- Rychle vybavenie
spokojnosť na mojej strane
- Spokojný mám viac nastrojov
- Kvalitna ponuka tovaru
- Široký sortiment
- Fyzicky sa nedá vyskúšať daný tovar.
Všetko prebehlo super, tovar mi pán pomohol nalozit az do auta . Ďakujem
- Super
3 dni nevie nikto vo firme, že produkt nie je na sklade, až na tretí deň, keď už tovar mal byť doručený, tak napíšu zákazníkovi email (hoci v objednávke vyžadovali tel kontakt)že niekde na predajni je posledný vystavený kus. Bez kompenzácie za neskoré dodanie, za vystavený kus... Keby som nebol po operácii pruhu, že potrebujem kosačku so štartérom a pohonom, aby som nenamáhal stehy, tak sa na to vykašlem
Kosačku som nezakúpil len som si ju rezervoval a v dotazníku píšete, že som kúpil 5.7.2026. Máte v tom chaos. Cena dobrá, kvalita nízka. Rozhodol som sa tovar nekúpiť na základe negatívnych recenzií.
- Skoro všetko čo som potreboval bolo skladom. Objednané v nedeľu večer, doručené v utorok doobeda.
- Katalóg so súčiastkami (kosačka 5564) má veľmi malé rozlíšenie. Po zväčšení je katalóg s dielmi kostrbatý a nie je možné presne identifikovať tvar dielov. Pri objednávaní niektorých dielov chýbajú fotky.
Ak môžete, výrobkom Hecht sa vyhnite. Mám kosačku model 5564 a prvá porucha (pojazdu) bola už po mesiaci. Záručná oprava - čakačka 6 týždňov v sezóne. Odporúčanie predavača: Nepoužívať často pojazd. V predajni nekúpite diely, všetko treba objednávať. Našťastie mi v PO poradili , že mám objednávať cez e-shop. Nikto mi nepovedal, že keď sa mi často trhá lanko pojazdu je asi vadná prevodovka(po rozobratí aj bola - nezapadali zuby, pohon fungoval len cez trenie ozub. kolies). Celkovo som do originálnych dielov na opravy kosačky investoval asi 150€ za 5 sezón. Nepočítam svoju prácu a opravy mimo originálnych dielov. Prasknuté a niekoľko krát zvárané šasi (tenký plech) , prasknuté držiaky madla, prasknuté pružiny na prednom zdvíhacom hriadely ( 1ks asi 4€). Ani v servise v PO počas posezónnej údržby nezistili že je problém s prevodovkou. Vzhľadom na kvalitu výrobku chýba na stránkach servisný manuál s postupmi na demontáž a nastavenie. Ešte jedna drahšia porucha a mením značku. Odporúčanie výrobcovy: Použiť kvalitnejšie materiály, hrubšie plechy a hlavne zlepšiť prístup k jednotlivým dielom pojazdu( alebo zlepšiť kvalitu pojazdu, aby sa nekazil). Mám kosačku TORO. Za 15 rokov len bežná údržba, žiadna väčšia porucha. Nákupná cena ale bola 2x väčšia.
spokojnosť
- Dobrý pomer cena/kvalita
- Trvalo niekoľko dní kým tovar podali, aj keď mali na sklade. Po odjednaní asi 3-4 dni som nemal žiadne informácie o tovaru.
- Rýchle prebranie
- Kúpený tvar opäť odmietnury odprezentovať. Proste zabalenú krabicu neotvoria…
- V pohode
- Obchod v mojom bydlisku, príjemný predajca.
Pre strojára je hračka na základe výkresov vybrať požadované náhradné diely.
Som spokojný.
Super obchod veľká spokojnost