• sľub že tovar bude 30.8.2023, zatiaľ je večer31.8.2023 atovar nikde...........a chcete hodnotenie .čoho????????????

Reakcia obchodu HUDYsport a. s.

položky nebyly na jednom našem skladu a Vy jste si zadal doručení v jedné zásilce, tak se musely stáhnout do jednoho skladu, aby se zkompletovaly do jedné zásilky. O tom, že se tím dodací lhůta prodlouží jste byl informován v souhrnu objednávky, kde bylo uvedeno i datum doručení.
    Uvedené datum 30.8.2023 platilo pro jednu položku v objednávce, objednanou 25.8.2023 do 12:00 hodin. Tato informace je uvedena u termínů doručení u každého artiklu.
    Věřte, že se snažíme aby zboží u Vás bylo do nejdříve a mohl jste ho spokojeně používat.
    S pozdravem Michal Burda

• široký výber tovaru kvalitných značiek
    • nepochopiteľný spôsob doručovania - objednáte si 3 drobnosti, prídu vám v 3 samostatných balíkoch, často aj deň po sebe, dokonca v rovnaký deň
    • zopakujem aj po tretíkrát - ak si raz niečo objednám, pošlite mi to naraz, aj keby som mal čakať 3 dni, alebo 3 týždne
    • nadbytočné, 3-násobné balenie - originál obal, plastové fólie, kartón

Kvôli spôsobu balenia a doručovania už v Hudy nebudem nakupovať.

Reakcia obchodu HUDYsport a. s.

my jsme pouze splnili Váš požadavek. Položky nebyly na jednom našem skladu a systém Vám v objednávce nabídl možnost "Sloučit do jedné zásilky", vy jste tuto volbu zrušil a tak jsme položky posílali z jednotlivých našich skladů samostatně. Takže o tomto způsobu zaslání jste rozhodl Vy a my jsme pouze Vaši volbu akceptovali. Kdybyste možnost doručení v jedné zásilce nezrušil, tak by Vám přišel pouze jeden balík, i když by se doručení trochu prodloužilo, protože by se položky musely stáhnout do jednoho skladu pro kompletaci zásilky.
    S pozdravem Michal Burda

Celé zle, dozviem sa v piatok, že mi objednávku rušia a v utorok ráno som ju potreboval (už som nestihol objednať od z nejakého iného obchodu kde by sa má nesnažili podviesť.)

Reakcia obchodu HUDYsport a. s.

v systému byla chyba a u Tarpů byla zobrazena cena 5,90 Euro místo správných 59,- Euro. Po zjištění této chyby jsme se Vám omluvili a nabídli dodání ve správné ceně. Chyba byla na naší straně a nabídli dodání se slevou jako omluvu. Původní chybnou cenu jsme bohužel dodržet nemohli.
    Nejednalo se o žádnou snahu Vás podvést, ale o špatně zobrazenou cenu, desetinná čárka byla posunuta o jedno desetinné místo.
    Ještě jednou se omlouváme a věříme, že pokud nám dáte ještě šanci, tak uvidíte, že se snažíme plnit požadavky našich zákazníků a vše proběhne v pořádku.

• Drahy

Reakcia obchodu HUDYsport a. s.

trochu nechápu Vaše hodnocení. Cenu jste věděl již při objednávání, přesto jste si zboží objednal a nyní si stěžujete na to, že to bylo drahé. Prodáváme zboží za standardní ceny doporučené výrobcem a pokud někdo nabízí zboží za nižší cenu, tak to neovlivníme a abychom pro Vás zachovali servis na maximální výši, tak ani nemůžeme.
    S pozdravem Michal Burda

