- Balik prisiel perfektne zabaleny aby sa neposkodila krabica rychla komunikacia rychle dodanie
Tovar je dobrý.Rychle dodanie.
Zrýchliť dodavku
- široká ponuka
tovar bol označený ako skladom ale dodanie zatiaľ nie je realizované
Oniednavka bola potvrdena s uvedenim informácie, že niektoré položky sú v externom sklade. Vyše týždňa čakám ale nedostala som žiadnu ďalšiu informáciu alebo update k mojej objednávke.
Reakcia obchodu Hrackarstvo.eu
Dobrý deň, informovali sme Vás o tom že položky ktoré sú na externom sklade budú expedované 22-23.11.2023 skúste si prosím pozrieť emaily.
Ďakujem
www.hrackarstvo.eu -
Rýchle dodanie
Obchodík určite odporúčam, výborná komunikácia, rýchle doručenie a skvelý personál
Hračka sa po pár minútach pokazila, resp.zlomila časť z nej a už sa nedá používať. Obchod na môj mail ani nereagoval.
Za mňa tento obchod už nie.Reakcia obchodu Hrackarstvo.eu
na vybavenie reklamácie je zo zákona 30 dňová lehota, samozrejme robíme všetko pre to aby bola reklamácia vybavená čo najskôr. Odpoveď Vám bola odoslaná mailom - prosím skontrolujte si aj SPAM-ovú poštu, občas sa môže stať že mail skĺzne do spamu.
Ďakujem
hrackarstvo.eu -
- Rýchle vybavenie objednavky
- Rýchle odoslanie tovaru
Všetko prišlo poctivo zabalené a nepoškodené. Všetko ako v popise a na foto. Obal bol dokonca zrecyKlovany z inej hracky čo sa mi pacilo a využijem ho aj dalej pri tvorení aktivitY pre dcérku. Dakujeme :)
- Tovar mi nebol doteraz doruceny,komunikacia nula bodov.. a to som aj zaplahila dopredu
Reakcia obchodu Hrackarstvo.eu
Dobrý deň, k Vašej objednávke došlo k pozdržaniu pri dodávke tovaru, to sme si však telefonicky vysvetlili a ešte raz sa Vám za to ospravedlňujem.
hrackarstvo.eu -
Super super
- Vôbec nevybavujú objednávky do 2 dní
- Neozvali sa, ani po kontakte cez formulár
Vytvorená a hneď kartou zaplatená objednávka 14.08.2023. Objednaný tovar bol všetok na sklade. Dnes je 21.8.2023 a ešte nebolo predané prepravcovi. Nekorektný obchod. Objednávka za vyše 70 eur.
Reakcia obchodu Hrackarstvo.eu
pri stolíku s náradím ktorý ste mali v objednávke bola uvedená dlhšia doba expedície - to ste si zrejme pri objednávaní tovaru nevšimli, z dôvodu prebiehajúcich dovoleniek však došlo k oneskoreniu expedície. Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti.
www.hrackarstvo.eu -
Absolútne bezproblémový obchod
- Prehľadné stránky
- Krásny tovar, mnohé kúsky také, ktoré som inde nenašla
- Prehľadná stránka
- Super komunikácia obchodu a prehľad o stave objednávky
- Rýchle doručenie
- Nákup priamo z domu
- Rýchle dodanie tovaru
Spokojkost,ziadne problemy.
Veľmi dlhá dodacia lehota !!!
Reakcia obchodu Hrackarstvo.eu
ďakujeme za Vašu recenziu. Objednali ste si tovar pri ktorom bola uvedená na stránke doba expedície 4 pracovné dni. Objednávku ste do 15 minút od vytvorenia stornovali pretože ste tovar chceli mať doma do 2 dní, mrzí ma to ale ak sa niečo odošle za 4 pracovné dni je proti zákonom fyziky aby ste to mali doma o 2 dni.
Ďakujeme za pochopenie -
- Rýchlosť, jednoduchosť, prehľadnosť
Rychle dodanie, dobrá kvalita vyrobku