- Tovar som objednala a týždeň som nevedela, či bol odoslaný alebo nie. Po týždni som sa dozvedela, že výrobok nie je na sklade.
Reakcia obchodu HappyHairShop.sk
Vami objednaný tovar bol označený ako nedostupný. Informovali sme sa u nášho dodávateľa, čo spôsobilo predĺženú dobu odozvy.
Peter
Happyhairshop.sk -
neodporučam dodacia lehota bola pisana 14 dní a už je to 25 dní a nič nenakupujte trva im to dlho
Reakcia obchodu HappyHairShop.sk
o nedostuposti týchto šošoviek sme Vás informovali. Vzhľadom k tomu, že tento model nebol dostupný na celom Slovensku ani u našich dodávateľov, nebolo možné dodanie do 14 dní. -
- rychle dodanie
- poslany uplne iny tovar ako som si objedna.a
nie
Neodporúčam, nakoľko som tovar uhradila a nebol mi doručený. Pred 10 dňami poslali mail, že mi ho odosielaju cez kuriera. Urgovala som cez mail, neodpovedali.
Reakcia obchodu HappyHairShop.sk
prosím informujte nás na adrese [email protected] presne o ktorú objednávku šlo. Nepríjemnosti spojené s objednávkou by sme Vám radi vynahradili.
Peter Nagy
Happyhairshop.sk -
Vo Vašom obchode som nakupovala 1.krát a po tom, čo mi prišla jedna kontaktná šošovka poškodená, Vás určite nebudem odporúčať svojim známym a priateľom, sklamaná som bola.
Reakcia obchodu HappyHairShop.sk
za tento nedostatok sa dodatočne ospravedlňujeme. Kvalitu šošovky bohužiaľ nemáme možnosť ovplyvniť, no poškodenú šošovku máte ešte stále plné právo vrátiť s možnosťou výmeny tovaru za nový alebo vrátenia peňazí. Prosím informujte nás na adrese [email protected].
Peter Nagy
Happyhairshop.sk