• Obchod má skutočne dobrý výber
    • Nespoľahlivosť pri dodaní tovaru

I napriek opakujúcim sa výhradám zákazníkov v recenziách týkajúcich sa doručovania tovaru som sa rozhodol risknúť to a objednať si tovar z tohto obchodu práve kvôli slušnému výberu produktov mne blízkych značiek. Už samotné recenzie totiž poukazujú na pomerne pofidérne komunikačné praktiky tohto obchodu. A samozrejme, ich súčasťou som sa stal aj ja. Tovar som objednal 30.4. a doručený mi bol 9.5., pričom oba produkty boli na sklade. Ak odpočítam víkendy a sviatky, tak dodanie trvalo 5 pracovných dní. Avšak, pred objednávaním produktov predajca sľuboval doručenie do 5.5. V tomto termíne som predajcovi odoslal mail s otázkou o doručení. Odpoveď štandardná - jeden produkt bol na inom sklade a čakali sme naň, dnes Vám objednávku odosielame. Ktovie ale či by to tak bolo keby som predajcu neurgoval.
    Mám za to, že tento obchod využíva nekorektnú a nedôveryhodnú komunikáciu voči zákazníkom. Výhovorky, ktoré sa tu vyskytujú pri každej negatívnej recenzii sú vždy rovnakého typu - tovar bol na inom sklade, zlyhanie systému, ľudský faktor, sviatky, dopravca... Pre mňa ako zákazníka je ale v roku 2023 irelevantný ktorýkoľvek z týchto dôvodov a to najmä s ohľadom na konkurenciu, pri ktorej sa takéto opakované problémy nevyskytujú. Objednávam produkty z celého sveta, ale 5 dňová dodacia lehota v rámci Česko-Slovenska, to je snáď len zlý vtip. Namiesto nekonečného vyhovárania by sa mohol predajca zamerať na zlepšenie politiky predaja, pretože pokiaľ sa výhrady zákazníkov neustále opakujú, zrejme bude chyba práve tu. Tomuto obchodu sa budem na kilometre vyhýbať a to isté odporúčam každému, pre koho je dôležitá spoľahlivosť predajcu.

Reakcia obchodu HUDYsport a. s.

To není žádná výmluva, to je realita. Jedna položka šla z našeho centrálního skladu a druhá z naší prodejny v Bratislavě. Obě se stáhly do centrálního skladu v Trenčíně a Vám byla, dle Vašeho požadavku, objednávka zaslána v jedné zásilce. Nabídku našeho e-shopu tvoří nejen zásoba na centrálním skladu, což mají standardní e-shopy, ale i sklady všech našich prodejen, což činí naši nabídku tak širokou. Kdyby jste si nedal sloučit položky do jedné zásilky, tak by šly dva balíky přímo na Vaši adresu a dodání by se urychlilo, protože by se vynechalo sloučení zásilek do jedné ve skladu v Trenčíně.
    Objednávka byla dodána přesně tak, jak jste byl informován v souhrnu objednávky, protože systém pozná, na kterém skladu jsou položky skladem a dle toho opraví termín doručení, který Vám i zobrazil. V tuto chvíli jste mohl objednávku zrušit, pokud Vám nevyhovoval.
    S pozdravem Michal Burda

Dlhé čakanie - žiadna komunikácia.

Reakcia obchodu HUDYsport a. s.

položky nebyly na jednom našem skladu a Vy jste si zadal doručení v jedné zásilce, tak se musely stáhnout do jednoho skladu. O tom, že se tím dodací lhůta prodlouží jste byl informován v souhrnu objednávky. Informace byla poskytnuta předem, tak není další komunikace v tomto ohledu nutná.
    S pozdravem Michal Burda

Tovar mal prist v stredu, v piatok pri tom stale nic a objednavka v stave "spracuva sa". Zavolal som na zakaznicku linku, kde mi povedali, ze zistia dovod a daju mi obratom vediet, no uz sa mi neozvali.

Reakcia obchodu HUDYsport a. s.

balík č. EB573444...SK je od 2.5.2023 nachystán na vyzvednutí dopravcem. Proč ještě nebyl vyzvednut nevím. Zavolám na prodejnu a ověřím, co se s ním děje.
    Za zpoždění se omlouváme.

• Široký sortiment
    • Dlhá doba dodania

Reakcia obchodu HUDYsport a. s.

A během Velikonoc nechodíme do práce ani my, ani dopravci, takže to bohužel nijak uspíšit nejde.
    S pozdravem Michal Burda

• snaha doručiť tovar zákazníkovi čo najskôr
    • neekologické správanie

Short story:
    S dĺžkou dodacej lehoty nie som spokojný - mohla a mala byť dlhšie. Prosím, posielajte mi tovar až vtedy, keď mi ho môžete dodať naraz v jednom balíku.

