Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu

Nevidím žiadny rozdiel.

Reakcia obchodu hello coco

ďakujeme vám za vašu recenziu.

K produktu prosíme o trpezlivosť, nakoľko produkt nemusí mať úplne rovnaký a rýchly efekt u každého zákazníka, pretože povrch zuba a zubná sklovina sú u každého zákazníka rozdielne. Produkt je potrebné používať v dlhodobejšom meradle, aby boli výsledky viditeľné. Produkt sa najlepšie používa ráno po vyčistení zubov.

hello coco team

veľmi rýchle jednanie, som spokojná

• Semmit sem használ

Reakcia obchodu hello coco

ďakujeme vám za vašu recenziu. Kde ste uviedli, že Vaša objednávka bola zrušená z našej strany, ale na základe nášho systému ste objednávku úspešne prevzali a objednávka bola expedovaná v priebehu 24 hodín.

K produktu prosíme o trpezlivosť, nakoľko produkt nemusí mať úplne rovnaký a rýchly efekt u každého zákazníka, pretože povrch zuba a zubná sklovina sú u každého zákazníka rozdielne. Produkt je potrebné používať v dlhodobejšom meradle, aby boli výsledky viditeľné. Produkt sa najlepšie používa ako post-bieliace ošetrenie, ale môže sa používať samostatne denne alebo pred bielením.

• Rýchle dodanie
    • Komunikácia na miestne
    • Produkt ktorý som si zakúpila nespĺňa moje očakávania

Reakcia obchodu hello coco

ďakujeme vám za vašu recenziu.

OK

• Doručenie,komunikácia rýchla.

Celkovo spokojnosť

Supre

hello coco team

• Rýchlosť v doručovaní, už na další deň mi balík prišiel
    • Balík prišiel v poriadku, nepoškodený, so všetkými vecami, ktoré boli objednané.
    • Nevidím nevýhodu

hello coco team

Katastrofa!!!! Objednala som si pasiky na bielenie zaplatila som a balicek uz viac ako tyzden to je a stale neprisiel! Objednala som ten den este jednu objednavku rodicom na dobierku pasiky a dve pasty ! To prislo hned za dva dni ! A mne povedali ze niesu na sklade ale preco poslali objednavku s pastami a nie najskor mne ? Ked objednavka bola skor objednana ! Preco? Pretoze to bolo na dobierku a to chceli peniaze hnee ! Co tam pomne ked moje zaplatene uz maju ! Katastrofalny pristup!! Nikdy viac

Dobrý deň Nina,

Chceli by sme sa Vám touto formou ospravedlniť a zároveň vysvetliť vzinknutú situáciu. Všetkých našich zákazníkov si Vážíme, či už zákazník uhradí objednávku vopred alebo na dobierku. Nerobíme rozdiely. Posledné týždne sme nemali skladom niektoré produkty. Zákazníci boli prostredníctvom emailu informovaní o predbežnom naskladnení a doručení tovaru. Objednávka, ktorú ste zrealizovali na dobierku bola expedovaná, nakoľko sme obdržali neprevzatú zásielku, v ktorej sa nachádzali produkty, ktoré sme nemali skladom. Tým, že na Vašu už uhradenú objednávku bol odoslaný email o naskladnení a doručovaní produktov, sme nechceli spôsobiť zbytočné nedorozumenie a produkty z neprevzatej zásielky sme expedovali objednávke, ktorej nebol zaslaný informačný email ohľadom nedostupnosti tovaru.
    Budeme Vás kontaktovať na vašu emailovú adresu pre ďalší postup a formu kompenzácie. Pevne veríme, že sme situáciu objasnili. Budeme nesmierne vďační ak situáciu vyriešime k Vašej spokojnosti. S pozdravom hello coco tím

• Rýchle jednanie, rýchle dodanie

Môžem len odporučiť. Super rýchly prístup vo všetkom, balenie tip-top

hello coco team

Vôbec to nefunguje ako to prezentujú

Reakcia obchodu hello coco

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu recenziu. Veľmi nás mrzí, že nákup u nás nesplnil Vaše očakávania. Podľa systému máte doma uvedený produkt len 2 dni to znamená, že produkt používate veľmi krátku dobu. Budeme Vás kontaktovať na Váš email s ďalším postupom. hello coco tím

Rýchlosť, spoľahlivosť. Super

Rýchlosť

Reakcia obchodu hello coco

Dobrý deň, Sisa, ďakujeme za Vašu recenziu. Veľmi nás mrzí, že nákup u nás nesplnil Vaše očakávania, aj keď ste neuviedli dôvod prečo náš neodporúčate. V prípade akýchkoľvek otázok sme Vám k dispozícií. S pozdravom, hello coco tím

• Skvele rýchle bielenie, po pár razoch použitia vidno výsledok.

Maximálna spokojnosť

Spokojna

• Rychle dorucenie,prehladna stranka

• Rýchle dodanie

• Rýchlosť dodania

Super produkt ozaj to funguje jedno pouzitie a je vidiet rozdiel.
    Kupila som is led, pasiky, fialovy tonovac a cierne uhlie s jahodovou príchuťou. Pasiky som pouzila raz , osvietenie tiez raz a tonovac s uhlim asi 2/3x je vidiet rozdiel az o 2 dokonca mozno 3 stupne. Nedrazdi dasna dokonca prijemne chuti. Hodnotim velmi pozitivne

hello coco team

Som maximálne spokojná aj s rýchlosťou dodania, balením a s celkovým prístupom.
    Určite tento e-shop budem odporúčať ďalej svojím blízkym ;)