- Vôbec to nepomáha
Je to nanič nekupujte to
Reakcia obchodu hristina
Niekedy trvá trochu dlhšie, kým sa nájde ten správny výrobok.
Napíšte nám o svojich problémoch, určite nájdeme riešenie.
Kosmetika Hristina -
Nie som spokojná s výrobkom. Ťažko roztieratelny je to skôr pasta, určite si to viac neobjednam. Budem hľadať zložením podobný, ale krém, nie pastu, ktorá sa na pokožku ťažko rozotiera.
Dobrý den paní Heleno
Bambucké máslo se rozpouští při tělesné teplotě nebo si jej můžete rozpustit ve vodní lázni. Když si jej vezmete mezi prsty za chvilku se rozpustí a pak už je mazání snadné.
Přeji hezký den
Kosmetika Hristina -
velmi drahe vyroibky, keby som bola vedel, ZE TO JE LEN 10 ML NIKDY TO NEOBJEDNAM
- Prírodné produkty
- Dobrá cena
- Čo sa týka nevýhody je to že v mojom prípade mi z objednaných 4 položiek prišli len 3.
Dobrý den pane Martine
Omlouváme se za chybu.
Chybějící produkt vám byl 15.10. doručen na naše náklady.
Doufám že je vše v pořádku, chyba se může stát.
Děkuji
Kosmetika Hristina -
tovar už nezodpovedá tej kvality ako kedysi, heslo na zľavu ktorú vám pošlu v info maily v objednávke som nenašla kam vložiť a ked som som si ju chcela uplatniť tek že po odoslaní objednávky som im napísala, tak žiadna odozva tovar mi pršiel a zaplatila som ho v plnej výške.
a čaj ktorý som si objednala už nemal takú vônu, ako ked som si ju pred tým objednala, vôňa bola vyprchaná alebo bol starý. už od nich tovar nekupim našla som kamenný obchod s týmto tovarom a cenovo rovnaký až na to že tam si to uvdíte ovoniate a dobrý výber tovaru.Reakcia obchodu hristina
Dobrý den
Čaj damašská růže není starý, každá sklizeň je jiná, bohužel růst růží neovlivníme.
Jako omluvu za nepoužitý kod jsme vám dali slevový kod 10% pro další nákupy.
Slevový kod se zadává do okénka slevový kod a potom se stiskne tlačítko OK.
Přeji hezký den
Kosmetika Hristina -
Produkt vyzeral velmi zaujimavo, takze som ho zakupila a zaplatila prevodom online. Avsak ani po 13 dnoch od objednavky som tovar neobdrzala. Prepravna spolocnost taktiez tvrdi ze prijala iba udaje ale tovar jej nebol vydany. Pisala som aj priamo odosielatelovi ale nikto nereaguje na moje spravy. Tovar stale nemam a je otazne ci budem mat. Ak sa nikto neozve, podavam podnet na obchodnu inspekciu.
Dobrý den paní Katarino
Omlouvám se za potíže, ale problém vznilkl na straně kurýra GLS
Zásilka se nakonec našla a byla vám doručena.
Děkuji a ještě jednou se omlouvám.
Kosmetika Hristina -
Dôjde Vám úplne niečo iné ako na obrázku. ;)
Reakcia obchodu hristina
Dobrý den, prosím o přesnější specifikaci co vám přišlo jiné než je na fotkách našich produktů?
Děkuji
- Obchod pri reklamácií nekomunikuje
Dobrý deň pán Vlado
Ospravedlňujem sa za meškanie, vytváram nové kolekcie a bol som veľmi zaneprázdněn.
Vaša reklamácia bude vybavená.
Ak pri reklamácii nereаguji na email prosím volajte na náš telefón +420603328137
Ďakujem a prajem pekný deň
Kozmetika Hristina