Objednal som si tenisky. Dodacia dobu je písaná 2 až 8 dní. Po 3 dňoch mi bolo zavolane, že topánky neprišli skladom. Možno prídu do 2 týždňom, či mám ešte záujem.
Velka reklama tovar ziadny
Mám vás hodnotiť ,keď mi nič neprišlo ?!
- Je nemysliteľné ak niečo máte v ponuke dám si to do košíku objednaj si to a vy po 5 dňoch mi napíšete že nemáte všetko čo som si objednal kúpil a doteraz nemám ani ostatné veci v objednávke čo boli...!
- Čakám a čakám a čakám a stále nič pritom objednávka bola vyplatená hneď pri objednaní
Už je to 10 dní od objednania a to a stále nedorazil
Dobrý deň Rišo,
nakoľko ste si objednal tovar, ktorý nemáme skladom, tak sme uvedený tovar museli objednať u dodávateľa v Nemecku. Dostupnosť/doba dodania je uvedená pri každom tovare v pracovných dňoch ako Vám aj prišlo v potvrdzujúcom emaile. Konkrétne, čo sa týka Vašich produktov je doba dodania do 15 pracovných dní, tzn. bez sobôt, nedieľ a sviatkov. Keďže ste si objednal 26.12., tovar by Vám mal byť doručený do 19.1.2021. Veríme, že s tovarom budete spokojný.
Prajeme pekný deň
HUGOSHOP -
katastrofa je 11 dní od objednania a nohavice doteraz nemám.....
Kde to vázne!!!Reakcia obchodu Hugo Shop
Dobrý deň Marek, nakoľko tovar nemáme skladom a ide od dodávateľa z Nemecka, dostupnosť pri uvedenom produkte je 9-12 pracovných dní (mimo sobôt, nedieľ a sviatkov) odo dňa objednania, ktorú má možnosť každý zákazník vidieť. Keď ste objednával 14.9., tak max do 30.9. Vám mal byť tovar doručený. Objednávku sme Vám odoslali 29.9. a 30.9. Vám aj bola doručená.
S priateľským pozdravom Hugoshop -
Píšu že je tovar skladom dodaciu lehota 2-8 udáva a tovar po 14 dňoch ešte ani nebol vyexpedovani ale dodaznik už stihli poslať ako som spokojný.
Reakcia obchodu Hugo Shop
Dobrý deň Tomáš, veľmi nás mrzí Vaša nespokojnosť, nakoľko sme sa k Vám nezachovali vôbec neseriózne. Tovar ste si u nás objednal 3.7., pri každom tovare je uvedená dostupnosť tovaru, konkrétne pri Vašom bola od 5 do 8 pracovných dní, to znamená že tovar Vám mal byť doručený najneskôr do 15.7.(my sme Vám tovar odoslali 14.7.). GLS kuriér by Vám mal tovar doručiť dnes 15.7., takže sme ešte v časovom horizonte. Mrzí nás ešte raz Vaša reakcia a prajeme pekný deň.
Nevýhoda ten materiál je hrozny prvé tepláky boli super chcela som inú farbu a hrozné....škoda peňazí 2x pokus že si ich oblečiem no nikdy
Reakcia obchodu Hugo Shop
ďakujeme za Vašu recenziu. Doteraz sme nemali žiadnu reklamáciu čo sa týka teplák, ktoré ste si u nás zakúpila. Neinformujete, čo sa konkrétne stalo s teplákmi (či to bolo po opratí produktu, alebo iné....), ale kľudne ste ich mohla vrátiť do 14 dní odo dňa doručenia, na čo má právo každý jeden zákazník. My sa snažíme k svojim zákazníkom pristupovať zodpovedne, keď je nejaký problém, tak sa ho snažíme vyriešiť k spokojnosti zákazníka. Mohla ste nám zavolať, tovar zaslať späť a my by sme Vám vrátili peniaze. Každopádne nás veľmi mrzí Vaša nespokojnosť.
Prajeme pekný deň.
Hugoshop -
- Všetko bolo ok.
- Kvalita trička hrozná
Reakcia obchodu Hugo Shop
Milá Ivana, mrzí nás vzniknutá situácia a ďakujeme za spätnú väzbu. Tričká zn. Doublered zasielame zabalené priamo od dodávateľa a budeme ho o tom taktiež informovať. V zmysle obchodných podmienok máte nárok na vrátenie peňazí v lehote do 14 dní od prevzatia tovaru i na reklamáciu. Dodnes však neevidujeme, že by ste sa na nás s vašim problémom obrátila, aby sme ho mohli vyriešiť k Vašej spokojnosti. Kontaktovať nás môžete emailom na [email protected] alebo telefonicky 0918600083. Ďakujeme!
Tovar som si objednala 15.12. so zárukou dodania do Vianoc. 20.12. mi bolo mailom oznámené, že zasielkovna je zatvorená, takže mi tovar dodajú až v januári. /Bývam 20m od zasielkovne/ Kontaktovala som ich, že si chcem hocikde tovar prevziať, bohužiaľ žiadna odpoveď.
Reakcia obchodu Hugo Shop
Dobrý deň. Pri všetkej úcte k Vám. Tovar, ktorý ste si objednala 15.12. vôbec nebol so zárukou dodania do Vianoc, bol so zárukou dodania do Vianoc v prípade objednania do 10 decembra. Tento tovar je dodávaný od 5 do 8 pracovných dní. Aj napriek tomu sme ho k Vám posielali na 4 pracovný deň. A to, že bude zmluvný partner zásielkovne, ktorého ste si vybrala zatvorený už 20 decembra, to mi nevieme ovplyvniť. Čiže vôbec nechápem Vášmu negatívnemu hodnotenie. S pozdravom Miroslav Barányi HUGO SHOP
Obchod mi nedodal tovar v lehote ktoru sluboval tak som objednavku zrušila,objednala som si v inom kde su spolahlivy.
