Dorucovane na 3krat. Vzdy som bol na adrese. Ziadne telefonicke oznamenie od kuriera, nakoniec som zadal dorucenie do vydajneho boxu.
To sa konecne podarilo. Tovar bol taky aky som potreboval. -
Vyžínač som objednal 3.8. vo včasných ranných hodinách. Cca o 24 hodín, 4.8. dopoludnia mi bol tovar doručený. Hneď som ho skompletizoval a odskúšal, funguje tak ako má. Veľká spokojnosť, odporúčam!
Komhnikácia dobrá, tovar nakvalitný
- Ochota vyhovieť zakaznikovi
idealne je ked viete co chcete a potom si to s predavajucim iba upresnite....
ok
Dobré ceny a rýchle vybavenie objednávky
- Dobrá cena, vynikajúca komunikácia
- Tovar doručeny, pre nepriaznive počasie pouziti az o 15 dni a hned po jednom nabiti odisla nabijacka a mozme cakat 30 dni na reklamaciu nabijacky, medzitym bude po lete a uz nevyuzijeme danu vec tento rok
- Skvelý a ochotný prístup personálu ,tovar predvedený s profesionálnym prístupom a odbornosťou .Dakujem .
- Rýchla reakcia obchodu a ponúknutý podobný tovar
Objednaný tovar už nebol skladom, ponúknutý náhradný tovar, rýchle vybavenie a dodanie tovaru
Objednávka bola veľmi rýchlo doručená. Objednaný tovar bol skvele zabalený, takže všetko bolo doručené bez poškodenia . Som veľmi spokojná.
- Velmi ochotny personal,poucenie o tovare ktory si kupite,odborny pracovnici
- Tovar dovezený až domov.
- Ustretovy personal
- Strašná fušerina
Čakám na sms od stredy a nič. Prišiel mi mail,ze objednavku prijali, vo štvrtok mi na predajni povedali ,ze to mi to dojde asi v piatok, je streda daldieho týždňa a furt nič. Kebyže to nevybavujem pre známeho tak sa k tejto predajni ani nepribližujem.
Hecht 5534swe som kupil v 2017. Bol to tazny kon na velkej zahrade. Motor silny ktory doteraz bez problemov nastartuje jednyn potiahnutim lanka. Prevodovka vsak zlyhala ale po 9 rokoch bezproblemov prevadzky… tak som kupil novu, ten isty model. Parada ze taky skvely produkt je mozne kupit tolko rokov neskor
Kvalitný tovar a rýchle dodanie.
- videl som
- ziadne