- vynikajúca komunikácia, rýchle doručenie
Inzerované zboží "skladem" nebylo na skladě s nejbližším termínem dodání za 3 měsíce takže moje objednávk byla zrušena.
Celkovo spokojnosť...
- Veľmi rýchlo vybavené, všetko bez komplikácií a tovar je superkový, mám práčku
Veľmi rýchlo vybavené, všetko bez komplikácií a tovar je superkový, mám práčku,
- Komunikovali
- Na stranke mali po objednani nemali
- Neodpovedaju
- Neinformujú o stave objednávky
Na práčku čakám týmto dňom mesiac a deň objednaná 19.9.2022! Písal som 3 maily vôbec žiadna odpoveď práčka ani peniaze nikde.
Reakcia obchodu hooversk
Naši zamestnanci preverujú dostupnosť a stav produktu ktorý ste si objednal nakoľko tovar ide zo zahraničia. Na e mail ste odpoveď dostali. Ak si ale prajete vrátiť peniaze nie je stým absolutne žiaden problém.
Rýchle jednanie
Zavolali kedy tovar pride a mohla som si vybavit volno.
Bezproblémový nákup, rýchle dodanie tovaru, konkrétne tyčový vysávač
Skvelý obchod ,výborna komunikácia z obchodom. Odporučam
- Ste úžasný
Pračka mi prišla v stanovenom dohodnutom čase.
- Prozákaznícke riešenia
- Ceny
- Čas dodania
Pôvodne objednaný produkt žiaľ nedokázali dodať, ale včas a korektne o tejto skutočnosti ma informovali. Zároveň ponúkli alternatívu, ktorú po jej akcepotvaní dodali včas.
dostala som vysavac, ktoreho vrecko bolo naplnene necistotami, proste sa s nim vysavalo.
Ponúkajú tovar, ktorý nielenže nemajú, ale uz sa ani nevyrába.
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne.
Aktivna osobna komunikacia este pred dorucenim tovaru
- Dobrá komunikácia,ústretovosť personálu,nekompletnosť dodávky v riešení 30-tich dní.
- Tovar nebol skladom - ihned ma telefonicky informovali o dlzke dodania a az potom potvrdily objednavku
- Termin dodrzali
???