Opakovane sa mi nepodarilo dovolať na žiadny zverejnený kontakt. Otázku som dala do objednávky a odpovedali mi po týždni, kedy som si už podobný tovar nasla v inom obchode.
Zaplatili sme celú dobierku no prišiel nám len 1 balík z troch a kuriér nám nevedel povedať kedy dorazí zvyšok!
Vyberali sme komodu napisane bolo skladom... Objednavame piseme ohlafom dodania a odpisete ze dodanie bude koncom septemra... Dakujem nsbudice objednam z Číny a pride mi to skôr... Podotikam ze na mieru nebola... Bola obycajna tuctova komoda ja neviem ci ju tam váš majster este struhal alebo co
- Až sne sk tovar rozbalili tak niektoré časti boli poškodené
Až sme si tovar rozbalili tam niektoré časti boli poškodené
Cele zle napíšu ze tovar je odovzdaný pošlú faktúru a ked to ma prist tak vam napíšu ze to nemaju nikdy viac tuto firmu ...ponukaju tovar ktory nemaju ..
- Doprava katastrofa komunikácia s dopravcom katastrofálna,nedodržaná dotácia lehota.....
- Bohužial mi prišiel časť tovatu poškodený.
Neustále sa mení termín naskladnenia výrobku
- Je to nákup kočka v mechu.
Pri skladaní postele nesedeli navŕtané diely a to závratne, pravá ľavá strana z výroby vôbec nesedela. Asi preto ste ju zlacneli. Zásuvky taktiež nesedia.
Skrátka predávate aušusy. -
V balení mi chýbal dostatočný počet kolíkov na zloženie postele. Inak veľmi ústretový prístup dopravcu aj obchodu. Tovar mi bol doručený na požadovaný termín a vybavenie bolo bezproblémové.
- Zakaznik prvykrat vidi tovar iba pri doruceni a zaplateni. Zadna strana skrine na by mala byt zhotovena z preglejky aby bola pevnejsia. Pri takejto kvalite by mala byt ovela lacnejsia. Som sklamana predstavovala som si ju kvalitnejsiu. S pozdravom Fuzelova.
Nemám informácie o dodávke, platba bola zrealizovaná, tovar stale nedorazil.
- Lehota dodania je dlhá..
- Sortiment
- Sortiment nie je k dispozícií
- Ozvú sa až po 8 dňoch
Obchod môže byť fajn, ale ak Vám najprv napíšu, že tovar odoslali a máte ho očakávať do 5dní a po 8 dňoch Vám dajú vedieť že nič nepríde, tak to zamrzí. Ale aspoň, že komunikujú.
- Nízke ceny
- Nízka kvalita
- Nesedia hrany, nedostatočný návod
Tovar zatiaľ neprišiel, tak nemám čo chváliť .
Tovar prišiel poškodený. Škoda že som si to všimla až keď manžel poskladal. Šuflíku poškriabané a bočná doska odštiepenie. Tovar dobre zabalený tak určite chýba z výroby.
- Objednával som jedálenske stoličky a na dvoch nohách chýbali spodné štuple. A nikto mi u Vás ani telefón nezdvihol.
Tovar som zrušila pretože by som naň dlho čakala a preto som zašla ku konkurencii a tovar som mala ešte v ten deň doma. Nespokojnosť s nákupom
- Skriňa Bastian je nekvalitná, na viacerých miestach s poškodeniami (z výroby), povrchová úprava nezodpovedá popisu, celkovo pomerne dosť nekvalitne vyhotovenie, cena nezodpovedá kvalite vôbec...,