- super ceny
našiel som tam tovar, ktorý inde nemajú
- - ponuka tovaru ( našiel som v ňom tovar, ktorý som potreboval a v iných obchodoch som nenašiel)
- - prijateľné ceny
- -
odporúčam
- Čo sa týka príslušenstva jednoznačne najlacnejší
- Nedostatok tovaru pre najnovšie modely ako iP 7 a.p.
Odporúčam, žiadny problém, dokonca som fostal zadarmo dve folie na dislplay.
Ďakujem -
- Vyborna komunikacia, ochota, plus male prekvapenie :)
Odporucam
- Na stránke maju uvedené neexistujúce cisla, nie je možné sa telefonicky spojiť. A v priebehu týždňa nik nereagoval ci vôbec maju objednaný tovar a ci bude zaslaný.
Radšej sa nebudem vyjadrovať.
- Majitel nekomunikuje, nedviha telefon, objedal som tovar pred 2 tyzdnami a nic sa nedeje!!!
Neodporucam. Bez kumunikacie neodpoveda nedviha telefon.
Neodporúčam nakupovať! Zaplatil som pred 10 dnami , tovar nemám, obchod neodpovedá na maily, telefón vypnutý... Ruky preč od nich!!!
- Sortiment
- Stale mi profukt neprisiel a uz je to 10 dni
- Komunikacia resp. Priebezne oznamenia o dodani by bodli vhod ale inak komunikacia takmer ziadna
- Ziadne
- Obchod nekomunikuje
- Nezdviha telefon
- Neodpoveda na email
- Nedorucil mi tovar
- NEODPORUCAM. UZ NIKDY VIAC!!!
NEODPORUCAM!!!
Nekupovat nic
- Veľký sortiment produktov
- Slabšia komunikácia
Dobrý spoľahlivý možno trosku drahy obchod. Dodanie v pohode, celková spokojnosť
Milý Johny,
ďakujeme za pozitívnu spätnú väzbu, ktorá nás posúva dopredu. Ceny sa budeme snažiť upravovať čo najviac v prospech zákazníkov. Krásny deň, iEnjoy tím. -
Dobrá cena a veľmi rýchle dodanie
Drahá Iva,
ďakujeme za super spätnú väzbu, ktorá nás veľmi potešila. Prajeme Vám krásny deň a úspešný týždeň, iEnjoy tím. -
Velmi ocenujem individualnu komunikaciu a pristup obchodu. Moja objednavka sa oneskorila v porovnani s povodnoe indikovanou dodacou lehotou. Obchod ma vopred informoval o oneskoreni a ako kompenzaciu mi boľ zaslane pezdro na íphone.
Taketo nieco sa mi zatial nestaloa budem tu nakupovat urcite aj v buducňostiReakcia obchodu www.iEnjoy.eu
Ďakujeme za veľmi peknú pozitívnu reakciu. Veríme, že vždy splníme Vaše požiadavky nad očakávania. Želáme Vám krásny deň, iEnjoy tím.
Skvelá komunikácia
Milá Monika,
ďakujeme za skvelú spätnú väzbu. Veľmi nás potešila. Krásne dni a enjoy! :-) -
- Cenove vyhody a rychle dodanie
- zatial ziadne
Drahá Bora,
zdravíme Vás a ďakujeme za pozitívnu recenziu. Moc nás teší, že sa Vám páčia naše ceny a služby. Majte sa krásne. iEnjoy tím. -
supeeeer, maximalna spokojnost :)
Milá Miška,
veľmi Vám ďakujeme za spätnú väzbu, ktorá nás skutočne teší.
Prajeme krásne dni, enjoy! :-) iEnjoy tím. -
- Za 11 dní nedodal zboží, které avizoval na skladě !!!! Mezitím jsem našel totožné zboží s o 30% nižší cenou.
Never more, jednou stačilo.
Dobrý deň.
Bola to naša prvá zásielka do ČR a nastali komplikácie o ,ktorých sme nevedeli. Snažili sme sa všetko vyriešiť, aby Vám bol tovar doručený do Vianoc, čo sa nám podarilo.
Ak nám pošlete relevantný dôkaz o nižšej cene, radi Vám rozdiel refundujeme. Za najnižšiu cenu ručíme, nakoľko sa jedná o posledné kusy značky Mango Tango vôbec. Český distribútor ich predával za cenu o viac ako 30% vyššiu.
Za spôsobené komplikácie sa úprimne ospravedlňujeme.
Ďakujeme -
- Dobra cena vyrobku ktory som objednaval a pacila sa mi akcia dopravy zdarma
Milý Ďuri,
veľmi Vám ďakujeme za pozitívnu reakciu. Zachovajte nám aj naďalej Vašu priazeň. Prajeme krásne dni. Váš iEnjoy tím. -
- ceny!
- príjemný personál
- nenašla som
dostala som darček k nákupu, aj keď som to nečakala.
veľmi spokojná, ďakujemReakcia obchodu www.iEnjoy.eu
Drahá Veronika,
pozdravujeme Vás a mnohokrát ďakujeme za perfektné ohodnotenie. Sme radi, že ste spokojná a dúfame, že nás čoskoro opäť navštívite. iEnjoy tím.