Obchod je super dodali vždy rýchlo a spoľahlivo no teraz pri objednávke rádia prešlo sedem dní a žiadna správa akurát poslali dotaz o spoločnosti.

Reakcia obchodu hifi-auto.sk

ďakujeme za recenziu, pri objednanom tovare (objednávka Dátum 13.9.2024 11:23:32) máme jasne uvedené, že tovar je len na objednávku s dodaním 15-25 kal. dní.
    + Tovar máme len s rámom striebornej farby a Vy požadujete čierny - musíme Vám ho zvlášť objednať. (Škoda, že sa nedajú vkladať printy do reakcií kde je jasne všetko vidieť)
    S pozdravom www.hifi-auto.sk

• K výrobku chýba manuál v slovenskom/českom jazyku.

Reakcia obchodu hifi-auto.sk

ďakujeme za reakciu. Návody bývajú súčasťou balenia - pri anglických. Ak Vám chýbal - stačí sa obrátiť na náš email a obratom ho máte v prílohe.
    www.hifi-auto.sk

• Obchod odmietol vystaviť zálohovú faktúru. Nakupovanie pre verejnú správu nie je možné v súlade s finančnou kontrolou. :-(

Reakcia obchodu hifi-auto.sk

Dobrý deň, ďakujeme za reakciu.
    Ako určite viete predajca nie je povinný vystaviť preddavkovú faktúru. Po objednaní tovaru Vám príde email kde máte všetky údaje k zaplateniu - tak ako u všetkých bežných internetových obchodoch. A platia u nás takto odberatelia aj aj spotrebitelia.
    www.hifi-auto.sk

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

podla mojho nazoru neskušaju pred expediciou

Reakcia obchodu hifi-auto.sk

Ďakujeme za Vašu recenziu.
    Každý tovar, ktorý od nás odchádza k zákazníkovi je poriadne vyskúšaný - nebudeme vadný tovar posielať zákazníkovi a následne riešiť odstúpenia/výmeny/reklamácie = ktorým predchádzame práve skúšaním tovaru.
    Ponúkli sme Vám výmenu/reklamáciu/vrátenie tovaru no túto možnosť ste nevyužili.
    S pozdravom tím hifi-auto.sk

• Tovar nefunkčný hnoj, predajca to vie, zákazníci to nevracajú vzhľadom na dnešné ceny prepravy, pekná atrapa alebo zdroj náhradných dielov.

Predávajú tovar o ktorom vedia, že je nepoužiteľný.

Reakcia obchodu hifi-auto.sk

Ďakujeme za Vašu recenziu na náš obchod a aj zakúpený tovar.

Mrzí nás, že ste nevyužili vrátenie tovaru do 14 kal. dní od kúpy tak ako Vám bolo navrhnuté po telefonickom hovore (ako viete predajca Vám musí vrátiť sumu tovar + zaplatené poštovné, poštovné na vrátenie znášate vy).
    Nevieme prečo zákazník, ktorý si objedná najlacnejšiu kameru na nahrávanie jazdy za =14.90€ očakáva kvalitu snímok a videa za =250€.
    Apropo tieto kamery sa nám predávajú v stovkách kusov a zákazníci sú spokojní.

S pozdravom tím hifi-auto.sk

• Dostal som používaný, nefunkčný tovar.

Výhoda tohto predajcu? Nad tym sa dá aj uvažovať?

Reakcia obchodu hifi-auto.sk

Ako sme Vás aj informovali, máte možnosť tovar vrátiť (odstúpiť od zmluvy aj keď bol poškodený, používaný) alebo reklamovať tovar - túto možnosť ste nevyužili. Každý jeden odchádzajúci produkt skúšame a následne posielame zákazníkovi.
    S pozdravom tím hifi-auto.sk

• To čo mi prišlo vyzeralo ako použité. Každé svetlo svieti inou farbou, jedno vyzerá ako 4300K a druhé 6000K.. Balasty boli doškriabané ako používané, jeden ani nefungoval, tak mi to zreklamovali a vymenili za ďalší nefunkčný..

S pozdravom tím hifi-auto.sk

fólia bol absolútny šmejd ktorý sa nedal použiť..

Reakcia obchodu hifi-auto.sk

Ďakujeme za Vašu recenziu, ak máte problém s tovarom stačí sa na nás obrátiť a snažíme sa ho vyriešiť. Doteraz nás nikto nekontaktoval = telefonicky, sms, email.
    S pozdravom tím hifi-auto.sk

• Autorádio nemá plnú spoluprácu s palubným počítačom.

Reakcia obchodu hifi-auto.sk

Dobrý deň, ďakujeme Vám za reakciu.
    Vieme, že Vám nezobrazuje klimatizáciu na obraze autorádia a nato sme Vám aj odpísali, že je nutné nastaviť verziu CANBUSU autorádia. Náš technik Vám aj zaslal foto po správnej inštalácii a jasne sa klimatizáciu zobrazuje + zaslali sme Vám bezplatne aj novú kabeláž na zapojenie.

Totalne cinky odpad! Radio nefunguje ako ma led pouzijem sygic navigaciu seka mi hudbu z USB kluca alebo naopak! Totalne shit!!!! Nikdy viacej radsej o 200 viacej factory radio

Reakcia obchodu hifi-auto.sk

Dobrý deň, mrzí nás takáto negatívna reakcia, keďže do dnes nás nikto nekontaktoval - telefonicky/emailom. Ak ste s tovarom nespokojný stačí nás kontaktovať a vždy sa snažíme nájsť kompromis spokojnosti klienta a aj nás.

