• Pánsky opasok bol v poriadku, veľmi pekná práca, čo sa však nedalo povedať o dámskom. Objednávala som žltej farby a čierna farba, ktorou zatierali hrany bola zatečená na vnútornej strane opasku. Hrany neboli dobre zatreté a boli ostré. Bolo mi ponúknuté, že im ho môžem poslať naspäť a že to napravia. S týmto som nesúhlasila a myslím si, že takýto opasok by vôbec nemali posielať nakoľko je to ručná výroba a mal byť dôkladne skontrolovaný.

• Dodaný tovar neodpovedá objednávke - špeciálne upravená práčka opasku, pri komunikácii cez chat mi bolo tvrdené, ako moja požiadavka nie je problém…

• Trvá to večnosť, zatiaľ nič nemám a ani neviem kedy?!

Dobrý deň prajeme,

ospravedlňujeme sa za neskoršie odoslanie - opasky s venovaním sú zdĺhavejšie na výrobu a navyše sme mali komplikácie s dodávateľom materiálu.

Opasok sme práve dnes odoslali.

Ďakujeme za pochopenie.

HOFFE

Prišla mi jedna správa, že sťahujú dielňu a zatiaľ mi nič neprišlo, napriek tomu, že objednávka je uhradená

• Tovar mi ešte nedorazil

Objednal som si opasok 100
    Prisiel 120
    ???

Dobrý deň prajem,

naše opasky prispôsobujeme podľa obvod pásu, takže ak ste si objednali veľkosť 100, tak jeho celková dĺžka je zhruba 120cm.

Opasok vám samozrejme bez problémov dodatočne prispôsobíme na potrebnú dĺžku, prípadne zameníme za iný - stačí nás kontaktovať.

Ďakujem.

Martin
    HOFFE

• Objednal som si drahy opasok, poslali mi inú dĺžku.. :-(

Dobrý deň prajeme,

ďakujeme za vašu recenziu.

Ak ste obdržali opasok v dĺžke, ktorá vám nesedí, tak vám ho samozrejme radi vymeníme za nový.
    Stačí nás kontaktovať .

Ďakujeme.