Prihlásiť sa a pridať recenziu

Výborná spolupráca, super tovar. Rada nakupujem

Reakcia obchodu Hugo Shop

Ďakujeme veľmi pekne za hodnotenie, vážime si to.

• Spokojnosť

Reakcia obchodu Hugo Shop

Ďakujeme veľmi pekne za hodnotenie.

• Kvalita trička hrozná

Reakcia obchodu Hugo Shop

Milá Ivana, mrzí nás vzniknutá situácia a ďakujeme za spätnú väzbu. Tričká zn. Doublered zasielame zabalené priamo od dodávateľa a budeme ho o tom taktiež informovať. V zmysle obchodných podmienok máte nárok na vrátenie peňazí v lehote do 14 dní od prevzatia tovaru i na reklamáciu. Dodnes však neevidujeme, že by ste sa na nás s vašim problémom obrátila, aby sme ho mohli vyriešiť k Vašej spokojnosti. Kontaktovať nás môžete emailom na [email protected] alebo telefonicky 0918600083. Ďakujeme!

• veľmi rýchle dodanie tovaru
    • super spolupráca s obchodom, veľmi milá pani

žiadne

Reakcia obchodu Hugo Shop

Ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie, Vašu celkovú spokojnosť, veľmi si to vážime . Tešíme sa aj na ďalšiu spoluprácu s Vami.

• Kvalita tovaru

Reakcia obchodu Hugo Shop

Veľmi pekne ďakujeme za Vaše hodnotenie. Teší nás Vaša spokojnosť.

• 100 %

• Kvalita, rýchle doručenie, milý prístup

Potom ho zhodnotím

• Kvalita podla ocakavania

Som spokojna. Pekny tovar dobra cena.

mikina mi dosla v pohode az na jeden detail... vfecko v mikine bolo natrhnute asi 3cm dierka na siti vidiet to nieje no detailistovi by to asi vadilo... inak spoko

• Rýchle doručenie . Veľmi pomohla aj veľkostná tabuľka a tým aj tepláková súprava sadla presne na mieru. Veľká spokojnosť

• Perfektne som nad mieru spokojny
    • Lepsi obchod som este nezazil super

Som spokojná, tenisky zodpovedaju popisu.Ďakujem

• Rýchle doručenie

• Objednávky okamžitě vyřízená a dodána v pořádku

Zboží v očekávané kvalitě, včas dodaný a v pořádku. Rychlé jednání i když jsem zboží objednala na dobírku.

• dobrý vyber, dobre ceny, rýchle vybavenie, rýchle dorucenie

Vrelo odporucam.Velmy rychlo dorucene.

spokojná

Tovar som si objednala 15.12. so zárukou dodania do Vianoc. 20.12. mi bolo mailom oznámené, že zasielkovna je zatvorená, takže mi tovar dodajú až v januári. /Bývam 20m od zasielkovne/ Kontaktovala som ich, že si chcem hocikde tovar prevziať, bohužiaľ žiadna odpoveď.

Reakcia obchodu Hugo Shop

Dobrý deň. Pri všetkej úcte k Vám. Tovar, ktorý ste si objednala 15.12. vôbec nebol so zárukou dodania do Vianoc, bol so zárukou dodania do Vianoc v prípade objednania do 10 decembra. Tento tovar je dodávaný od 5 do 8 pracovných dní. Aj napriek tomu sme ho k Vám posielali na 4 pracovný deň. A to, že bude zmluvný partner zásielkovne, ktorého ste si vybrala zatvorený už 20 decembra, to mi nevieme ovplyvniť. Čiže vôbec nechápem Vášmu negatívnemu hodnotenie. S pozdravom Miroslav Barányi HUGO SHOP

Som prekvapená že som dostala skutočne kvalitné oblečenie. Nemám najlepšie skúsenosti s tovarom objednaným z internetu ale tentokrát som veľmi spokojná, dakujem

Reakcia obchodu Hugo Shop

Veľmi pekne ďakujeme za hodnotenie. Teší nás Vaša spokojnosť.