cena 1,18€ a taktéž je to z obrázků u produktu patrné.
Průměr lampičky je 8cm. Zřejmě došlo k úpravě výroby a je tak o 1cm menší, než jsme uváděli. Popis jsme na stránkách aktualizovali.
V případě, že chcete ušetřit na poštovném, doporučíme volit Zásilkovnu a zaplatit předem. Pak je poštovné na Slovensko 3,22€
Pokud nejste se zbožím spokojen, je možné jej do 60 dnů od vyřízení vrátit.
Za komplikace se omlouváme
- široká nabídka
- nedodání v očekávaném termínu
- doprava zadarmo je pouze na doručení na adresu v ČR
Doručení na Slovensko trvá mnohem déle než avizují + Packeta nedoručuje sama jak tvrdí, ale přes externí firmu Remax, ti pošlou akorát link který si třeba každý den aktualizovat. Objednány 3 položky skladem, každá měla být k dodání do 30.12, už při objednání se termín změnil na 31.12, bohužel dodáno bylo až 3.1 tedy o den později než jsem od svokry odjel, takže reálně se teď k hrám dostanu až bůhvíkdy... Kdybych předem věděl, že dodání bude trvat tak dlouho tak si to objednám úplně jinam. Expedováno jinak ráno 29.12. Z důvodu zavádějích informací o termínu dodání nemohu tedy bohužel obchod doporučit.
Reakcia obchodu imago.sk
informace s datem dodání jsou pouze orientační a upozorňujeme na tuto skutečnost v informačních e-mailech a také v detailu přímo u produktu. Samozřejmě se data v průběhu dne mění, pokud objednáte po svozech balíků dopravci, u produktu se datum mění na den následující. Na stránkách se snažíme zobrazovat co nejpřesnější odhad reálného dodání k Vám domů.
V informacích pro slovenské zákazníky naleznete informaci, že dodání na Slovensko trvá v případě služby Packeta Home 2-3 dny. Také zde uvádíme, že Zásilkovna zvolí nejvýhodnějšího dopravce a o zvoleném dopravci i termínu doručení budete informován e-mailem a SMS. Který dopravce to však bude, nemáme možnost ovlivnit.
Pokud zboží potřebujete do konkrétního data, je vhodné nás o této skutečnosti informovat např. poznámkou u objednávky.
Mezi 31.12. a 3.1. byl víkend, kdy samozřejmě kurýři balíčky nedoručují. Balík dorazil na zvolenou adresu do 3 pracovních dnů od odeslání, tedy v termínu, který sami avizujeme.
Doprava zdarma platí bohužel pouze pro doručení v rámci ČR. Zde nám bohužel slovenští dopravci nebyli schopni nabídnout přijatelné ceny dopravy, aby byla doprava zdarma možná. Snažíme se držet ceny poštovného co nejníže, z části je i tak dotujeme ze svého.
Vaše imago -
- Natahovanie dodacej doby a nasledne zrusenie objednavky
Obchodnik dva mesiace tvrdil ze zasielka je na ceste a na colnici a po dvoch mesiacoch ju zrusil lebo vraj bola oznacena ako vypredana
Reakcia obchodu imago.sk
vycházíme vždy z aktuálních dat dodavatelů.
Balík s objednaným zbožím nakonec nedorazil. Šlo o zboží z Anglie a i díky Brexitu ležel v celním skladu v Holandsku. Byť jsme dodání urgovali pravidelně jak u dodavatele, tak u celní správy, nepodařilo se zásilku doručit. Následně jsme obdrželi zprávu od výrobce, že další kusy již zaslat nemůže, díky vyprodání produktu.
Za komplikace a enormní zdržení se velice omlouváme
- Dlhé čakanie k doručeniu
- Veľa vecí nemajú na sklade čím sa predlžuje doba dodania
Reakcia obchodu imago.sk
zakoupil jste zboží, které nebylo v době objednání skladem. Doba dodání je uvedena vždy v detailu produktu.
Zboží jsme v avizované době naskladnili a objednávku následně vyřídili.
Vaše imago -
Do momentálneho dňa mi nebola zaslaná moja objednávka a tak nemôžem posúdiť kvalitu vašich služieb.
Reakcia obchodu imago.sk
Dvě knihy z Vaší objednávky nabízíme v předprodeji a dotisk je plánován na cca polovinu srpna.
Tuto informaci uvádíme přímo u produktů.
