- Výborny sortiment
- Rýchle vybavenie zásielky
- Originál zabalený tovar
- Prijateľná cena
Veľmi pozitivný pocit pri nakupovaní teraz, ale aj v minulosti. Našiel som to, čo som už dávno hľadal. Vrelo doporučujem tohto predajcu. Ďakujem. BV
velmi spokojny ,rychle dodanie bez problemu
- Výborná ponuka, rýchla príprava objednávky (cestou do Popradu objednám a rovno vyberiem).
- Dobre štrukturovaná ponuka v eshope a dobré vyhľadávanie. Ešte by som privítal kategóriu, niečo ako jednoduchšie modely (jednoduché academy lietadlá, hobbyboss, tanky s pásmi vcelku a podbne), lebo v detskej kategórii je úzky výber pre detských lepičov. Kupujem pre viac deťúrencov a toto by mi pomohlo...
- Škoda, že nemáte výdajňu aj v sobotu. Potešilo by to pri víkendových návštevách. Ale chápem, že sa to neoplatí.
Legendárny obchod, bez debaty.
Som spokojný s obchodom. Veľký výber plus modely ČSR čo oceňujem. A prišiel mi aj darček poukážka na nákup vína čo poteší
- Rýchle vybavenie do 3 dní
- Profesionálne poradenstvo
- Prehľadná stránka s dobre nastavenými filtrami na hľadanie produktov
- Bohatá ponuka produktov a prehľadnosť
Reakcia obchodu HTmodel
Ďakujem vám pekne pán Peter za pochvalu nášho sortimentu a web stránok. Prajem vám pokojný deň, Jozef Anďal.
- Široký sortiment a detailné popisy ku každému tovaru.
Vynikajúci obchod, expresne rýchle doručenie aj možnosť vyzdvihnúť si objednaný tovar
Reakcia obchodu HTmodel
Ďakujem vám veľmi pekne pán Dávid, mám radosť z vašej pochvaly a prajem vám pokojný deň. Jozef Anďal
- Rychle vybavenie a dodanie objednavky. Velmi starostlivo zabaleny tovar, aby sa predislo poskodeniu. Vyhodna cena.
Reakcia obchodu HTmodel
Ďakujeme vám pekne za pochvalu a podrobnejšie rozpísanú recenziu. Tešíme sa a prajeme vám pokojný deň.
Profesionalita, velky vyber a najlepsie ceny v SR/CR
Reakcia obchodu HTmodel
Ďakujem vám pekne pán Miro za vašu pozitívnu recenziu a prajem vám pokojný deň. Jozef Anďal
Všetko super ako vždy, ďakujem.
Reakcia obchodu HTmodel
Tešíme sa z vaše pochvaly a spokojnosti. Ďakujeme pekne a prajeme vám pokojný deň.
tovar dodaný do dvoch dní - paráda
Reakcia obchodu HTmodel
Ďakujeme vám pekne za pochvalu a prajeme vám pokojný deň.
- Rýchla dodacia doba
Odporúčam maximálna spokojnosť.
Reakcia obchodu HTmodel
Mám veľkú radosť z vašej spokojnosti pán Branislav. Ďakujem vám pekne a prajem vám pokojný deň. Jozef Anďal
- Obchod ponúka skrutky a matice od veľkosti M1.
Reakcia obchodu HTmodel
Ďakujeme pekne za pochvalu nášho sortimentu a prajeme vám pokojný deň.
Super rýchle odhodlanie.
Reakcia obchodu HTmodel
Ďakujem vám pekne pán Vladimír za pochvalu našich služieb a prajem vám pokojný deň. Jozef Anďal
- Ste super obchod
Reakcia obchodu HTmodel
Ďakujeme vám pekne za vaše milé hopdnotenie nášho obchodu a prajeme vám pokojný deň.
- rýchlosť
Reakcia obchodu HTmodel
Ďakujeme vám pekne za kladné hodnotenie nášho sortimentu a prajeme vám pokojný deň.
Vyborny obchod
Reakcia obchodu HTmodel
Ďakujeme vám pekne za pozitívne hodnotenie a prajeme vám pokojný deň.
- Rýchlosť dodania
- Veľký výber
Reakcia obchodu HTmodel
Ďakujeme vám pekne za pochvalu nášho sortimentu a služieb. Prajeme vám pokojný deň.
Maximálna spokojnosť
Reakcia obchodu HTmodel
Tešíme sa z vašej spokojnosti, ďakujeme vám pekne za pozitívne hodnotenie a prajeme vám úspešný deň. HTmodel tím
- Dobrý výber