• deklarovaný tovar ktorý mali mať na sklade nemali .

• Neaktuálny webshop

Reakcia obchodu Hegishop

Pán B. Miroslav, vedome ste si objednali tovar ktorý sme aktuálne mali vypredaný, čo bolo uvedené aj pri objednanom produkte. Telefonicky sme Vás informovali o momentálnej nedostupnosti tovaru s možnosťou neskoršieho termínu dodania. Vy ste požiadali o storno objednávky, preto nechápeme Vašu negatívnu recenziu o aktuálnosti nášho e-shopu.

Obchod potvrdil objednávku,že prebehla v poriadku,prišlo číslo objednávky a viac sa nikto neozval,ani nereagoval na e-mail s mojím dotazom,čo sa s objednávkou deje,v akom je vlastne stave..

Reakcia obchodu Hegishop

Pán L. Andrej, tovar ktorý ste objednávali sme už nemali skladom,čo bolo viditeľne uvedené pri produkte aj napriek tomu ste vytvorili objednávku!
    Volali sme Vám ohľadom objednávky aj viackrát aby sme Vám ponúkli alternatívny produkt, no vedome ste nedvíhali! Objednávku sme stornovali a bol Vám odoslaný email s textom: Objednávka bola stornovaná. Ľutujeme ale tovar máme vypredaný.
    Žiadny email sme od Vás neobdržali,takže neklamte,nezavádzajte!

po zaplateni mi oznamili ze tovar nemaju

Reakcia obchodu Hegishop

Dobrý deň, Vážený overený zákazník.
    V prvom rade ďakujeme za objednávku.
    Čo sa týka vašej prednostnej platby za tovar, ktorý nebol v tom momente skladom, čo bolo viditeľné pri produkte na stránke, to bohužiaľ ovplyvniť nevieme, preto nechápeme Vašu negatívnu recenziu.
    Sme ale radi, že sme Vám mohli ponúknuť adekvátnu náhradu a vyhovieť Vašim požiadavkám.
    Prajeme pekný deň

• vyhody nema ziadne

tovar mi dosiel v poriadku, no tento satelitny prijimac je nepouzitelny,, predavajuci prestal somnou komunikovat, ked sa dozvedel ze chcem tovar vratit, ci uz cez email alebo cez mobil,,,, nakolko tento prijimac nesplna to na co je predurceny. dufam ze po tejto recenzii sa predavajuci spamäta a ozve sa mi!!!

Reakcia obchodu Hegishop

Vážený pán Lorinc, mail s inštrukciami o postupe vrátenia tovaru sme Vám odoslali, všetky potrebné informácie sa nachádzajú v obchodných podmienkach na našej web stránke,stačí si ich len prečítať?!