Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu
  • 10 %

• Pozor sú to podvodníci,tovar som zaplatil v novembri 2014,nedodali ho a nereagujú na maily ani neberú telefón.......

Neodporúčam nikomu tento obchod !

• 10 %

• neseriózna firma, tovar zaplatený vopred - v marci 2014 som doteraz vôbec nedostala, ani peniaze. Nereagujú na telefonáty

nič u nich nekupovať, neplatiť dopredu, lebo prídete o peniaze

• NIC
    • pozor ludia ! je to neseriozna firma peniaze zoberu a nic neposlu

Treba ich zazalovat na policii

• 10 %

• celé zle -dávajte si ludkovia pozor

Objednala som si tovar v hodnote 30€ vrátane poštovného (6€!!) a prišla mi len časť a to v hodnote 13€ s poštovným.
    Nereagujú na maily ani nedvíhajú telefón.
    Asi to postúpim obchodnej inšpekcii nech si na nich posvietia
    Mala som si ich asi najprv preveriť-zlodejov

• -tovar neposlu
    • -nekomunikuju s vami

keby som hornu recenziu videla skor, tiez by som z tohto obchodu nic neobjednala. Pred mesiacom som tiez objednala, na predfakturu zaplatila sumu, a odvtedy nic, tovar mali poslat do 10 prtac dni, uz presiel viac ako mesiac, na mail nereaguju, telefon nezdvihaju. Urcite si tu nic neobjednajte, ani na dalsich ich strankach, neskor som zistila, ze maju toho kopec, od oblecenia, po kozmetiku atd.

• 10 %

• Tento obchod neodporucam,tovar som objednal este v decembri 2013 a do dnesneho dna mne nebol doruceny.Nevratili mne ani peniaze napriek urgenciam..Platbu vyzadovali vopred.Na emaily nereaguju.Bol to moj prvy a posledny nakup v tomto obchode.

Neodporucam ,hlavne platbu vopred.Nemam ani tovar ani peniaze.

Reakcia obchodu hyperobchod.eu

Kontaktujte nás prosím Vás priamo na eshope.