• široký sortiment
    • zlá komunikácia
    • produkty so stavom "skladom" sú pravdepodobne na zahraničnom sklade ich dodávateľa a trvá 3 pracovné dni, kým ich odošlú

Základný problém vidím v tom, že u výrobkov na stránke e-shopu uvádzajú "skladom" a zdá sa, že to je zrejme skladom niekde v zahraničí u ich dodávateľa, pričom trvá 3 pracovné dni než to expedujú zákazníkovi. Mne takáto objednávka prišla takmer po týždni - objednané 21.9. o 9:40, expedované 26.9. o 9:40, u mňa doma 27.9. poobede). Na môj posledný email sa už neunúvali odpovedať. Takže tento e-shop pridám do môjho zoznamu obchodov, kde už nebudem nakupovať.

• Asi iba cena
    • Rýchlosť dodania, katastrofálny neprehľadný eshop, nefungujuci filter
    • Dal som si do filtra nástenné hodiny, objednal a prišli mi stolové.

Objednavka zrusena lebo neboli schopni za 3,50 postovne poslat do madarska... Peniaze m8 zarial neboli vratene

mrzí nás Vaša negatívna recenzia.
    Nikde neuvádzame dodanie do zahraničia, iba v rámci Slovenskej republiky.
    Vy ste si zadala v objednávke poštovné v rámci SR a adresu do Maďarska.
    Žiaľ, v takom prípade nebolo možné balíček expedovať.
    Peniažky podľa obchodných podmienok vraciame do 14 dní, čo Vám bolo oznámené prostredníctvom e-mailu.

Pekný deň
    Tím hamashop.sk

Nechápem načo pýtajú hodnotenie keď tovar mi nebol doručený.... keďže nebol na sklade i keď píše ,že je .
    Informáciu ,že nie je na sklade som dostal až po 6 dňoch.

mrzí nás Vaša negatívna recenzia.
    Dodanie uvádzame 3-7 pracovných dní kvôli momentálnej situácii vo svete.
    Napriek tomu Vami objednaný produkt bol skladom a stihli by sme ho doručiť v uvedenej lehote.
    Akceptovali sme storno objednávky z Vami uvedeného iného dôvodu, ktorý ste uviedli v e-mailovej komunikácii.

Tím hamashop.sk

Dostal som dotazník, tovar nie. Prosím vrátiť peniaze.

Reakcia obchodu Hamashop

v e-mailoch informujeme zákazníkov ihneď po odoslaní objednávky.
    Tovar označený červeným X, nie je dostupný ihneď, dodanie je cca 14 prac. dní.
    dňa 22.10.2020 sme tovar pre Vás doobjednali a dnes t.j. 2.11.2020 ubehlo 8 prac. dni od objednávky.

Mrzí nás negatívna recenzia, kontaktovali sme Vás email-om ohľadom vrátenia platby
    Pekný deň
    team hamashop.sk

• Dlhá doba dodania (5-7 dní)
    • Dosť slabý popis produktov

mrzí nás Vaša negatívna recenzia.
    Zákazníkov upozorňujeme na dodanie 3 - 7 pracovných dní od objednávky vzhľadom na momentálnu situáciu vo svete.
    Vám bol tovar expedovaný štvrtý deň od prijatia objednávky.
    V popisoch máme napísane všetko čo je potrebné o danom produkte, avšak v prípade záujmu sme vždy zákazníkom k dispozícii či už prostredníctvom e-mailu alebo telefonicky. :)

• Tovar nedodany ani po 10 dnoch

Za 11 dní neschopný doručiť objednávku ....Už aj oslikovy na chrbte by som ju odvtedy prinesol .

• Tovar, ktorý som sí objednával písali na sklade (rozumie sa tým v ich sklade, kde sídlia), nemajú na sklade... , pri urgovaní objednávky, prečo už nebola odoslaná, vám povedia, že ale na sklade v Nemecku..., t.j. asi u výrobcu... . Ach to Slovensko, ak raz niečo je písané na sklade, neviem pochopiť, prečo to nie je odoslané v ten deň..., ale až o 6 dní !!!

• Dlhá doba dodania a žiadne informovanie zákazníka

• tovar mi nebol zatiaľ doručený

• Tovar som objednala zaplatila. Po 10 dnoch som obchod kontaktovala mailom kedy mi pride tovar. Ziadna odpoved. Po dvoch tyzdnoch nemam info tovar ani peniaze.

Neodporucam platit vopred

Dobry den.

Po objednavke sme hned reagovali e-mailom. Zaplatili ste pod inym menom, cize platbu sa nepodarilo sparovat. Opakovane nedvihate uvedeny telefon, potom je tazke nieco urychlit. S pozdravom, Durica.

prezentovaný drevený rámik nebol drevený ale sololitový a oblepený tapetou. Podla mna to je klamanie zákazníka ked si objednám drevený rámik má byť vyrobený z dreva. Mali by si upravit popis tovaru ktorý predávaju

• Ponukaju nedostupny tovar

Ponukaju nedostupny tovar

• Žiadne
    • Komunikácia

Dvakrát som si objednal puzdro na mobil. V oboch prípadoch bolo napísané info že je skladom a dostupnosť je 3 až 7 pracovných dní. prišiel mi potvrdzujúci mail že sa moja objednávka realizuje. V prvom prípade mi objednávku zrušili lebo nebol kryt skladom. V druhom prípade som im napísal na 9ty a 7dmí pracovný deň že mi kryt nedošiel a pýtal som sa kedy mi pride. Dodnes som nedostal odpoveď. Tento obchod Vám neodporúčam.

• neprepojenosť skladu s objednávkami

• pohodlie nakupu z domu
    • neda sa skontrolovat skor ako objednate

• Nízke ceny

Tovar som zaplatila,po 10.dnoch mi nebol doručený a nikto sa ani neozval,z akého dôvodu

Tovar, ktory uvadzaju ze maju a ponukaju ho, tak po objednani ani nemaju. Po zaplateni objednavky, ktora mi nebola dorucena mi peniaze este nevratili.

• nekvalitny tovar