Reklama

• Výborny sortiment
    • Rýchle vybavenie zásielky
    • Originál zabalený tovar
    • Prijateľná cena

Veľmi pozitivný pocit pri nakupovaní teraz, ale aj v minulosti. Našiel som to, čo som už dávno hľadal. Vrelo doporučujem tohto predajcu. Ďakujem. BV

velmi spokojny ,rychle dodanie bez problemu

• Výborná ponuka, rýchla príprava objednávky (cestou do Popradu objednám a rovno vyberiem).
    • Dobre štrukturovaná ponuka v eshope a dobré vyhľadávanie. Ešte by som privítal kategóriu, niečo ako jednoduchšie modely (jednoduché academy lietadlá, hobbyboss, tanky s pásmi vcelku a podbne), lebo v detskej kategórii je úzky výber pre detských lepičov. Kupujem pre viac deťúrencov a toto by mi pomohlo...
    • Škoda, že nemáte výdajňu aj v sobotu. Potešilo by to pri víkendových návštevách. Ale chápem, že sa to neoplatí.

Legendárny obchod, bez debaty.

Som spokojný s obchodom. Veľký výber plus modely ČSR čo oceňujem. A prišiel mi aj darček poukážka na nákup vína čo poteší

• Rýchle vybavenie do 3 dní
    • Profesionálne poradenstvo
    • Prehľadná stránka s dobre nastavenými filtrami na hľadanie produktov

• Bohatá ponuka produktov a prehľadnosť

Reakcia obchodu HTmodel

Ďakujem vám pekne pán Peter za pochvalu nášho sortimentu a web stránok. Prajem vám pokojný deň, Jozef Anďal.

• Široký sortiment a detailné popisy ku každému tovaru.

Vynikajúci obchod, expresne rýchle doručenie aj možnosť vyzdvihnúť si objednaný tovar

Reakcia obchodu HTmodel

Ďakujem vám veľmi pekne pán Dávid, mám radosť z vašej pochvaly a prajem vám pokojný deň. Jozef Anďal

• Rychle vybavenie a dodanie objednavky. Velmi starostlivo zabaleny tovar, aby sa predislo poskodeniu. Vyhodna cena.

Reakcia obchodu HTmodel

Ďakujeme vám pekne za pochvalu a podrobnejšie rozpísanú recenziu. Tešíme sa a prajeme vám pokojný deň.

Profesionalita, velky vyber a najlepsie ceny v SR/CR

Reakcia obchodu HTmodel

Ďakujem vám pekne pán Miro za vašu pozitívnu recenziu a prajem vám pokojný deň. Jozef Anďal

Všetko super ako vždy, ďakujem.

Reakcia obchodu HTmodel

Tešíme sa z vaše pochvaly a spokojnosti. Ďakujeme pekne a prajeme vám pokojný deň.

tovar dodaný do dvoch dní - paráda

Reakcia obchodu HTmodel

Ďakujeme vám pekne za pochvalu a prajeme vám pokojný deň.

• Rýchla dodacia doba

Odporúčam maximálna spokojnosť.

Reakcia obchodu HTmodel

Mám veľkú radosť z vašej spokojnosti pán Branislav. Ďakujem vám pekne a prajem vám pokojný deň. Jozef Anďal

• Obchod ponúka skrutky a matice od veľkosti M1.

Reakcia obchodu HTmodel

Ďakujeme pekne za pochvalu nášho sortimentu a prajeme vám pokojný deň.

Super rýchle odhodlanie.

Reakcia obchodu HTmodel

Ďakujem vám pekne pán Vladimír za pochvalu našich služieb a prajem vám pokojný deň. Jozef Anďal

• Ste super obchod

Reakcia obchodu HTmodel

Ďakujeme vám pekne za vaše milé hopdnotenie nášho obchodu a prajeme vám pokojný deň.

• rýchlosť

Reakcia obchodu HTmodel

Ďakujeme vám pekne za kladné hodnotenie nášho sortimentu a prajeme vám pokojný deň.

Vyborny obchod

Reakcia obchodu HTmodel

Ďakujeme vám pekne za pozitívne hodnotenie a prajeme vám pokojný deň.

• Rýchlosť dodania
    • Veľký výber

Reakcia obchodu HTmodel

Ďakujeme vám pekne za pochvalu nášho sortimentu a služieb. Prajeme vám pokojný deň.

Maximálna spokojnosť

Reakcia obchodu HTmodel

Tešíme sa z vašej spokojnosti, ďakujeme vám pekne za pozitívne hodnotenie a prajeme vám úspešný deň. HTmodel tím

• Dobrý výber