Výborná komunikácia.
Reakcia obchodu HK Green
ďakujeme veľmi pekne za ocenenie našich služieb, komunikácia je pre nášobchod na prvom mieste. Sme tu pre zákazníkov, ktorým radi poradíme. Dúfame že sme spoločne našli to správne do Slovenskej filharmónie :). Budeme sa tešiť na Váš ďalší nákup.
Tým HK Green. -
- S tovarom som veľmi spokojná
Výhoda je v tom že je včas vybavená objednávka a rýchle doručenie ďakujem ♥️
Vážená pani Drahomíra,
sme veľmi radi, že sme splnili Vaše očakávanie a s rastlinkami a rýchlym doručením ste spokojná. Ďakujeme za Váš nákup aj Váš čas, ktorý ste si našli na ohodnotenie nášho obchodu.
Prajeme Vám všetko dobré,
Tým HK Green. -
- Veľmi rýchle dodanie tovaru.
Vážený pán Mitran,
ceníme si Vaše 100% hodnotenie služieb nášho e-shopu. Našim cieľom je čo v najkratšom čase dodať objednaný tovar, aby sa zákazníci mohli tešiť z našich produktov čo najskôr :). Veríme že palma Datľovník vám priniesla radosť do Vášho interiéru.
S úctou,
veľmi rýchla spoľahlivá dodávka
Vážená pani zákazníčka,
ďakujeme za Vaše odporúčanie nášho internetového obchodu, veľmi si ceníme ak dostaneme od zákazníkov spätnú väzbu. Budeme sa tešiť ak opäť navštívite našu stránku.
S prianím všetkého dobrého,
- OK
Vážený pán Ľudovít,
ďakujeme veľmi pekne za 100% hodnotenie nášho e-shopu, ceníme si Vašu spätnú väzbu a veríme že palma Kentia skrášľuje Váš interiér. Budeme sa tešiť ak pre svoj ďalší nákup zvolíte náš internetový obchod.
Tím HK Green. -
- Rýchlosť a spoľahlivosť, umelý kvet je naozaj kvalitný, ako živý
Vážená pani Zuzana,
ďakujeme že ste si našli čas a napísali recenziu, ktorá nás veľmi potešila. Sme radi že Vám úponka Topoľ spravila radosť. Je naozaj krásna a netreba ju ani zalievať :). Veríme že si nájdete v našom e-shope ďalšie produkty, ktoré Vás zaujmú.
- rýchlosť
Vážený pán Peter,
veĺmi pekne Vám ďakujeme za Vaše kladné hodnotenie našich služieb. Teší nás že ste si pre Váš nákup zvolili práve náš obchod. Veríme že Vám umelá Orchidea skrášľuje Váš interiér.
Ďakujeme za Váš nákup.
Tím HK Green -
- rychle dodanie a ochota kurierky
Vážená zákazníčka Nera,
Sme veľmi radi, že ste si našli čas na ohodnotenie nášho obchodu. Ďakujeme za odporúčanie a pevne veríme že si opäť na našej stránke nájdete niečo pekné :).
- rýchle
Veľmi rýchle dodanie. Kvalita zatiaľ v poriadku. Som spokojná.
Vážená pani Alžbeta,
nesmierne nás teší, že sme splnili Vaše očakávanie. Umelá palma Kentia je u nás veľmi obľúbený produkt, preto veríme že sa pri oltári budú krásne vynímať.
rýchlosť
Vážený zákazník,
veľmi si ceníme Vašu spätnú väzbu a tešíme sa z Vášho 100% hodnotenia. Veríme že strom Fikus Vám prináša potešenie.
Ďakujeme za Váš nákup
Tím HK Green -
- neskutočné rýchle dodanie, hneď na druhý deň
- kvalitný tovar, podľa obrázka
Vážená pani Štefánia,
veľmi si ceníme Vašu pozitívnu spätnú väzbu, spokojnosť našich zákazníkov je pre nás najdôležitejšia. Strom Olivovník je veľmi obľúbeným produktom našich zákazníkov, preto sme radi, že naplnil aj Vaše očakávanie :). Už teraz sa tešíme na Váš ďalší nákup.