Long story:
    Nerád kritizujem svoj obľúbený obchod s turistickými potrebami. Ale stalo sa mi to už druhýkrát, čo naznačuje, že ide o procesnú chybu - z môjho pohľadu. O čo ide? Objednal som si tri drobnosti, aby som ušetril čas spojený s návštevou predajne a hľadaním tovaru: jedny rukavice a dva páry špeciálnych ponožiek. Tieto 3 položky mi boli dodané v 3 osobitných balíkoch, približne 3 dni po sebe. Rozum mi zastáva nad takýmto procesom, aby outdoor obchod takto blatantne ignoroval jeho ekologický aspekt. Na dôvažok, každý tovar zabalený minimálne v 3 obaloch, ako matrioška. Úplne bezo zmyslu.
    Ešte by som to pochopil, ak by som si mohol v objednávkovom formulári vybrať, či potrebujem tovar čo najrýchlejšie (takmer nikdy), alebo je mi to jedno, či naň budem čakať 2 dni, alebo 2 týždne (skoro vždy mi je to jedno).
    Ak som si takú voľbu nevšimol, tak sa ospravedlňujem a prosím o poučenie.

Bottom line:
    Apelujem na zodpovednejší prístup k ekológii a vôbec - aj k času samotného zákazníka, pretože vyzdvihnutím 3 zásielok som napokon neušetril skoro nič. Iba som sa nasr ..dil.

Reakcia obchodu HUDYsport a. s.

v objednávce, přímo v košíku, je volba "sloučit do jedné zásilky" a jelikož jste si tuto volbu nezvolil, tak jsme splnili Váš požadavek a poslali jsme položky samostatně z jednotlivých našich skladů v samostatných balících. Tuto volbu systém nabízí pouze v případě, že položky nejsou na jednom našem skladu. Pokud jsou všechny pohromadě v jednom, tak se tato volba neaktivuje.
    Takže rozhodnutí je na zákazníkovi, a my ho musíme respektovat. Sloučení do jedné zásilky prodlouží dodání, protože se všechny položky musí stáhnout do jednoho skladu a teprve potom odchází jeden balík k Vám. Pokud si příště tuto volbu aktivujete, tak Vám dorazí pouze jeden balík.

• Dlhy cas vybavenia

Reakcia obchodu HUDYsport a. s.

bohužel jsou věci, které neovlivníme. Boty nebyly skladem na Slovensku, tak zakázka šla z našeho centrálního skladu v Čechách a odeslána byla druhý den po zadání objednávky. Proč to dopravci trvalo dalších pět dní, než ji doručil bohužel nevíme.
    Věříme, že příště proběhne vše rychleji a k Vaší plné spokojenosti.
    S pozdravem Michal Burda

Nie je mozne tovar objednat na predajnu kt. mam blizko. Tak som objednal do obchodiku, kt. berie platbu len v hotovsti. Samozrejme som dufal ze to nebude nutne a zaplatim kartou. Najblizsi bankomat bol asi kilometer odtial. Neuveritelne.

Reakcia obchodu HUDYsport a. s.

zboží mezi prodejnami nepřeposíláme, protože se zákazníci často pro zboží vůbec nezastavili a to jen jezdilo na autech dopravců místo aby bylo v nabídce na prodejnách či v e-shopu. Zkoušeli jsme to, ale po vyhodnocení jsme tuto službu museli zrušit.
    Za podmínky platby na parcel shopech neodpovídáme, ale pokud mají uvedeno, že přijímají pouze hotovost, neberou karty, tak bych podle toho postupoval. Mohl/a jste si zvolit platbu kartou či převodem on-line a platbu při odběru tak neřešit.
    S pozdravem Michal Burda

dostala som tovar kde mi zabudli dať dole čip proti krádeži

Reakcia obchodu HUDYsport a. s.

za komplikace se omlouváme. Zboží balí lidé a jsme omylní, takže zapomněli čip sundat.
    Věřím, že pokud nám dáte ještě šanci, tak již příště proběhne vše k Vaší plné spokojenosti.

• Rychle dodanie

Cirkus Humberto ma silnu konkurenciu. Tesne pred Vianocami som objednal rukavice ako darcek, pri rozbalovani pri stromceku sme zistili, ze rukavice su roztrhnute. Rukavice som siel osobne reklamovat na pobocku, no reklamacia nebola ani do mesiaca vybavena, musel som to proaktivne riesit a dopytovat sa na stav reklamacie. Pan z predajne mi na to nasledne volal, ze moju ziadost zapotrosili, chcel som aby mi teda vratili peniaze prevodom na ucet, vraj sa to ale neda a musim prist osobne (ano, v roku 2023 sa to stale deje...). Ked som dosiel na predajnu na Vysokej, pan na mna vyskocil ze za tento tovar mi uz peniaze vratili, vraj mi po nasom telefonate mali volat kolegyne a poriesit so mnou prevod. Spravili zo mna zlodeja ktory mal dosat peniaze prevodom a potom si ich dojst este raz vypytat osobne. Nevedel preverit prevod s kolegynami, citujem "tak pridete tu o siestej vecer riesit reklamaciu" - pani zjavne maju otvatacie hodiny vyhradene len na specificke ukony kde reklamacie maju nejaku limitaciu. Kedze nevedel overit ci mi tie peniaze vratili alebo nie, siel som z predajne na prazdno, nechal som cislo uctu, vraj mi budu opat volat zajtra. Nasledujuci den sa uz pre istotu nik neozval, ziadne ospravedlnenie ani nic podobne netreba cakat, poslali len platbu za rukavice. Urcite neodporucam tento amaterizmus, doj.bu aj nemozne.

