- Písané rozmery nesedia s realitou, lieta tam 10-15mm čo je dosť pre ľudí na voziku.
Tovar fajn, po objednaní žiadna komunikácia zo strtany obchodu, takže netuším, či tovar vôbec dodajú
- Firma nekomunikuje
Pred týždňom som objednal od tejto firmy tovar. Zálohovanú faktúru som ešte ten deň uhradil. (23. novembra) Odvtedy som nedostal ani jeden mail, ani smsku ohľadom pracovania mojej objednávky. Teraz pred vianocami som objednával všelijaký tovar z viacerých firiem, a okrem tejto všetky komunikujú zo zákazníkmi... (Platbu, ktorú som zadal som viackrát kontroloval. ) Dnes je 1. december, som zvedavý či vôbec dostanem objednaní tovar.
Obchod potvrdí přijmutí objednávky a mlčí. Na dotaz kdy dojde zboží se omluví za potíže. Obyčejný plastový řetěz na zábranu nakonec bude snad za tři týdny. Pravděpodobně zboží nevedou skladem a začínají zajišťovat až po objednání.
Objednala som tovar, pred viac ako mesiacom, doslo aj potvrdenie objednavky a doteraz sa mi nikto neozval.
tovar nebol na sklade keď som ho potrebovala, obchod nedal ani vedieť, až keď som urgovala, napísali, že nemajú na sklade
Na tovar uz cakame 3 tyzdne, do dnesneho dna nevieme kedy a ci vôbec bude tovar dodany. Na nas dopyt sme boli informovany, ze vec preveria a ozvu sa nam, to bolo cca pred 10 dnami :-( Rychlost nula bodov.
- Napísané 16ks na sklade a potom mail že 0 ks na sklade. Prišlo mi to s viac ako o 10 dní neskôr
v ponuke bol tovar, ktory nebol realne dostupny, predajca zavadzal s dodacim terminom a nakoniec ponukali inu farbu vyrobku, objednavku som zrusila
Slubili ze dorazi minuly tyzden, presiel tyzden a ani sa neozvali. Neodporucam. Alex z Prirodneho raja
- Povrchová úprava výrobku je hrozna
Ako celok výrobok poslúži svojmu účelu