• Na strojčeku sa nachádzali vlasy

• Kurierska sluzba mi dala kod na vyzdvihnutie len par hodin od expiracie zasielky v boxe bol tovar 6.6 a pin mi dali 9.6.2024 stym rano o 8 zasoelka expiruje a to ke velmy zla skusenost

• Po 6 ticho dňoch nemám žiadnu informáciu o stave mojej objednávky.

Prišiel mi tovar pravdepodobne po repase. Objednavala som si strojček na strihanie -prepravná krabica je v poriadku no originál poškodená, strojček mastný od vazeliny a po zapnutí sú viditeľne vlasy od strihania. Na opakovaný písaný email žiadna odpoveď. Všetko som nafotila a poslala im to

Bez odozvy. Žiadne potvrdenie objednávky, ani nedodané.

Tovar som si objednala pred 6 dňami, zaplatila vopred a do dnešného dňa mi neprišiel žiaden mail o tom, ako moja objednávka vyzerá, resp. kedy bude doručená. Som sklamaná.

Reakcia obchodu HairCosmetics.sk

Dobrý den.
    Prosíme napište nám číslo objednávky, podíváme se na to kde je problém. Běžně zboží na Slovensko zasíláme od 2 do 7 dnů.

Děkujeme
    HairCosmetics Shop s.r.o.

Zaplateny tovar mi po 6 dnoch zatial nebol doruceny, ani ma nikto doposial nekontaktoval

• Nepaci sa mi, ze, kedze som nakupovala cez internet a vracat tovar je predsa len o cosi komplikovanejsie, mi poslali 3% peroxid s trvanlivostou iba do nejakeho mesiaca v priebehu prvehobpolroka 2018. To samozrejme nestihnem minut. Takze z tohoto dovodu nespokojnost - poslany vyrobok kratko pred koncom expiracie

Nevyhoda vid vyssie uvedene - dodany vyrobok s blizkou dobou expiracie

• Nulová komunikácia

Ani po 13-tich dňoch objednaný a zaplatený tovar nemám. Rovnako ako nemám žiadnu informáciu o stave objednávky. Volané číslo je nedostupné, na mail mi nikto neodpovedal.

Doposiaľ m a nikto neinformoval ci bol tovar zaslany,resp kedy bude zaslany.v dnešnej dobe je to samozrejmosť.takze zle az veľmi zle

• žiadne
    • Komunikácia zo zákazníkmi

Tento obchod neodporúčam vôbec!!! úplná nespokojnosť

• objednany produkt vobec "nefunguje"

• Nezaujem o objednavku.

Nechapem to...

• žiadne
    • suma za dopravu

ste lacni ale v konecnom dosledku na doprave prerobite

- nedostatocna komunikacia o stave objednavky ( 10 dni od zaplatenia nemam ziadne info od firmy)

Takže objednal som si v tomto obchode tovar. Zvolil som zaplatenie kartou a doručenie tovaru. Na konci objednávky mi objednávací formulár oznámil, že mailom dostanem informácie o spôsobe platby a dodaní tovaru. Žiadny mail som neobdržal, ani s informáciami o platbe, ani s otázkou, či chcem objednávku ponechať alebo zrušiť.

• Nedodanie tovaru
    • Neplatim nemam zaco

Ak nechcete tovar ,objednajte si ho.