• ponúkajú tovar ktorý nemajú skladom

Reakcia obchodu hifi-auto.sk

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu reakciu. Stavy tovaru na sklade sa snažíme neustále aktualizovať, mrzí nás, že sme Vám nevedeli dodať objednaný tovar.

• dobrá komunikácia, rýchle dodanie tovaru
    • jeden tovar bol nefunkčný - nutná reklamácia, po oprave OK a druhý tovar nefungoval s prvým tovarom, takže mi bol k ničomu...

Reakcia obchodu hifi-auto.sk

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu reakciu.
    S pozdravom tím hifi-auto.sk

Kamera bola nefunkčná! Bola som veľmi sklamaná. Za toľko peňazí som čakala kvalitnejsi tovar a hlavne fungujúci!!!!!!

Reakcia obchodu hifi-auto.sk

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu reakciu, no nikto nás ohľadne nefunkčnosti cúvacej kamery nekontaktoval - emailom, po prípade ste mohli tovar po zistení vady reklamovať alebo odstúpiť od zmluvy čo sa doteraz nestalo.

Po jednom dni mi odišli 3 ledky

Reakcia obchodu hifi-auto.sk

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu reakciu. Po zistení vady ste mohli tovar vrátiť alebo reklamovať.
    S pozdravom tím hifi-auto.sk

Tovar nezodpovedá ponuke. Kvalita zlá. podľa postupu spustené, po jednom dni znova nefunkčné.
    Takto sa to opakuje tretí krát

Reakcia obchodu hifi-auto.sk

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu reakciu a sme radi, že ste využili vrátenie tovaru do 14 kal. dní od kúpy - aj keď už bol Vami používaný.

• Chýbali predlžovací kable

Reakcia obchodu hifi-auto.sk

ďakujeme za Vašu reakciu, ak Vám nestačia 4 predlžovacie káble, ktoré má sada parkovacích senzorov v balení, tak sa dajú objednať aj zvlášť.
    Po prípade nás stačí kontaktovať a vždy sa snažíme nájsť kompromis.

dlho Vam trva vybavenie objednavky amate velmi zleho kuriera. rano posle spravu ze doruci zasielku a nakoniec nepride.

Reakcia obchodu hifi-auto.sk

Ďakujeme Vám za recenziu. Objednávali ste si tovar 23.04.2019 a bol Vám odoslaný 02.05.2019. Áno je to dlhšia doba dodania no na našej stránke sme mali jasne uvedené, že máme dovolenku do 30.04.2019 a objednávky sa vybavovali priebežne (posielali sme všetkým zákazníkom aj darček ako poďakovanie za trpezlivosť, ktorý Vám dúfame prišiel).
    Veríme, že v budúcnosti na tovar nebudete tak dlho čakať, alebo, že si tovar neobjednáte v čase dovolenky.

Plus priemerná doba dodania z nášho eshopu k zákazníkovi je 1,6 dňa.

Tím hifi-auto.sk

• na 3,14ču vyhodene €

Gps má stare mapy a je veľký problém sa k tomu dostať, tv nefugje vôbec, neznáma značka a ani google nevie čo to je...

Reakcia obchodu hifi-auto.sk

Ďakujeme za recenziu. S problémom GPS máp nás nikto nekontaktoval = emailom a ani telefonicky, problém sme nemohli vyriešiť. Samozrejmosťou je nami ponúkaná aktualizácia máp, stačí nás len kontaktovať.
    Objednali ste si model, ktorý neobsahuje TV (je dobré čítať špecifikáciu produktu pred objednaním tovaru), pravdaže dá sa dokúpiť DVB-T tuner pre príjem digitálnej televízie.
    Informácie o výrobku Vám vieme poskytnúť emailom, telefonicky, taktiež v nastaveniach v autorádií máte uvedenú celú špecifikáciu zakúpeného modelu.

Tím hifi-auto.sk

• ide o tovar ktorý je nízkej kvality, zistil som to uzivaním za 2 týždne, uz sa to nedá vrátit

Reakcia obchodu hifi-auto.sk

Ďakujeme za hodnotenie nášho obchodu a tovaru. V recenzii uvádzate, že zakúpený tovar je nízkej kvality a zistili ste to užívaním za 2 týždne, no tovar ste prevzali 22.01.2019 a recenziu ste napísali 30.01.2019 (9 dní). Ako kupujúci sa môžete obrátiť na predávajúceho a problém vyriešiť = nikto nás nekontaktoval, alebo môžete tovar vrátiť do 14 kal. dní = namiesto toho čakáte na vyplnenie dotazníka a píšete zavádzajúcu recenziu. Vami objednaný tovar sa predáva ako jeden z TOP produktov na našej stránke. Spokojnosť zákazníka je pre nás na prvom mieste, no keď sa na nás neviete ako kupujúci obrátiť , nevieme problém vyriešiť (aj ako kupujúci by ste mali vedieť o probléme komunikovať).
    Váš príspevok budeme brať ako podnet k skvalitneniu našich služieb.

Tím www.hifi-auto.sk