Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- Rýchlosť
- Super komunikacia
- Ceny
- Kvalitný tovar
Objednavka zrusena lebo neboli schopni za 3,50 postovne poslat do madarska... Peniaze m8 zarial neboli vratene
Reakcia obchodu Hamashop
mrzí nás Vaša negatívna recenzia.
Nikde neuvádzame dodanie do zahraničia, iba v rámci Slovenskej republiky.
Vy ste si zadala v objednávke poštovné v rámci SR a adresu do Maďarska.
Žiaľ, v takom prípade nebolo možné balíček expedovať.
Peniažky podľa obchodných podmienok vraciame do 14 dní, čo Vám bolo oznámené prostredníctvom e-mailu.
Pekný deň
Tím hamashop.sk -
Vynikajúca komunikácia so zákazníkom, prompnosť a včasné dodanie tovaru !
- Dobré ceny
Obchod v pohode, no pri doručovaní bola udaná iná entita, od ktorej išla zásielka (dočasný nesúlad názvu?).
Pri fotoalbumoch veľmi odporúčam pozerať aj na celkové rozmery. Dôvod: Tu bolo uvedené: rozmer 10x15cm s popiskami, takže som usúdil, že 10 x 17cm fotky by sa mali vojsť (keďže niektoré boli tohto rozmeru). V skutočnosti je to pre takýto väčší rozmer úplne na hrane, čiže priestor na popisky je cca 2 cm.... -
- Dobré ceny
- Rýchle dodanie tovaru
- Výborné balenie
- Nadmieru spokojná. Predávajúci bol ochotný mi zistiť podrobnosti o výrobku a komunikácia bola príjemná a rýchle dodanie
- Vsetko prebehlo OK
- Rychle vybavenie objednavky
- Rychle doručenie objednavky
Odporučam obchod. Velmi som spokojna.
rýchle dodanie
široký sortiment
dobrá kvalita
primerané ceny -
Zatiaľ nie je vyskúšaný, bol zakúpený ako darček, ale je už poskladaný. Splnilo moje očakávania. Uvidíme v praxi. Jedno je isté, že určite poteší.
- rýchlosť
Krasne fotoalbumy za dobru cenu, rychle dodanie a aj komunikacia s obchodom super.
- Dobré ceny, veľký výber
- Rýchle doručenie
- Veľmi dobrá komunikácia
Odporúčam,v obchode som už viackrát objednávala. Vždy veľmi dobré skúsenosti.
- Rýchle doručenie
- Kvalitné produkty
- Výborná komunikácia
- Žiadne
- Vyborne ceny
- Velmi rychle dodanie
- Tovar zodpovedal popisu
Rýchle a bezproblémové doručenie
Nechápem načo pýtajú hodnotenie keď tovar mi nebol doručený.... keďže nebol na sklade i keď píše ,že je .
Informáciu ,že nie je na sklade som dostal až po 6 dňoch.Reakcia obchodu Hamashop
mrzí nás Vaša negatívna recenzia.
Dodanie uvádzame 3-7 pracovných dní kvôli momentálnej situácii vo svete.
Napriek tomu Vami objednaný produkt bol skladom a stihli by sme ho doručiť v uvedenej lehote.
Akceptovali sme storno objednávky z Vami uvedeného iného dôvodu, ktorý ste uviedli v e-mailovej komunikácii.
Tím hamashop.sk -
Super,že sa dá aj fotoalbum poslať poštou.super výber