- velky sortiment
- Dobre ceny
- Žiadna.
- Komunikácia so zakaznikom
- Nepodanie tovaru v sľúbeného lehote.
- Žiadna komunikácia napriek mojej snahe 3x kontaktovať e-shop
- Amatérsky prístup
Zrušte ho.
- nedodali ani neoznámili
Objednavka zadana dna 17.11.2019. Do dnesneho dna (14.2.2020) nedorucena. Ziadna sprava od obchodnika o dovode nedorucenia. Ziadna komunikacia zo strany obchodnika.
Objednávka zo dňa 18.11.2019. Dnes je 9.12.2019, tovar nedodany , na mail nereagujete, telefón vypnutý, obejdnavku ruším
Objednávka vyhotovená 22.11.2019. Dnes je 6.12 a objednaný tovar nemám a najdôležitejšie je ze mi neodpovedali na moje maily ci mam čakať na tovar alebo si požadovaný tovar hľadať inde. Doterajsie objednávky boli v poriadku no táto posledná nevyšla podľa predstáv
už som si druhý krát objednal sadu žiletiek a neboli mi dodané ale recenziu na tovar to mi viete rýchlo poslať aj napriek tomu že som tovar neobdržal s pozdravom Peter Rajto
- ceny
- prehlad
- vyber
- pomale dorucenie
Super shop
rýchlosť, spoľahlivosť
Nerelevantné hodnotenie bolo odstránené.
- dostupnosť a rýchlosť dodania
Maximálna spokojnosť, kvalitný tovar
- Široký sortiment
- Nízke ceny v porovnaní s konkurenciou
- Bezplatné vyzdvihnutie na predajni v Nitre
Obchod môžem len odporučiť, maximálna spokojnosť.
Veľká spokojnosť
3.12.2018 som si objednaval vianocny tovar v hodnote 105€ ktory bolo pisane je skladom. Po tyzdni a pol volali ze este to len objednali ale do vianoc urcite pride, dnes je 18.12 a tovar stale nemam, na emaili naodpisuju uz 5dni, a vsetky cisla maju vypnute a nedostupne. Komunikacia ziadna, neviem co s tovarom a su posledne dva pracovne dni na vybavenie darcekov ktore uz takto nikde nepozhanam. Budem to riesit cez SOI . Urcite obchod neodporucam.
Super rychle dodanie
- Rýchla komunikácia
- Kvalitne zabalenie
- kvalitný tovar
- super rýchle doručenie
kvalitné produkty, rýchle a spoľahlivé doručenie, odporúčam
- velmi dobre ceny v porovnani s inymi shopmi a velmi dobry vyber
- ozvali sa mi, ked zistili, ze nemaju tovar na stave a nechali ma vybrat ci vyexpeduju objednavku bez chybajucich artiklov, ktore by dodali neskor
- mensi darcek, ktory potesil :)
- velmi pozitivny pristup a komunikacia
- ozvali sa cca po tyzdni a pol od objednavky - sposobene letom a dovolenkami (v mojom pripade nepodstatna drobnost)
Nakup non stop, dobry sortiment kvalitnych varobkov, siroky vejar cien a dobre obchodne sluzby