- Najlepšia cena
Zlá, slabá komunikácia. Tovar bol objednaný vo štvrtok doobeda a až v pondelok došla správa o prijatí objednávky a že tovar posielajú do 2 - 3 prac. dní. V stredu ešte tovar nič. Po mojom telefonáte do firmy som bol uistený, že tovar mi príde v piatok. Je piatok a zatiaľ nič, ani žiadna správa o doručovaní. Tento štýl dnes nie je v int. obchodoch bežný, tovar expedujú zvyčajne na druhý deň. Možno keby som vedel, tak by som oželel pár eur a tovar by som už dávno mal. No čo už.
- Dobrý výber tovaru
- Prijateľné ceny
- Výborná komunikácia
Objednal som,zaplatil a potom sa tyzden nic nedialo,tak som ich kontaktoval ze kedy asi to mienia vobec odoslat,nevedeli mi ani povedat,ze vraj zisti a potom mi mozno da vediet na dalsi den,cize to by znamenalo len dalsie prietahy a cakanie pokial sa vobec uracia to odoslat,a potom este kurier,atd,cize takymto pristupom by uz pomaly bol aj koniec leta pokial by to doslo,AK by to vobec doslo ...takze sme hned spolu na mieste stornovali tu objednavku a slubili mi vratenie penazi.Potom vsak aj napriek viacerym prislubom z ich strany som sa musel dva tyzdne doprosovat vratenia mojich vlastnych penazi,ktore bezdovodne len tak zadrziavali,a vratili ich doslovne az na poslednu chvilu co im zakon povoloval,a aj to len az ked som im pohrozil ze dam podnet na SOI...HROZNA skusenost,uz nikdy viac ! Pozn: PRESNE taky isty product som mal zhruba do hodiny uz aj doma,po tom co som stornoval objednavku,sadol do auta a isiel priamo do obchodu k inemu predajcovi,a stalo to tam len o 6 eur viac nez tato firma ponukala na internete...moja chyba ze som to neurobil hned na zaciatku,mohol som sa vyhnut tejto katastrofe s firmou ktora si ocividne nevazi zakaznikov.
Reakcia obchodu HobbyTech
Mrzí nás, že ste s priebehom objednávky neboli spokojný. Zároveň však považujeme za potrebné uviesť niektoré skutočnosti na pravú mieru.
Objednali ste si tovar, ktorý bol pri objednávke jasne označený ako tovar na objednávku, z čoho prirodzene vyplýva dlhšia dodacia lehota. O stave objednávky ste boli priebežne a včas informovaný a komunikovali sme s Vami aj o možnostiach jej vybavenia.
Po Vašom rozhodnutí objednávku stornovať sme storno bez problémov akceptovali. Finančné prostriedky Vám boli vrátené v zákonnej lehote, pričom sme počas celého procesu postupovali v súlade s platnou legislatívou. Skutočnosť, že ste avizovali možnosť podania podnetu na Slovenskú obchodnú inšpekciu, nijako neovplyvnila náš postup – ten bol od začiatku v súlade so zákonnými povinnosťami predávajúceho.
Rozumieme, že ste sa napokon rozhodli zakúpiť produkt u iného predajcu, čo je Vaše právo. Mrzí nás však, že napriek tomu hodnotíte našu komunikáciu a postup spôsobom, ktorý podľa nášho názoru nezodpovedá reálnemu priebehu celej situácie.
Každú objednávku sa snažíme riešiť zodpovedne, transparentne a v súlade so zákonom. Mrzí nás, že vo Vašom prípade sme nedokázali splniť Vaše očakávania. -
som vrcholne nepokojny s dlzkou dodania tovaru konkretne zahradne cerpadlo dorucuju mi ho uz sedem kalendarnych dni pritom uvadzali ze tovar je skladom tento tyzden mam volno cakal som ze do troch dni ako zvicajne mi dorucia zasielku co sa nestalo a teraz si neviem napustit ani bazen a nedelu uz ochadzam za pracou tak ze mi to cerpadlo uz bude zbitocne pravde podobne obiednavku zrusim a poslem naspat
Objednal som si tovar, ktory ani po tyzdni od uhrady nedorazil, hlavne ze mali na stranke, ze je skladom, asi po 4 dnoch od uhrady som volal osobne, aby mi preverili objednavku, pani mi povedala, ze ide preverit a ozve sa mi naspat, to sa uz nestalo a telefon nedvihali. Dnes je to 8 dni, od objednania a uhrady obratom, tovar stale nemam, ....
- Stále čakám na tovar
- nízka cena
Tovar mal byť skladom, ale nebol, čakám na doručenie.
- Dlhá čakacia doba bez info o stave objednávky
Reakcia obchodu HobbyTech
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Mrzí nás, že ste mali pocit dlhej čakacej doby.
