Tovar som zaplatila a do dnešného dňa mi neprišiel. Obchod mi po zaplatení oznámil, že tovar možno príde neskôr, možno nebude, ale doteraz som žiadnu určitú správu od obchodu nedostala.
Reakcia obchodu Hrackarstvo.eu
Dobrý deň, dňa 30.4.2024 popoludní ste si objednali tovar s dobou expedície 4 pracovné dni. Bol Vám odoslaný automaticky mail s informáciou že ak by mala byť expedícia dlhšia ako bola uvedená pri tovare budeme Vás kontaktovať. Tovar sme expedovali na 4 pracovný deň t.j. 7.5.2024, keďže bol včera 8.5. štátny sviatok, žiaľ prepravná spoločnosť nedoručovala tovar a bude doručený dnes.
Ďakujeme za porozumenie..
Mariana Šurinčíková
www.hrackarstvo.eu -
Som spokojná. Keď som vytvára objednávku ukazovalo mi že PSČ. Je nesprávne, napísala som e mail priamo a pani bola veľmi ochotná, rýchlo sme to vyriešili a tovar som dostala včas na oslavu .
- +
- Objednávala som prvý krát ale spokojnosť z mojej strany
- rýchle dodanie
- Tovar skladom aj na predajni
- Možnosť doobjednať si tovar, ktorý nie je momentálne skladom
- Super ceny
S obchodom som veľmi spokojná. Nakupujem tu pomerne často.
Majú dobrý tovar. Rýchle dodanie. Výhodou je aj kamenná predajňa. -
- Operatívna ponúka za tovar ktorý nebol na sklade
- rýchlosť, spolupráca
Bola som nadmieru spokojná
Bola som veľmi spokojná
Troska som sklamana z paplonika a podlozky v koliske...
Reakcia obchodu Hrackarstvo.eu
Dobrý deň, v prípade nespokojnosti s tovarom môžete využiť svoje právo a vrátiť ho v 14-dňovej zákonnej lehote.
Mariana Šurinčíková
hrackarstvo.eu -
- Spokojnosť
- Veľmi rýchle doručenie hneď na druhý deň super prístup a komunikacia
- Rýchle doručenie
rýchle doručenie ,ale kolobežka nebola v pôvodnom obale. Ten by sa mi jednoduchšie dal zabaliť , ako rozložená kolobežka.
Siroky sortiment
Dobré ceny -
Po prevzatí a kontrole objednávky som zistil zámenu tovaru. V ten deň cez telefón vybavená reklamácia a do dvoch dní bol u mňa kuriér ktorý vymenil tovar (za náklady predávajúceho) Absolútna spokojnosť s obchodom.
- Superrychlost,
- Velky vyber