Reakcia obchodu HUDYsport a. s.

omlouvám se za pozdní reakci, ale zjišťoval jsem na prodejně, k čemu došlo. Nastal v tom zmatek protože se jednalo o e-shopovou objednávku a reklamace byla uplatněna na prodejně. Reklamace se tak chybně řešila souběžně na dvou místech nezávisle na sobě, přičemž každý postupoval po svém a nevěděl o tom, že situaci řešil ještě někdo jiný.
    Každopádně je to chyba na naší straně a na prodejně jsme to probrali, jak mají správně postupovat, aby se tento problém v budoucnu neopakoval. Každopádně měla být reklamace vyřízena včas a o způsobu řešení jste měl být informován, aby tyto zmatky vůbec nenastaly.
    Pevně věřím, že pokud nám dáte ještě šanci, tak již proběhne nákup k Vaší plné spokojenosti, bez jakýchkoliv problémů.

Tovar nedodany v termíne

Reakcia obchodu HUDYsport a. s.

položky nebyly na jednom našem skladu a Vy jste si zadala doručení v jedné zásilce, tak se musely stáhnout do jednoho skladu. O tom, že se tím dodací lhůta prodlouží jste byla informována v souhrnu objednávky.
    Také je u jednotlivých položek v termínu dodání uvedeno " Termíny doručení jsou platné, pokud zboží objednáte nejpozději, k 23. 2. 2023 12:00 a pro 1 položku v objednávce.", Vy jste objednala položky 4 z různých našich skladů.
    Takže na to, že bude dodání delší jsme Vás upozornili již při objednávce.
    S pozdravem Michal Burda

Išla som na istotu. Každý z rodiny má túto termosku a nevedia si ju vynachváliť. Objenaná termoska prišla s ohnutým vrchnákom. Vraciam späť. Nerozumiem, ako mohol niekto toto vyexpedovať a za plnú cenu.

Reakcia obchodu HUDYsport a. s.

omlouvám se za chybu, bohužel lidský faktor a neproběhla kontrola zboží před jeho odesláním. Již byl vystaven dobropis a peníze Vám obratem pošleme zpět na účet.
    Ono to není ani o nižší ceně, ale je to o tom, že taková termoska neměla být Vám, jako zákazníkovi odeslána vůbec, protože jakmile je zboží vadné, tak nesmí opustit naše sklady. Ale lidská chyba se bohužel někdy stane, nejsme stroje.
    S pozdravem Michal Burda

Objednávka vytvorená 16.2. a ani 20.2. nebola objednávka spracovaná, tovar bol na sklade..
    V dnešnej dobe aby človek čakal na tovar ktorý je na sklade 5 pracovných dní je nonsens...tovar som objednal následne z iného obchodu v utorok a na druhý deň som ho už mal doma...

Reakcia obchodu HUDYsport a. s.

omlouváme se, ale měli jsme výpadek systému e-shopu a v pátek jsme neexpedovali. Dohánělo se to o víkendu a v pondělí byla zásilka nachystaná na předání dopravci, aby jsme ji odeslali z centrálního skladu v Čechách k Vám na Slovensko. Daných batohů máme skladem přes 600 kusů napříč barvami, ale počítače si někdy žijí svým životem a to potom nejsme bohužel schopni odeslat vůbec nic.
    Věříme, že pokud nám dáte ještě šanci, tak příště proběhne vše k Vaší plné spokojenosti.

