Rýchlost´, presnosť
- Doručený včas a v neporušenom stave
Rastlinka prišla zabalená úplne v poriadku, bez poškodenia. Rastlinka bola vybraná zamestnancami lepšia a krajšia, ako by som si vybral ja. Komunikácia zo strany hydroflory bola úžasná. Maximálna spokojnosť a neviem sa dočkať, keď objednám znovu!
- Produkt doručený rýchlo.
- Krabica bola zbytočne veľká a vyplnená plášťom.
tovar som mala od objednania doma o 27 hodín a v dokonalo stave
- Veľmi milý a príjemný personál.
- Rýchle vybavenie objednávky.
- Pekné prostredie predajne.
- Predajňa je trocha "od ruky" na periférii mesta.
- Rýchle dodanie tovaru
- ANTIZAKAZNICKY PSEUDOSERVIS VYHANAJUCI KLIENTELU !?!?!?
SFUNKCNITE PLS SVOJ ANTIZAKAZNICKY PSEUDOSERVIS !?!?!?
Reakcia obchodu www.hydroflora.sk
Dobrý deň pán Juraj, Objednávka ID 1481947842 ktorú ste zadal dňa 30.03. o 14:55 hod, na osobný odber - Liner a hladinomer, bola pripravená nasledujúci deň 31.03. o 13:28 hod, a notifikácia o pripravenosti Vám bola zaslaná zákazníckym servisom v rovnakom čase. Objednávku ste si osobne vyzdvihli tiež v ten istý deň - 31.03.2023 o 17:47 hod., bez závad a pripomienok, pričom zákaznícky servis Ste vôbec nekontaktovali. Z našej strany od zadania objednávky dňa 30.03. o 14:55 do jej pripravenia k odberu a doručenia notifikácie ubehlo menej ako 24 hodín. Vami bola objednávka osobne prevzatá do menej ako 27 hodín od jej zadania do systému a žiadnu reklamáciu ani dotaz ste doteraz tiež nepodali. Veríme teda , že túto recenziu Ste zverejnili v omyle a prajeme príjemný deň.
S pozdravom Zákaznícky servis hydroflora -
- Drahšie poštovné
- Rýchle vybavenie.
Veľmi spokojná, rýchle vybavenie.
Kvetinky kvalitné. -
Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.
Prijemne prostredie a ochotni personal
odporúčam
- Zdravé rastliny
- Dobre zvolená prepravná spoločnosť
- Starostlivo zabalené rastliny
- Rýchla komunikácia
Dakujem boli sme spokojní ☺️
- Prvy nakup - velka spokojnost , perfektné balenie
- Všetko top, krásny tovar, perfektne zabalený tovar, rýchle dodanie, neskutočne ochotný a milý personál, za mna všetko najlepšie, uz objednávam kvetináče len na ich stránke
Krásne rastlinky, zdravé, široký výber, krásne zabalené. Veľmi dobrá komunikácia, rýchle dodanie. Odporúčam