Rýchle doručenie, tovar dorazil v poriadku .

Velmi rýchle vybavenie objednavky

• Ok

• Super rýchle, ústretové a príjemné jednanie.
    • Rýchle vybavenie a zaslanie objednávky.

• Rychlost dodania
    • Flexibilnost

• Veľmi milá, ochotná a profesionálna komunikácia. Poradia, odporučia podľa potrieb zákazníka. Určite odporúčam

Dobrý deň stovarom som velmi spokojí niske ceni

Tovar podla popisu,dorucenie rychle

• Pohodlne vyberanie tovaru...žiadne behanie po obchodoch...rychle vybavenie...odporučam ostatnym zakaznikom

S tymto obchodom som velmi spokojny

• obchod mal presne to, čo som potrebovala

Obchod je super,ja som spokojny nakolko kupujem aj brusivo a vždy personal ustretový,ak bol neaky problem hned volali a informovali,takže ja som spokojny a budem odporučat známim.

• Žiaľ stav či je tovar skladom je nepresné, nabudúce treba cez telefón dvojmo overiť pred objednávkou.

• Slušne som ich žiadal aby poslali faktúru s tovarom . Samozrejme neposlali.

Seriózny rýchli perfektny

Výborný prístup, vysvetlenie produktu do detailov. Odporúčam každému. Firma HARTES 100 BODOV

Tovatlr bol odovzdany do prepravy pred 7 dnami a balik nikde.
    Z obchodu objednavam často, stale bolo vsetko OK no teraz ked nedoplnam sklad ale potreboval som nieco surne do vyroby , nastal niekde problem.
    Niekde, obchod? Preprava? Netusim nic mi nebolo oznamene.

Tovar zakúpený vždy dorazil do dvoch pracovných dní ak ho mali skladom. Ak nie je skladom stačí zavolať, hneď zistia či je naskladnený u ich dodávateľa a upresnia čas dodania, veľmi príjemný prístup k zákazníkovi. Vrelo odporúčam.

Nakupoval som v tomto obchode prvý krát a môžem len odporučiť maximálna spokojnosť rýchle doručenie a seriózny prístup

• rýchle doručenie
    • seriózne ceny
    • výborná komunikácia

Opakovaný nákup k maximálnej spokojnosti s rýchlym doručením a profesionálnym prístupom pri vybavení objednávky k mojej spokojnosti

• Dlhá čakacia doba na objednaný tovar.