Vo Vašej objednávke sa nachádzal produkt, ktorý bol v čase objednania dostupný na objednávku u dodávateľa. O tejto skutočnosti, ako aj o predpokladanom predĺžení dodacej lehoty, sme Vás informovali e-mailom po prijatí objednávky.
Ospravedlňujeme sa, ak ste postrádali priebežné informácie o stave objednávky. Vašu pripomienku berieme na vedomie a budeme sa snažiť naše informovanie zákazníkov ešte zlepšiť. Ďakujeme za pochopenie. -
- takuto okruhlu kryciu plachtu nemali,tak som poprosil o inu priemer cez 4m,pracovnicka mi povedala ze sa mi ozve, no zatial sme sa na konkretnej plachte nedohodli,lebo ma do dnesneho dna neoslovila.
Reakcia obchodu HobbyTech
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Mrzí nás, že sa nám nepodarilo doriešiť Vašu požiadavku tak, ako ste očakávali.
S každým zákazníkom sa snažíme komunikovať individuálne a nájsť čo najvhodnejšie riešenie, najmä ak požadovaný produkt nie je momentálne dostupný. Ospravedlňujeme sa, ak sme Vás spätne nekontaktovali v dohodnutom čase.
Vašu pripomienku berieme vážne a zapracujeme na tom, aby bola naša komunikácia ešte spoľahlivejšia. Ďakujeme za upozornenie a veríme, že nám v budúcnosti dáte príležitosť presvedčiť Vás o kvalite našich služieb. -
- Výhodná cena
Reakcia obchodu HobbyTech
Ďakujeme za Vašu recenziu. Teší nás, že ste ocenili výhodnú cenu. Budeme radi, ak nás navštívite aj nabudúce.
Objednavka nedorazila, nemam ziadne informacie v akom to je stave. Celkovo neodporucam firmu, nie produkt
Reakcia obchodu HobbyTech
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Mrzí nás, že ste s vybavením objednávky neboli spokojná.
Objednaný ventilátor bol v čase vytvorenia objednávky dostupný iba na objednávku u dodávateľa. O tejto skutočnosti sme Vás informovali e-mailom a priebežne sme s Vami komunikovali aj o jeho dostupnosti. Žiaľ, išlo o tovar, ktorý bol dlhodobo nedostupný nielen u nás, ale aj u ostatných predajcov.
Rozumieme, že čakanie na objednávku môže byť nepríjemné. Mrzí nás, že sme Vaše očakávania nenaplnili, a ďakujeme za Vašu spätnú väzbu, ktorá nám pomáha zlepšovať naše služby. -
K vysávaču nebol český ani slovenský manuál no našťastie viem po maďarsky aj keď ovládanie vysávača si ani velmi nevyžaduje manual.Prijal by som ako súčasť dodávky aj pár látkových vriec do vysávača.Plastove vrecko bolo v balení.Inak vysávač je naozaj kvalitný a má silnú saciu silu.
Reakcia obchodu HobbyTech
Ďakujeme za Vašu recenziu a sme radi, že ste spokojný s kvalitou aj výkonom vysávača.
Ospravedlňujeme sa, ak v balení chýbal slovenský alebo český návod. Ak sa tak stalo, prosíme Vás o kontaktovanie našej zákazníckej podpory – radi Vám návod zašleme v elektronickej podobe, prípadne preveríme, prečo nebol súčasťou balenia.
Ďakujeme aj za podnet týkajúci sa látkových vreciek. Vašu pripomienku si vážime a budeme ju brať do úvahy pri ponuke príslušenstva. Veríme, že Vám bude vysávač spoľahlivo slúžiť dlhé roky. -
- Tovar nebol doručený ani po mesiaci čakania...
Keď som objednával tovar, tak bola poznámka, že tovar nie je skladom , ale do týždňa bude naskladnený... Po dopytovaní sa po týždni mi bolo povedané, že tovar príde koncom ďalšieho týždňa, alebo najneskôr začiatkom. Samozrejme prešiel ďalší týždeň a po opätovnom dopytovaní sa , kde je moja objednávka mi bolo povedané, že mam počkať alebo zrušiť objednávku. Keďže som už čakal pomaly tri týždne, tak som si povedal, že ešte počkám. Prešiel už mesiac a ani obraz ani zvuk. Smutné je, že obchod ma vôbec neinformuje, ako je na tom moja objednávka a reaguje až ,keď im napíšem ja... Objednávku som zrušil a čakám, kedy mi vrátia moje peniaze, ktoré som zaplatil vopred. Pol hviezdičky aspoň za to, že niekto odpísal... Takže neodporúčam, lebo to už môže predávať asi každý všetko, aj keď to nevie zabezpečiť...
Reakcia obchodu HobbyTech
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu.
Mrzí nás, že ste mali s vybavením objednávky takúto skúsenosť a že ste neboli spokojný s dĺžkou čakania ani priebehom komunikácie.
