- hypart.sk je super e-shop,veľká spokojnosť aj s dodaním aj komunikáciou, kiežby všetky boli také seriózne,istotne to nebola posledná objednávka,radi objednáme znovu
- rýchlosť dodania
- super komunikácia
- výhodné ceny
Vážený zákazník ,
vďaka za Vaše 100% hodnotenie a doporučenie.Vďaka za ocenenie našich služieb , komunikácie,rýchleho dodania.Myslím ,že komukácia bola obojstranná.Vážime si to.Sme veľmi radi,že ste s nákupom v našom shope veľmi spokojný.Nech sa páči aj na budúce.
hypart.sk -
- komunikácia,ochota,precíznosť pri realizácii objednávky
Vážená zákazníčka ,
vďaka za Vaše 100% hodnotenie a doporučenie.Vďaka za ocenenie našich služieb , komunikácie,ochoty a precíznosti pri realizácii objednávky..Vážime si to.Sme veľmi radi,že ste s nákupom v našom shope veľmi spokojná.Nech sa páči aj na budúce.
- Pristup ku zakaznikovi
- Rychle dodanie
- Tovar bezpecne zabaleny
Ukazkova komunikacia so zakaznikom. Vidiet ze predajcovi na zakaznikoch ozaj zalezi. Aj napriek uvodnemu mensiemu nedorozumeniu predajca urobil vsetko preto, aby sme boli spokojni a situaciu vyriesil k nasej plnej spokojnisti.
Vážená zákazníčka ,
vďaka za Vaše 100% hodnotenie a doporučenie.Vďaka za ocenenie našich služieb , komunikácie,rýchleho dodania..Vážime si to.Sme veľmi radi,že ste s nákupom v našom shope veľmi spokojná.Nech sa páči aj na budúce.
Vynikajúca komunikácia s predajcom
Vážený zákazník ,
vďaka za Vaše 100% hodnotenie a doporučenie.Vďaka za ocenenie našich služieb , komukácie,Komunikácia bola obojstraná na skvelej úrovni.Vážime si to.Sme veľmi radi,že ste s nákupom v našom shope veľmi spokojný.Nech sa páči aj na budúce.
Nadštandardný prístup, perfektná komunikácia
Vážený zákazník,
vďaka za Vaše 100% hodnotenie a doporučenie.Vďaka za ocenenie prístupu a komunikácie,myslime si,že bola obojstranná.Sme veľmi radi,že ste s nákupom v našom eshope spokojný.Nech sa páči aj na budúce.
Zhrnuté výhody:
- dlhoročné skúsenosti v tomto segmente cca 30rokov
- kombinácia kamennej predajne a e-shopu
- výborný prístup k zákazníkovi, ochota poradiť pri výbereReakcia obchodu hypart.sk
Vážený zákazník,
vďaka za Vaše 100% hodnotenie a skvelé doporučenie.Vďaka za ocenenie našich služieb , komunikácie.Vážime si to,ste skvelý zákazník.Sme veľmi radi,že ste s nákupom v našom shope veľmi spokojný.Nech sa páči aj na budúce.
Prajeme veľa spokojnosti so spotrebičom od nás.
S pozdravom hypart.sk -
- osobní přístup
Vážený zákazník,
vďaka za Vaše 100% hodnotenie a doporučenie.
Vážime si to.Sme veľmi radi, že všetko bolo podľa Vašich predstáv a v poriadku. Dúfame, že zostanete aj naďalej našim skvelým zákazníkom a ešte sa na nás v budúcnosti obrátite. Prajeme veľa spokojnosti so spotrebičom od nás!
hypart.sk -
- Okamzite potvrdenie objednavky s presnymi udajmi.
- Fotka obsahu balika
- Presne udaje k doruceniu
100 % spokojnnost
Vážený zákazník,
vďaka za Vaše 100% hodnotenie a skvelé doporučenie.Vďaka za ocenenie našich služieb, komunikácie,informovanosti o stave objednávky,foto .Vážime si to,ste skvelý zákazník.Sme veľmi radi,že ste s nákupom v našom shope veľmi spokojný.Nech sa páči aj na budúce.
