Vsetko super rychlo
Vysoká spokojnosť. 1000%-- a pristup k zákaznikovi ašte viac percent. Mám 75 rokov , ale s takým príííjemným prístupom som sa stretolveľmi málo. ĎAKUJEM!!!!! Hubinský
Potreboval som poradiť s výberom správnej spojky pre moje auto. Zákaznícka podpora bola ochotná – pán na linke mi podľa VIN čísla presne overil kompatibilitu a odporučil overenú značku. Diely sadli. Veľmi oceňujem profesionálny prístup, v dnešnej dobe sa to len tak nevidí. Určite tu budem nakupovať znova.
- super obchod
super obchod dúfam že nikdy sa nezruší čo by som robil potom fakt super môžem len odporučiť
Netreba popisovať treba vyskúšať pre mňa super som max spokojný ďakujem
Pred odoslanim objednavky, mi zavolali a doladili sme detaily k nakupu podla vin cisla. Perfektny pristup k zakaznikom.
- Dobrý výber
- prehľadnosť, včasnosť a milé jednanie pri preverovaní správnosti objednaných súčiastok - ND
- nepoznám nevýhodu obchodu
odporúčam danú online stránku Hamuj.sk
Ryhle dodanie, presné diely .
- Super, profesionálny prístup
- Rychlost dodania
Objednal som u nich na 2 auta brzdy ,stierače atď. bol to môj prvý nákup no nie posledný tak kvalitne zabalený tovar aby sa nepoškodili som ešte nevidel a to objednávam aj od 3konkurecnych e shopov majú dobré ceny a hlavne Dodanie ako píšu do 3dni. Odporúčam
Všetko v poriadku. Odporúčam.
- Priaznive ceny
- široký sortiment
- rýchle dodanie tovaru
- Ok
Bezproblémové
- Možnosť výberu na int.stranke a potom osobné vyzdvihnutie na predajni, skontrolovanie a v prípade nesprávne zvoleného dielu je personál predajne vždy ochotný súčiastky vrátiť,alebo vymeniť za iný. Som veľmi spokojný
- Overenie podľa vin čísla.
- Keď diel nepasuje zavolajú a poradia
- Rýchle a bezproblémové doručenie
- Veľmi dobre zabalené súčiastky
- Žiadne
- Predávajúci sú veľmi ústretový, odporúčam