Dotazník spokojenosti zasílá portál heureka bez ohledu na to zda již byla objednávka vyřízena, či nikoliv.
Jakmile bude dotisk naskladněn, objednávku vyřídíme.
S pozdravem
Fantasyobchod -
- Objednavku mi nedodali aj napriek tomu ze obchod udaval ze bude do cca 2 tyzdnov naskladnena
Reakcia obchodu imago.sk
snažíme se vždy vycházet z aktuálních informací od dodavatele.
V době objednání byl produkt u dodavatele skladem, následně nás informoval o jeho nedostupnosti.
Obratem jsme Vás informovali a dle domluvy objednávku zrušili.
Za způsobené komplikace se omlouváme
S pozdravem
Fantasyobchod -
Zaciatkom decembra som objednala a zaplatila tovar ktory...k dnesnemu dnu tj.18.1.2020 nedorazil.
- Nezasielaju email po zaplatení tovaru.
- Neaktuálne niektoré informácie o tovare
Objednal som cca 15 dec zatial nemam info co je s mojim tovarom.
Pozdrav L.FilloReakcia obchodu imago.sk
vámi objednaný produkt není skladem a nebyl ani v době objednání.
28.12 jsme vás následně informovali, že doskladnění bude trvat neurčitou dobu (u dodavatele není skladem). Emailem jste reagoval, že počkáte na doskladnění. Další dotazy ohledně objednávky jsme od vás neobdrželi.
Fantasyobchod -
Objednany tovar vyzera inak, ako v nahladovych obrazkoch na e-shope. Nepisu o aky sa jedna material, clovek caka plast (podla obrazku), pride vsak figurka z kovu, kt. ma odlisne detaily ako ta zobrazena na webe.
Reakcia obchodu imago.sk
vaše nespokojenost mě mrzí. Bohužel ne ke všem produktům jsme schopni přidat informace hned při zařazení do nabídky. Podrobnosti a detaily jsme schopni vám zjistit při kontaktu přes email či telefon.
Pokud s produktem nejste spokojení, rádi s vámi vyřešíme vrácení.
Fantasyobchod -
- Prišlo mi že mám recenzovať obchod no zásielka stále neni doma :)
Reakcia obchodu imago.sk
vaší objednávky z 15.12 jsme 17.12 předali dopravci. Vzhledem ke svátkům a náročnému provozu ji dodavatel doručil 3.1. Automatický dotazník ohledně objednávky heureka zasílá bez naší kontroly.
V období mezi svátky se na doručení tedy hodí trpělivost.
Fantasyobchod -
- tovar SKLADOM objednaný 15.12.2018 ku dňu 25.12.2018 stále nedorazil. Od kúpnej zmluvy odstupujem.
Reakcia obchodu imago.sk
komplikace s dodáním mě mrzí. Po následném kontaktu s vámi jsme zásilku dohledali u dopravce a přišli na chybu s doručením u něj.
Následně byla situace dořešena vrácením peněz na váš účet po domluvě přes telefon vzhledem k nedoručení balíku vinou dopravce.
Fantasyobchod -
- Od objednávky sa e-shop viac neozval !!!
Reakcia obchodu imago.sk
ohledně této objednávky jsme vás kontaktovali emailem a telefonicky 28.11 a také 10.12. V obou případech jste nás informovala, že na doskladnění počkáte. Produkt nebyl v době objednání skladem.
Fantasyobchod -
So službou ako takou som bol spokojný. Horšie je to skvalitou dodaných šípov, odliepajú sa letky, letky sú neopracované a spôsobujú škrabance. Konce letiek je potrebné obaliť niťou alebo šĺachou.
Reakcia obchodu imago.sk
mrzí nás, že nejste s kvalitou šípů spokojený. Standardně jsou před zasláním všechny kontrolovány. Rádi s Vámi vyřešíme kontrolu kvality a případnou náhradu šípů, k Vaší spokojenosti.
tovar mi nedoručili
Reakcia obchodu imago.sk
6.10 jste objednal a větší část zboží nebyla skladem. Některé z těchto produktů mají uvedenou standardní dobu doskladnění 3-4 týdnů. O čekání na doskladnění jsme vás informovali emailem.
10.11 bylo vše doskladněno. Objednávka byla tedy odeslána a i vyzvednuta. Jsme tedy rádi, že jste s objednávkou spokojená.
- Figurky došli velmi poškodené :(
- Dlho trvá kym dostanu tovar.