- Už to je týždeň čo to mám objednané a nič ešte neprišlo
Reakcia obchodu hello coco
ospravedľnujeme sa Vám za oneskorené dodanie objednavky, ktoré vzniklo v súvislosti s prebiehajúcimi akciami a vypredania tovaru. O všetkom sme Vás ako zákaznika informovali, či už na e-shope, ako aj v informačnom maily o oneskorení objednávky. Pevne veríme, že aj napriek tomu si po jej doručení užijete svoj nový a žiarivý úsmev.
hello coco team -
Tovar, ktorý bol skladom mi ani po týždni neprišiel
hello coco team -
- Čakám na tovar viac ako týždeň
hello coco team -
Tovar mi nedorazil, nestihli to v slubenom termine, tak napisali , ze 2.4., dnes nedorazil balik tiez, ale uz sa neunuvali pisat, ani neponukli vratenie penazi..
hello coco team -
- Doteraz objednávka nebola odoslaná z eshopu.
hello coco team -
Dlho čakam na objednávku a stale nič
Zatiaľ nemám žiadne
Rýchle dodanie
hello coco team -
Som zatiaľ veľmi spokojná a chystám sa ešte na pásiky na bielenie...len neviem či si viem uplatniť nejakú zľavu...
- Spokojnost
Vyhoda
- Spokojnosť
hello coco team -
Používam výrobok už 5 dní a žiadny rozdiel nie je.
Reakcia obchodu hello coco
ďakujeme vám za vašu recenziu. K produktu prosíme o trpezlivosť, nakoľko produkt nemusí mať úplne rovnaký a rýchly efekt u každého zákazníka, pretože povrch zuba a zubná sklovina sú u každého zákazníka rozdielne. Produkt je potrebné používať v dlhodobejšom meradle, aby boli výsledky viditeľné. Produkt sa najlepšie používa ráno po vyčistení zubov.
Zároveň máme na uvedený produkt veľa pozitívnich recenzií: https://www.hellococo.sk/recenzie/
- Výrobok Hello Coco na bielenie zubov zuby vôbec nebieli
Tiež som naletela na reklamu,môžem vás uistiť,že to nefunguje...
- Rýchle vybavenie, pekne balenie
- Vsetko prebehlo v poriadku
- Rýchlosť dodania
hello coco team -
- Promtne doruceny tovar.
hello coco team -
Výrobky nefungujú,vôbec žiadna zmena vo farbe zubov, zbytočne výhodné peniaze
Reakcia obchodu hello coco
ďakujeme a mrzí nás Vaša skúsenosť. V čase uverejnenia recenzia máte produkty doma len niekoľko dní. K produktom prosíme o trpezlivosť, nakoľko produkt nemusí mať úplne rovnaký a rýchly efekt u každého zákazníka, pretože povrch zuba a zubná sklovina sú u každého zákazníka rozdielne. Produkt je potrebné používať v dlhodobejšom meradle, aby boli výsledky viditeľné. Produkt sa najlepšie používa ráno po vyčistení zubov.
- Príjemná chuť
- Žiaden účinok
Reakcia obchodu hello coco
ďakujeme a mrzí nás Vaša skúsenosť. K produktu prosíme o trpezlivosť, nakoľko produkt nemusí mať úplne rovnaký a rýchly efekt u každého zákazníka, pretože povrch zuba a zubná sklovina sú u každého zákazníka rozdielne. Produkt je potrebné používať v dlhodobejšom meradle, aby boli výsledky viditeľné. Produkt sa najlepšie používa ráno po vyčistení zubov.
hello coco team