Prajeme veľa spokojnosti so spotrebičom od nás.
hypart.sk -
- Nedoruceny tovar ani po 10 dnoch.
Po 10 dnoch od nakupu tovar stale nebol doruceny.ani po niekolkych telefonatoch a sluboch predajcu,ze zajtra..
Problem ja mozno v donaskovej sluzbe dpd,ale asi ani komunikacia medzi obchodom hypart a dpd nie je ok,ked to nevedia zariadit.
Nakupoval som tu poslednykrat!!!Reakcia obchodu hypart.sk
Dobrý deň prajeme.
dobre ste to vystihol,problém je v donáškovej službe a nie u nás.My sme Vám to riadne vyexpedovali so všetkými náležitými informáciami a obrázkami.Nevieme prečo vám kuriér od 3.12-do 6.12.2019 nedoručil zásielku.Dohody medzi Vami a DPD podĺa doluuvedej sledovačky balíka boli.SMS Vám poslali.Bola medzi nami aj telefonická komunikácia ako postupovať a v prípade pretrvávajucich problémov znova sa obrátiť na nás.Musíme si vyžiadať stanovisko DPD a dať prešetriť správanie sa kuriera.
Nepáči sa nám robiť urýchlené závery a dať nám nezaslúženú zlú recenziu.Pretože pri tomto nedostatkovom tovare sme spravili maximum pre Vás.Tovar sme Vám zabezpečili v rámci 3 dní ako sme deklarovali.
Priložené sledovanie tovaru.
06.12.2019 09:46 Ružomberok (SK)
V rozvozovom depe.
05.12.2019 09:55 Ružomberok (SK)
V rozvozovom depe.
04.12.2019 09:47 Ružomberok (SK)
V rozvozovom depe.
03.12.2019 17:00 Ružomberok (SK)
Neúspešný pokus o doručenie.
Dohodnutý dátum.
03.12.2019 16:53 Ružomberok (SK)
Ospravedlňujeme sa, ale vaša zásielka nemohla byť doručená podľa dohody.
Dohodnutý dátum.
03.12.2019 07:05 Ružomberok (SK)
Na rozvoze.
03.12.2019 07:02 Ružomberok (SK)
V rozvozovom depe .
02.12.2019 20:39 Dolny Hricov (SK ...
Na ceste.
Balík je pripravovaný na prepravu.
02.12.2019 18:05 Trenčín (SK ...
Na ceste.
02.12.2019 14:12 DPD datové centrum
Informácie o objednávke boli prenesené do DPD.
S pozdravom Team Hypart.sk -
- výborná komunikácia
- rýchle dodanie tovaru
- záujem predávajúceho o stav doručenia tovaru
- predávajúci dodatočne poslal aj návod na použitie, keďže tovar ho v slovenskom jazyku neobsahoval
- rychla, dobra komunikacia
- ustretovy predajca
- rychle dodadaie
Maximálny pozitívny prístup k zákazníkom, odborné poradenstvo, konzultácia, majiteľ mi osobne zavolal či som spokojný s tovarom a s doručením, doručenie prebehlo za 24 hod. Som maximálne spokojný. Obchod odporúčam každému.
- kombinácia e-shopu a kamennej predajne s dlhoročnou tradíciou
- odbornosť a ústretovosť
- prehľadne spracovaný e-shop, dostatok technických informácii ku produktom
Vsetko fungovalo tak ako ma.
- Spokojnost nadovsetko
- Osobitný prístup
Veľmi rýchle dodanie a príjemná komunikácia
- dobre jednanie,rýchle dodanie,prehladný obchod
výhoda
- rýchle a naozaj podrobné informovanie o dodaní
- rýchle vybavenie
Veľmi ochotný predávajúci, dobrá komunikácia.