Radi by sme uviedli, že pri produkte bola uvedená dostupnosť „na objednávku“, čo znamená, že tovar nebol v danom momente skladom a čakali sme na jeho naskladnenie od dodávateľa. O tejto skutočnosti sme Vás informovali a priebežne sme sa snažili zistiť aktuálny termín dostupnosti.
Žiaľ, v tomto prípade došlo k nečakanému predĺženiu dodania, nakoľko bol daný produkt dlhodobo vypredaný u viacerých predajcov a napriek našej snahe sa nám nepodarilo zabezpečiť jeho naskladnenie v termíne, ktorý by Vám vyhovoval.
Keďže sme Vás nechceli zbytočne ďalej zdržiavať, ponúkli sme Vám možnosť objednávku stornovať. Mrzí nás, že sme Vám tovar nedokázali doručiť podľa Vašich očakávaní.
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu, berieme ju ako podnet na zlepšenie našej komunikácie a informovania zákazníkov v podobných situáciách. -
Reakcia obchodu HobbyTech
Ďakujeme za Vaše hodnotenie.
Teší nás, že ste ocenili naše ceny. Snažíme sa ponúkať kvalitné produkty za férové a konkurencieschopné ceny, aby si u nás zákazníci mohli vybrať podľa svojich potrieb.
Ďakujeme za Vašu dôveru a budeme sa tešiť na Váš ďalší nákup. -
Objednany tovar ani po 7 dnoch nedorazil,ale ani ziadne info ze by obchod oznamil co je s tovrom,ak radi čakate na prekvapko myle odporučam....
Ok
Reakcia obchodu HobbyTech
Ďakujeme za Vaše hodnotenie.
Sme radi, že ste sa s nami podelili o svoju spätnú väzbu. Veríme, že ste boli s nákupom spokojný a že Vám objednaný tovar bude dobre slúžiť.
Ďakujeme za Vašu priazeň a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu. -
- bol som spokojny
Reakcia obchodu HobbyTech
Ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie.
Veľmi nás teší, že ste boli spokojný s nákupom u nás. Vaša spokojnosť je pre nás najlepšou spätnou väzbou a sme radi, že všetko prebehlo podľa Vašich predstáv.
Ďakujeme za Vašu dôveru a prajeme Vám veľa spokojnosti s objednaným tovarom. -
super
Reakcia obchodu HobbyTech
Ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie.
Veľmi nás teší, že ste boli spokojný. Vaša spokojnosť je pre nás najväčšou odmenou a motiváciou naďalej poskytovať kvalitné služby.
Ďakujeme za Vašu dôveru a prajeme Vám veľa spokojnosti s objednaným tovarom. -
- Absolutny amaterizmus
Je 22.07. Tovar ktory mali uvedeny a stale maju vedeny skladom mi od 07.07. Neodoslali. Na plne zaplatenu objednavku, sa mi za viac ako 2 tyzdne ani nikto neozval. Vrcholne neseriozny pristup.
Reakcia obchodu HobbyTech
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu.
Mrzí nás, že táto situácia vo Vás zanechala negatívny dojem. Radi by sme však uviedli, že nešlo o úmyselné uvedenie nesprávnej informácie. V tomto prípade došlo k chybe v zobrazovaní skladovej dostupnosti, kedy náš systém nesprávne ukazoval tovar ako dostupný skladom, hoci reálne bolo potrebné jeho doobjednanie.
Chápeme, že pri už uhradenej objednávke je takéto čakanie nepríjemné, najmä ak zákazník očakáva skoré odoslanie podľa uvedenej dostupnosti. Mrzí nás tiež, že sme Vás o vzniknutej situácii neinformovali skôr.
Na kvalite našich služieb nám záleží a robíme maximum pre to, aby boli informácie o dostupnosti čo najpresnejšie a aby podobné situácie vznikali čo najmenej.
Ďakujeme za Vaše pochopenie a za spätnú väzbu, ktorá nám pomáha naše služby ďalej zlepšovať. -
Určite by som na vašom mieste vymenil dodávateľskú službu ,lebo Packeta zrejme zamestnáva nekompetentných ľudí ,nám napr.len šofér zavolal ani zadok z auta nezdvihol ,pritom aresu mal presne určenú...a tovar v piatok nedodal.
Reakcia obchodu HobbyTech
Ďakujeme Vám za Vašu spätnú väzbu.
Mrzí nás nepríjemná skúsenosť s doručením Vašej objednávky. Snažíme sa, aby celý proces od objednania až po doručenie prebehol čo najlepšie, avšak samotné doručenie zásielky je už v kompetencii prepravnej spoločnosti.
Ďakujeme, že ste nás na túto situáciu upozornili, a veríme, že napriek komplikáciám s doručením ste boli s objednaným tovarom spokojný.