- Nekvalitny tovar
Tovar co sme dosali rozpadavaju nity jeden po druhom
Reakcia obchodu Hugo Shop
Vážený zákazník. Veľmi ma mrzí, že tovar, ktorý ste si kúpili je poškodený. Samozrejme ak ste nespokojný Vy, sme nespokojní aj my. My taktiež tento tovar kupujeme (nie sme jeho výrobcom) a nevieme kontrolovať každý jeden kus, ktorý od nás ide (90% tovaru je originál zabalený od výrobcu) . Ak dobre chápem, niekde sa Vám rozchádza šitie, čo sa stáva veľmi zriedkavo ale niekedy sa to proste stane, bez ohľadu na značku a kvalitu materiálu. Na druhej strane nechápem, prečo sa ste nás nekontaktovali a nereklamovali ste tovar. Nemáme problém Vám tovar vymeniť podľa zákonných podmienok reklamovania zakúpeného tovaru, alebo vrátiť peniaze do 14 dní od prevzatia zásielky. Ďalej nechápem Vaše negatívne hodnotenie dĺžky dodania tovaru. Tovar, ktorý ste objednali 1.1.2018 (štátny sviatok) a dĺžka jeho dodania je 5 až 7 pracovných dní, Vám bol doručený 8.1.2018, čiže na 5. pracovný deň (6. a 7. januára 2018 bol víkend). A už vôbec nechápem negatívne hodnotenie prehľadnosti stránky a celého obchodu. Čiže, ak máte tovar poškodený, napíšte nám, alebo nám zavolajte a vyriešime Vašu reklamáciu. Ďakujem a prajem všetko dobré.
S pozdravom Miroslav Barányi HUGO SHOP -
Jsou velice neseriozní, garantované lhůty pro doručení jsou pro srandu králíků. Již nikdy!!!
Reakcia obchodu Hugo Shop
Vážená pani Jitu, objednávku bola u nás vytvorená v piatok 15.12.2017 o 23:48 hod. Vybrala ste si tovar, ktorý doručujeme do 6 pracovných. Zásielka som podal osobne 4 pracovný deň priamo na depo a u dopravcu zadal aj sobotné doručenie, čiže zásielka Vám mala byť doručovaná 23.12.2017 ale žiaľ dopravca to kvôli Vianočnému času asi nestíhal čo nevieme ovplyvniť a za čo sa Vám veľmi ospravedlňujem. Riešil som to s dopravcom a dostal som odpoveď, že časy doručenia z ich strany sú len orientačné. Mňa to veľmi mrzí, že ste svoju objednávku nedostala do Vianoc ale nebolo to spôsobené tým, že by sme boli neseriózny. Podľa posledného záznamu Vám zásielku doručovali hneď prvý deň po Vianociach a nachádza sa vo Vami zvolenom parcelshope. Ďakujem za pochopenie. Miroslav Barányi HUGO SHOP
- Krásné věci
- Těžko vybrat jen jednu
- Delší doba doručení
- Zaručují 6 pracovních dní na doručení a nedodržují to.
Reakcia obchodu Hugo Shop
Dobrý deň. Veľmi sa Vám ospravedlňujeme, zdržanie je spôsobené predvianočným časom. Dopravcovia robia čo môžu ale je toho veľa a mávajú sklz. Vaša objednávka bola vytvorená v piatok večer, čo znamená že sa na nej začalo pracovať až v pondelok ráno a na 5 pracovný deň od nás zásielka išla o čom ste ste bola informovaná mailom aj SMSkou. Žiaľ bol znova piatok čiže dopravcovia zásielku pozdržali cez víkend. Od včera sa nachádza zásielka vo Vašom meste. Skúste sa prosím informovať kedy ju doručia na výdajné miesto. Ďakujeme pekne za pochopenie. S pozdravom Miroslav Barányi HUGO SHOP
dobry den nakolko som si dna 10,11 u vas objednal teplaky do dnesneho dna mi nic neprislo
Reakcia obchodu Hugo Shop
Dobry den, pri objednavke ste si zvolili platbu paypalom a platba nepresla, pisali sme Vam mail a niekolko krat sme Vam volali ale zial neuspesne. V pondelok si mozeme zavolat a doriesit to. Dakujem za pochopenie. S pozdravom Miroslav Baranyi HUGO SHOP
Objednaný tovar pred 10 dňami mi nebol doručeny
Reakcia obchodu Hugo Shop
Dobrý deň, tovar Vám bol odoslaný nasledujúci pracovný deň od objednania. Dnes sme boli kontaktovaný kuriérskou spoločnosťou, že Vám tovar nevedia doručiť nakoľko telefónne číslo, ktoré ste uviedli nefunguje a na adrese nie sú zvončeky. Klasicky pred doručením tovaru naši zákazníci dostanú SMS-ku o čase doručenia s kontaktom na kuriéra, žiaľ, nakoľko máme zlé telefónne číslo asi Vám neprešla. Pekne Vás poprosíme, ak budete mať v budúcnosti nejaké problémy s doručením alebo s tovarom neváhajte nás kontaktovať aby sme o vzniknutom probléme vedeli a mohli ho riešiť (napíšte nám prosím telefónne číslo aby sme ho vedeli poskytnúť kuriérskej spoločnosti) Ďakujeme za pochopenie a prajeme všetko dobré. S pozdravom Miroslav Barányi, Tepláky Online