Naša lekáreň Santal v Bratislave má v sortimente kozmetické prípravky
radu Annemarie borlind a DADO sens už približne 18 rokov. Za tieto dlhé roky sme sa naozaj mali možnosť presvedčiť o výnimočnosti týchto prípravkov. Chcela by som vyzdvihnúť aj veľmi prívetivú ,ústretovú a priateľskú spoluprácu s touto firmou HENIMA.
PharmDr.E.Ježeková
Lekáreň Santal -
- Z obchodu som nakupovala prvýkrát. Hľadala som prírodnú kozmetiku, pre môj typ pleti.
- osobný prístup, rýchla komunikácia, skvelé produkty za rozumné ceny
Produkty majú okrem úžasného prírodného zloženia aj krásnu vôňu
Rýchle doručenie, super tovar.
- rýchlosť
- adekvátna komunikácia
Už som tu nakúpila viackrát, vždy bez problémov, odporúčam..
Skvelé, nadmieru spokojná
- znacky ako nikde inde
- prehladne
- vsetky info k produktu
- rychle dodanie
Objednávku som vytvorila 16 .12,dúfajúc,že do Vianoc bude doručená, je 29.12 a zásielku stále nemáme. Objednávala som 16.12 z viacerých internetových obchodov kde mi napr. z obchodu make up bola zásielka kuriérom doručená 17.12 a všetky ostatné prišli 23.12
Určite služby tohoto obchodu viac nevyužijem! -
Absolútna spokojnosť, ako s produktami, tak so zabalením. K objednávke som dostala mini pozornosť ako darček, čomu som sa tiež veľmi potešila. Určite ešte nakúpim.
- Dodávka tovaru trvá extrembe dlho aj po okamžitom zaplatení on line
Velmi rýchle vybavenie.
- Obchod ponúka rôzne varianty platenia a donášky zásielky. Produkty sú pre všetky vekové kategórie, všetky tipy pleti aj atopicke. Taktiež ponúka kozmetiku na vlasy a dekoratívnu kozmetiku z byliniek . Krásne sú boxy . Ďakujem veľmi som spokojná.
Vynikajúce, expresná rýchlosť
- Produkty bez sulfátov a parabénov
Perfektné šampóny s prírodnými zložkami. Veľmi príjemná vôňa šampónu Original Botanic. Vlasy mám lesklé a hebké po prvom umytí.
- Veľmi rýchle dodanie
Rýchle dodanie, spokojnosť
Promptné doručenie zákazky.
Príjemné na tvári. Nenecháva mastný film