- NIC !!!
- NEKUPOVAT !!! - PODVODNICI
- NEVYBAVUJU REKLAMACIE !!!
- NEKOMUNIKUJU !!!
- ZAVADZAJU !!!
INFORMACIA PRE VEREJNOST
Oznam - HMC Slovakia, s. r. o., Banská Bystrica
Kategória: Informácie pre verejnosť
Dátum: 20. 9. 2018
Slovenská obchodná inšpekcia eviduje v roku 2018 zvýšené množstvo spotrebiteľských podnetov smerujúcich proti
spoločnosti HMC Slovakia, s. r. o., Starohorská 72, Banská Bystrica, ktorá vykonáva predaj nábytku prostredníctvom webovej stránky www.chyza.sk. Spotrebitelia v podaniach poukazujú na nedodanie výrobku v lehote podľa obchodných podmienok predávajúceho a na nevrátenie finančnej čiastky po uplatnení si práva na odstúpenie od kúpnej zmluvy v zmysle zákona č. 102/2014 Z. z. o ochrane spotrebiteľa pri predaji tovaru alebo poskytovaní služieb na základe zmluvy uzavretej na diaľku alebo zmluvy uzavretej mimo prevádzkových priestorov predávajúceho.
Šetrenie podnetov dosiaľ potvrdilo spotrebiteľmi namietané konanie predávajúceho a spoločnosti HMC Slovakia, s. r. o. bola príslušným inšpektorátom SOI v minulosti uložená sankcia za porušenie zákona.
V nadväznosti na vyššie uvedené a vzhľadom na intenzitu podnetov spotrebiteľov s poukazom na to, že Slovenská obchodná inšpekcia nie je oprávnená vymáhať platby, odporúčame spotrebiteľom dôkladne zvážiť všetky spotrebiteľské rozhodnutia týkajúce sa zakúpenia produktov prostredníctvom vyššie uvedenej webovej stránky, najmä vykonania úhrady vopred. -
- objednávka dna 7.12.2016. Ani do 7.3.2017. nebol tovar dodaný. Neprestajné presuvanie termínu po otázke na dátum dodania,ktorý nikdy nedodržali a ani sa neunuvali ohlásit sa,že prečo opat nebol tovar dodaný.
neobjednávat,neplatit za tovar vopred. Nič Vám nedodaju. Zrejme je problém v navýšení ceny za tovar zo strany výrobcu.
- po vyplatení objednávky je s Vami ukončená akákolvek komunikácia. Na emaili ani SMS Vám nik neodpovie,telefon nik nedvíha. Dodacia doba 2 týždne-zabudnite. Nedodaju ani po viac ako mesiaci čakania.
Skor pripomínaju podvodníkov,ako firmu. Tovar ani po 1,5 mesaciaci os zaplatenia nedodaný.
- jediný predajca Qlima
- nákup na doierku je spolatnený sumou 20€. Neznáma dodcia doba,podla stránky je produkt na sklade,no i tak potrebuju 2 až 3 týždne na dodanie.
- Zmeniť dopravcu za ineho lacnejšieho a spoľahlivejšeho.
- Solídny prehľad a podľa prvých skúseností aj kvalitný tovar (odvlhčovač Qlima).
- Dodacia lehota bola neskutočných 26 dní: objednávka 23.10., platba 24.10., tovar dodaný 18.11.
Obchod odporúčam len tým, čo majú dobré nervy a kopu času.
- Mohol som si kúpiť to čo som chcel
- rýchle jednanie
- spoľahlivosť
- ústretovosť
- kvalita za dobrú cenu
- novší model ako som objednal za rovnakú cenu
- splátkový predaj
- žiadne
Pozdravujem,
Napriek po prečítaní si recenzií som sa rozhodol vytvoriť si vlastný názor na uvedený produkt a služby firmy HMC Slovakia.
Uvedený produkt som objednal na splátky 21/05/2016 všetko prebehlo tak ako má... kontaktovala ma firma HMC Slovakia 22/05/2016 ako aj splátkový systém HOME CREDIT 23/05/2016
osobný odber,zaškolenie zdarma zapožičanie náradia na prestup steny ( vykružovač do betónu a vrták) v BB 27/05/2016
a osobne namontovaná a spustená klimatizácia 28/05/2016.
Celé to trvalo jeden týždeň od objednania a spustenia.
SUPER :) ďakujem moc pekne firme HMC Slovakia za ústretovosť a profesionálny prístup.
P.S.: doporučujem
- zavadzanie klienta termínmi
- zablokovanie tel komunikacie
neseriozny prístup, 3 posunutý termín po telefonických urgenciach, neskor zavadzajuce sms informácie, neskor žiadna komunikácia....nedvihaju tel. na sms nikto neodpovedá...
Kvalitný odvlhčovač , dobrá komunikácia odporúčam.
- ?
- ?
?
- veľmi dobré a kvalitné produkty
- dodacie lehoty čo pri kvalitných produktoch je aj celkom pochopiteľné, že je ich nedostatok
daný typ samoinštalačnej klimatizácie ktorý som chcel QLIMA SC3331, sa dal kúpiť na Slovensku iba cez tútu firmu a cenový rozdiel medzi cenou od výrobcu + doprava zo zahraničia na Slovensko bol minimálny a tak som sa rozhodol objednať tovar cez HMC Slovakia.
- -zaujimave produkty
- -akciove ceny
- -doprava zdarma v mojom pripade
- -mensi sortiment ponukaneho tovaru
- -len platba vopred
Mozem odporucit nakup v tomto obchode.
- Nič
- Zla komunikacia,lexikon vyhovoriek a slubov, tovar nedodany po zaplateni plnej sumy ani po viac ako mesiaci. Doporucujem len adrenalinovym zakaznikom. Urcite nenakupovat u tohto predajcu.
Nenakupovat.Zla skusenost
- Spatna komunikace ,dlouha cekaci lhuta
Nedoporucuji
Reakcia obchodu HMC Slovakia
Ďakujeme za Vašu "recenziu". Bohužiaľ tovar do Českej republiky nezasielame a ani nemáme česky hovoriaceho klienta. Aj napriek tomu nás teší, že ste našu stránku navštívili. S pozdravom a prianím pekného dňa HMC Slovakia.
- bola som spokojná z pánom čo sme komunikovali prostrdníctvom meilom potom mi pan po doručený mojej objednavky bol ochotný zavolať ako mam manipulovať s výrobkom
môžem len odporučiť možno budem potrebovať ešte jeden ale prv musím našetriť nakolko to niejw lacné
Reakcia obchodu HMC Slovakia
Teší nás vaša spokojnosť a ďakujeme za hodnotenie.
Momentálne prebieha predpredaj odvlhčovačov, takže šetríť nieje nutné.
tím HMC Slovakia -
- Kupovali sme na dobierku, tovar sme mali za par dni doma.
- Tovar odpovedal popisu a sme max spokojný.
- Odvlhčovač funguje lepšie ako sme dúfali.
- Nič sme nezistili
Vrelo odporúčame.
- Penize se musi zaplatit predem ,dlouho trva než zboží přijde
Nedoporučuji
určite odporúčam