Tak cenovo bolo výborne tak zato som si objednala ale ešte som nedostála balík neviem koľko trvá pre druhých zákazníkov už by som to potrebovala ale ešte neprišiel balík som sklamaná lebo čakám a vi mi pošlete dotazník na tovar ktorý som ešte nedostála. Chcela som už volať ale nebol žiadny kontakt. Dakujem za pochopenie.
- Rychlost
- zadne
Rychlost dodaní
- POPIS PRODUKTU V CZ
OK IDE AKO MA SUPER
- Tovar ktorý predajca nemá nemôže predávať, treba častejšie aktualizovať int. obchod.
- - slubena cena
- - uvedene, ze je na sklade tovar
- - tovar nebol na sklade
- - pokus o dodanie o 3 tyzdne
- - vyhrazanie, nadavanie, hroza, porusovanie zakonov,
NIKDYYYYYYYYYYYY
- Výborná komunikacia a ochota pracovnikov obchodu poradiť a poskytnúť akékoľvek informácie.
- Z mojej skúsenosti žiadne.
- vynikajúce ceny
- výborná komunikacia
- ochota
- expresné dodanie tovaru
- perfektný prehľad a opis akehokolvek tovaru
- ODPORUCAM NAKUPY....budete spokojni.... -
Najlepsi pomerceny a kvality, vyborna komunikacia! Urcite odporucam a nakupim zas.
- Rýchlosť, ústretovosť
- Bohužiaľ, tovar bol použitý, obal a návody ošúchané, je to lego Hobit za 144 Eur,3 časti boli voľne pohodené, bez obalu
- vnučka má narodeniny, takže sáčky otvoríme 3.6.
Dávajte si pozor!
- Flexibilny, velmi seriozny pristup
- ziadne
- Porusovanie zakonov Slovenskej republiky
- Keď majú riešiť opravnenú reklámaciu veľka neochota priam drzosť.
Našla som tovar aj lacnejšie a ochotnejších predajcov.
- Objednala som si playstation 3 síce čakala som naň asi týždeň ale dočkala som sa.
- Vybrala som si iný model volal mi odtiaľ pán a pýtal sa či by som nechcela iný ktorý mi on odporučil a som spokojná s tým čo mi poradil.
Obchod nedorucuje objednavky, nekomunikuje, neodpoveda. Absolutne neodporucam tento obchod.
- Rybky zatiekli.urcite neodporucam.2dni maleho radovanok ...
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- vec, ktoru maju na sklade, dorucuju 2 tyzdne??
tovar mal byt darcek, presvihli termin o tyzden, cize sa to minulo ucinkom