Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.4.2 OP Heureka.
Na vyrobok mali najnizsiu cenu rychle dorucenie
- Najlepšia cena !!!
- spolahlivost
- vyberam a objednavam si tovar priamo z domova
- velmi dobre ceny
- nemam ziadne pripomienky
vrelo odporucam
Recenzia bola odstránená z dôvodu opakovaného hodnotenia jedným užívateľom.
- tovar mali v najlepšej cene ale nemali ho, prišiel asi o 10 dní
- Kvalitny tovar
- Dobra komunikacia
- Webshop
- Ceny
- Zatial nic
Odporucam webshop
- V prvom rade dobre ceny, taktiez prehladna ponuka a prijemny personal.
Bol som velmi spokojny s vybavenim mojej objednavky. Obchod ma prehladnu ponuku a stale sa rozsirujuci sortiment, takze tu urcite nenakupujem posledny krat.
- Rýchle bezproblémové doručenie v top stave
Som maximálne spokojná, rýchle doručenie, ochotný personál a hlavne tovar bol nepoškodený v Top stave, odporúčam každému túto stránku a navyše majú veľmi dobré ceny. Určite budem naďalej objednávať z tejto stránky. Ste super Ďakujem :)
- Moderný vzhľad stranky
Nemám čo vytknúť, objednávka prebehla v poriadku. S tovarom som tak isto spokojný
- cena,kvalitna komunikacia,skladova dostupnost
kvalitny eshop
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- spoľahlivosť
- výber tovaru
doporučujem
- Dobrá cena, rýchle dodanie.
- Neoznámili mi vopred termín dodania, pri objednávke sa zobrazoval dátum dňa objednávky ako termín dodania. Predpokladaný termín nebol ani v potvrdzujúcom e-maile, až v deň dodania prišla ráno SMS, že rúru donesú, ale bez časového intervalu.
Nákup v pohode, pri dodaní by človek potreboval vopred viac informácií.
- Spolocnost GEIS
Nikdy v zivote viac cez zasielkovu spolocnost GEIS. Jedna neseriozna firma. Vsetky moje tel.s nimi maju dufam nahrane,tak nech sa kompetentni nad podnikanim tejto firmy zamyslia.
- Je to rychle lacne proste super
- Jedina slabina ale nie obchodu je dorucovacia sluzba geis ktora ma uz viac krat sklamala a tento raz to nebolo ine mohli by zmenit dorucovatela
vrelo odporucam umyvacka funguje je super rychle dodanie