Tím HK Green -
Rýchla akceptácia objednavky,behom dvoch dni doručená krásna palma v súlade s objednávkou. Dakujem doporucujem všetkým zaujemco serioznos pracovníkov obchodu. Veľká moznost vyberu nádherných ume.ych stromov
Vážená zákazníčka,
veľmi si vážime Vaše pochvalné slová, tešíme sa, že palma Livistona splnila Vaše očakávanie a priniesla potešenie. Ďakujeme za nákup a budeme veľmi radi ak opäť navštívite našu stránku.
S úctou,
Tím HK Green -
Dôveryhodný partner, krásny tovar. Ponuka zodpovedá realite.
Vážený zákazník,
sme veľmi potešení z Vašej pozitívnej recenzie a ocenenie našich služieb. Na spokojnosti našich zákazníkov nám veľmi záleží. Neustále sa snažíme rozširovať náš sortiment, aby sme uspokojili aj toho najnáročnejšieho zákazníka. Ďakujeme za nákup a už teraz sa tešíme na ďalší.
S úctou a prianím všetkého dobrého
Tím HK green -
Tovar mi bol promptne dodaný do 48 hodín, všetko prebehlo hladko
Vážená pani Mária,
veĺmi pekne Vám ďakujeme za Vaše kladné hodnotenie našich služieb. Teší nás že ste si pre Váš nákup zvolili práve náš obchod. Veríme že umelý plot Bambus Vám skrášľuje Váš interiér.
Ďakujeme za Váš nákup.
- Rýchlosť dodania
- Milý darcek potesil
- žiadna
Vážená pani Janka,
ďakujeme za tak skvelé hodnotenie našich služieb, veľmi si to vážime. Cieľom celého tímu je, aby naši zákazníci boli spokojní tak ako Vy. Veríme že ste si z objednaných produktov vytvorili krásnu jesennú dekoráciu vo Vašom interiéri. Tešíme sa na Váš ďalší nakup :).
Prajeme pekný deň.
bez problémov
Vážená pani Anka,
ďakujeme veľmi pekne za Váš náku a za 100% hodnotenie nášho e-shopu. Veríme že objednané produkty sú príjemnou dekoráciou Vášho interiéru.
Prajeme Vám všetko dobré,
- Rýchle doručenie, veľká spokojnosť
Vážená pani Tatiana,
chceme sa vám veľmi pekne poďakovať, že ste si našli čas a pozitívne ohodnotili naše služby. Sme nesmierne radi že ste s bielou Orchideou spokojná. Orchidey sú v našom e-shope veľmi obľúbené. Budeme sa tešiť na Váš ďalší nákup.
Tím HK Green -
Vyborny pristup,s tovarom som velmi spokojna,naviac mi pribalili darcek,ktory ma potesil,urcite este objednam,rychle dodanie.
Vážená pani Eva,
nesmierne nás potešila Vaša pozitívna recenzia a spokojnosť s čerešňovými vetvami, ktoré ste si objednali. Už teraz sa tešíme na Váš ďalší nákup.
S úctou
Tím HK Green -
kvetiny boli doručené rychlo a v neporušenom stave,
Vážená pani Katka,
ďakujeme za tak skvelé hodnotenie našich služieb a že ste naVáš nákup opäť zvolili náš e-shop, veľmi si to vážime. Cieľom celého tímu je, aby naši zákazníci boli spokojní tak ako Vy. Tešíme sa že Fikus splnil Vaše očakávanie. Tešíme sa na Váš ďalší nakup :).
Prajeme pekný deň.
Tím HK Green -
- Rychle dodanie tovatu max spokojnost⁹
Vážená pani Monika,
srdečne ďakujeme za Vaše kladné hodnotenie. Snažíme sa naše služby neustále vylepšovať a čo najrýchlejšie zákazníkom dodať objednaný tovar, aby sa z neho mohli čo najskôr tešiť :). Sme veĺmi radi, že palma Ďatľovník a Monstera splnila Vaše očakávanie. Ďakujeme za nákup.
Tím HK green