- Jeden z mála e-shopov, ktorý má tak široký a úžasný výber rastlín aj dovozom. Izbové kvety boli fantasticky zabalené a ošetrené proti mrazu a expedícia tovaru bola blesková.
ODPORÚČAM!
Dobrý deň, pani Beata.
Ďakujeme za pozitívnu recenziu, sme radi, že ste s nákupom u nás boli spokojná. Pekný deň.
rýchlosť
Dobrý deň.
Ďakujeme za pozitívne ohodnotenie, pekný deň.
Adriana, tím HydroFlora -
- Tovar bol pekne zabalený a rastlinka krásna zdravá
Dobrý deň.
Ďakujeme za pozitívne ohodnotenie, pekný deň.
- Pekné zdravé rastliny
Adriana, tím HydroFlora -
Tovar mi bol doručený po Vianociach. Niektore rastliny mi tým pádom pomrzli.
Dobrý deň, pani Anetta.
Že rastliny prišli neskôr nám je veľmi ľúto, rastliny sme expedovali ešte v stredu 22.12., bežne je balík doručovaný nasledujúci pracovný deň. Vaša oblasť pri tom nespadala do oblastí s avizovaným oneskorením doručovania, preto sme Vám zásielku expedovali ešte v stredu, aby ste sa z rastlín mohli tešiť ešte pred Vianocami...
Pošlite nám, prosím, oficiálny e-mail s reklamáciou, aby sme situáciu mohli doriešiť k Vašej spokojnosti.
Ďakujem,
Adriana, tím HydroFlora -
- Pekný vianočný špic na stromček
- Dobrá komunikácia
Dobrý deň, pani Vera.
Ďakujeme za pozitívnu recenziu, sme radi, že ste s tovarom a nákupom u nás boli spokojná.
Maximálna spokojnosť.
Dobrý deň, pani Adriana.
Ďakujeme za pozitívnu recenziu.
Adriana, tím HydroFlora -
Na tovar som čakala dlho. Nakoniec mi nedošlo to čo som objednávala - namiesto zlatých ruží doručené červené aj keď som ich farbu špecifikovala. Po komunikácii s obchodom pani mi povedala, že zlaté už ani nemajú na sklade. Bola som sklamaná z celého nákupu.
Dobrý deň.
Objednávku ste zadávali v piatok podvečer, tovar sme expedovali hneď v pondelok (cez víkend zásielky expedovať nevieme). Že Vám kuriérska spoločnosť balík doručila až vo štvrtok je mi naozaj veľmi ľúto, momentálne v predvianočnom období môže doručenie zásielok trvať dlhšie v dôsledku preťaženia prepravných kapacít kuriérskych spoločností, avšak od nás balík odchádzal naozaj najskôr, ako to bolo možné.
Za chybne zaslanú farbu vianočných ruží sa ešte raz ospravedlňujem, navrhla som Vám tu, že náš kuriér chybný tovar vyzdvihne a vrátime Vám peniaze, avšak túto možnosť ste odmietli a rozhodli ste sa tovar v chybnej farbe si ponechať.
Za vzniknuté nepríjemnosti sa teda ešte raz ospravedlňujem.
Ďakujem.
- Zlá lokalita predajne
Dobrý deň.
Že Vám lokalita našej predajne nevyhovuje mi je naozaj veľmi ľúto, momentálne však neplánujeme otvárať nové pobočky na iných miestach. Náš e-shop však ponúka aj možnosť doručenia kuriérom, poštovné pri objednávke nad 250 € je pri tom zdarma.
Ďakujem.
spokojnosť, rýchle dodanie
- Prehľadnosť
Reakcia obchodu www.hydroflora.sk
Ďakujeme veľmi pekne za pozitívnu recenziu, pekný deň.
Adriana, tím HydroFlora -
- Okrem iného, že sa v obchode človek inšpiruje, možnosť parkingu!
Odporúčam všetkými deviatimi!!! Milé, pozorné, predavačky...
Dobrý deň, pani Irena.
Veľmi pekne ďakujeme za pozitívnu recenziu, sme radi, že sa Vám u nás páčilo.
Vsetko OK :-)
Dobrý deň, pani Silvia.
Adriana, tím HydroFlora -
Všetko prebehlo korektne. Už som u nich objednával po tretí krát a zakaždým nebolo čo vyčítať.
Dobrý deň, pán Mitúch.
Ďakujeme za pozitívnu recenziu, sme radi, že sa Vám u nás opakovane dobre nakupuje. Pekný deň.
- Všetko super
- Neviem
Všetko prebehlo v poriadku
Adriana, tím HydroFlora -
- Úctyhodné rýchle jednanie.
Adriana, tím HydroFlora -
Maximálna spokojnosť. Ihneď urobená objednávka s Vašej strany , precízne zabalený tovar. Dokonca teraz v zimnom období kvetinky chránené pred zimou v bublinkovej fólii. Krásne kvety , tak ako boli na obrázku.
ĎakujemReakcia obchodu www.hydroflora.sk
Dobrý deň, pani Adriana.
Ďakujeme za pozitívnu recenziu, sme radi, že ste boli spokojná s kvalitou tovaru aj balenia. Pekný deň.
Adriana, tím HydroFlora -
- objednávala som cez tento e shop prvý krát - som veľmi spokojná
- rýchla dodávka
- krásny tovar - kvet
- prijateľná cena
- vyššie poštovné +balné ale bolo to veľmi starostlivo zabalené
Dobrý deň, pani Maja.
Ďakujeme za pozitívnu recenziu, sme radi, že ste boli s objednávkou spokojná, pekný deň.
Adriana, tím HydroFlora -
- Rýchle dodanie, som veľmi spokojná s tovarom
Dobrý deň, pani Etelka.
Ďakujeme za pozitívnu recenziu, sme radi, že ste boli s tovarom spokojná. Pekný deň.
Adriana, tím HydroFlora -
Po týždni čakania mi zásielka stále nedorazila , aj keď na stránke bolo uvedené , že rastlinky mi prídu za 2 dni
Dobrý deň, pani Lenka.
Preverovala som situáciu, zásielku ste si od kuriéra prevzali včera 22.11.
Tovar ste si objednávali v pondelok 15.11. v poobedných hodinách, tento deň sme už nestihli rastliny expedovať. Nakoľko bol v stredu 17.11. štátny sviatok, kedy kuriérske spoločnosti balíky bežne nedoručujú, v utorok sme živé rastliny vôbec neexpedovali, aby neboli zbytočne preskladnené deň navyše v depe prepravcu. Vašu objednávku sme expedovali vo štvrtok (obdržali ste aj notifikáciu so sledovacím číslom zásielky), prvý pokus o doručenie prebehol v piatok 19.11., ale s kuriérom ste sa tu dohodli na neskoršom doručení, teda boli rastliny doručené až v pondelok.
Že ste si zásielku prevzali až včera ma veľmi mrzí, od nás však objednávka odchádzala čo najskôr to bolo vzhľadom na štátny sviatok uprostred minulého týždňa možné. Rovnako prvý pokus o doručenie prebiehal nasledujúci deň po expedovaní ako obvykle.
Ak pri odklade doručenia nejako pochybila kuriérska spoločnosť, neváhajte nás kontaktovať, aby som situáciu preverila podrobnejšie a aby sme ju doriešili k Vašej spokojnosti.
Ďakujem, Adriana, tím HydroFlora