Nic mi neprislo

Reakcia obchodu HUDYsport a. s.

omlouváme se za zpoždění. Měli jsme technické problémy, kdy se nám některé objednávky zalistovaly duplicitně a musely se jedna po druhé ručně kontrolovat. Po tuto dobu byla bohužel zastavena kompletní expedice, aby nedocházelo ke zmatkům v odesílání, i když se tak i přesto stalo, než jsme tento problém zjistili.
    Protože některé objednávky byly v pořádku a průběžně byly z jiných našich skladů odesílány, tak jsme nemohli poslat informaci všem, že k tomuto problému došlo a tím, že se to muselo kontrolovat ručně, tak se nedalo určit, komu ji poslat a komu ne, abychom v tom neudělali zmatek.
    Po odstranění problému jsme zařadili pracovní víkend a všechny zpožděné objednávky jsme během něj zabalili a hned v pondělí předali dopravcům.
    Věříme, že pokud nám dáte ještě šanci, tak vše proběhne k Vaší plné dostupnosti. Běžně doručujeme zásilky do dvou dnů na uvedenou adresu (pokud se jedná o jednu položku a není to více položek, kdy je požadováno doručení v jedné zásilce a tyto položky nejsou na jednom našem skladu).
    S pozdravem Michal Burda

• Oddelenie vybavujúce objednávky nevie overiť stav spracovania objednávky na centrálnom sklade ani predpokladaný dátum doručenia.

Tovar, ktorý som si objednal bol skladom na eshope no objednávka sa aj po 7 dňoch nikam nepohla a obchod mi tovar neposlal. Keď som sa na stav objednávky opýtal nevedeli mi vôbec povedať kedy a či mi vôbec tovar dodajú. Som veľmi nespokojný a ak obchod nepreukáže proaktivitu, už si tu nikdy nič neobjednám.

Reakcia obchodu HUDYsport a. s.

omlouváme se za zpoždění dodání. Měli jsme systémovou chybu v zalistování objednávek a kvůli ní jsme museli zastavit distribuci objednaného zboží, protože některé objednávky se zobrazovaly vícekrát. Naši IT problém řešili a nyní jsme zařadili na víkend mimořádné směny, abychom skluz v odbavování objednávek srovnali. O tom, kdy bude systém zase pracovat jak má, neměl nikdo představu, takže nešlo ani kolegyním v e-shopu říct, kdy bude vše OK.
    Virtuální svět si někdy začne žít svým životem a IT z toho mají těžkou hlavu, aby ho zase vrátili do normálu.
    Věřím, že pokud nám ještě dáte šanci, tak příště již proběhne vše k Vaší plné spokojenosti.

• nedodrzanie terminu dodania

objednavat iba ked mate cas cakat na dorucenie o tyzden viac ako je uvedene pri tovare. objednane v utorok, dorucenie malo byt v piatok. v stredu telefonicky potvrdene, ze v piatok objednavka dorazi. realita? dopravcovi bola predana dalsiu stredu...

Reakcia obchodu HUDYsport a. s.

položky nebyly na jednom našem skladu a Vy jste si zadal doručení v jedné zásilce, tak se musely stáhnout do jednoho skladu (položka z Košické prodejny odešla 7.2., položka z centrálního skladu 8.2., obě položky šly do cetrálního skladu v Trenčíně, kde se zakázka zkompletovala a byla odeslána Vám). O tom, že se tím dodací lhůta prodlouží jste byl informován v souhrnu objednávky, kde bylo uvedeno dodání do 15.2.2023. Uvedený termín, který uvádíte platil pro : "Termíny doručenia sú platné, ak tovar objednáte najneskôr, k 7. 2. 2023 12:00 a pre 1 položku v objednávke."
    Všechny tyto informace uvádíme v objednávce, aby nedošlo k takovýmto nedorozuměním.
    S pozdravem Michal Burda

Nemali mnou objednanú veľkosť, ale na stránke stav tovaru na sklade nebol aktualizovaný a bolo možné objednať aj veľkosti, ktoré už nie sú k dispozícii

Reakcia obchodu HUDYsport a. s.

nabídku našeho e-shopu tvoří i sklady všech našich prodejen, kdy se může stát, že mezi aktualizací skladových zásob s nabídkou e-shopu někdo na prodejně zboží koupí. Je to malá pravděpodobnost, ale někdy se to bohužel stane. Jedná se o obrovské množství dat a nelze aktualizovat nabídku po každém prodeji na našich prodejnách.
    Za uvedení v "omyl" se omlouváme. Rozhodně vědomě nenabízíme zboží, které bychom neměli skladem.
    Věřím, že pokud nám dáte ještě šanci, tak další objednávka již proběhne k Vaší plné spokojenosti.