odporúčam kvôli cene i komunikácie firmy.

Vždy, keď niečo objednávam z eshopu prvotné kroky sú recenzie. Gumiok.sk vyzeral jeden z tých lepších, tak som išiel do toho. Mal aj negatíva ohľadom komunikácie a dodacích lehôt. Moje pneumatiky boli 2 roky staré, čo mi vôbec nevadilo a bola tam super cena. V nedeľu prebehla objednávka a hneď v pondelok telefonát ohľadom objednávky. Pani, alebo slnečná veľmi milá,ústretová a s malou dušičkou začala,že pneu sú dva roky staré a že prídu cca za 4 až 5 dní, čo pre mňa nebol žiadny problém. To,čo sľúbili aj splnili. To nie je o obchode,ale o ľuďoch. Riešte vecí kľude a v predstihu a nie všetko za deň. Maximálna spokojnosť a ďakujem.

Trošku dlhšia dodacia doba bez komunikácie ale spokojný

• Rýchle dodanie a pneumatiky s nízkym dot.

• dobre ceny
    • rychle dodanie

• S nákupom v tomto obchode som bol veľmi spokojný už pri predchádzajúcom objednávaní pneumatík za veľmi výhodnú cenu s čerstvým dátumom výroby.

Som veľmi spokojný s nákupom v tomto obchode a určite v ňom budem ešte nakupovať v budúcnosti.

• Široký Výber Pneumatík
    • Dobré Ceny
    • Tohtoročný DOT
    • Komunikácia
    • Rýchle Dodanie

• Rychle dodanie
    • Konkurencie schopne ceny

Perfektne rychle dodanie, dot pneu 24, tie pneu co som chcel mali lacnejcie o 10€kus ako konkurencia nech sa dari

Mal som pochybnosti, neznama stranka predajca + recenzie 50 na 50. Ale skusil som, guma rok stara tskze super, velmi rychle dodanie do 2 dni. Za mna fajn.

• Rýchlosť dodania
    • Rozumné ceny

• jednoduché a rýchle

• Veľmi rýchle vybavenie objednávky, -tovar mali zrejme skladom, alebo ho rýchlo zabezpečili. Bola to naša prvá objednávka z tejto spoločnosti, s čím sme maximálne spokojní.
    • nepoznáme

• Na základe niektorých recenzií som mal trosku obavy, ale cely nákup prebehol perfektne a v krátkom čase .

Nákup určite doporučujem, výhodné ceny a krátka doba doručenia

Veľmi mizerná komunikácia, navyše pani bola tak arogantná, že za nedoručenie pneumatiky na SKLADE som mohol vlastne ja, pretože “ na internete sa píše všeličo” a keď je niečo uvedené skladom, tak vlastne skladom nie je.

• rychle dorucenie
    • tovar v poriadku

• Som spokojný.

• Rýchlosť
    • Dobrá cena
    • Tohtoročný DOT

• Dobrá cena

Mozem odporucit, cerstvost pneu bola do jedneho roka ako reklamuju dokonca boli vyrobene 4 mesiace dozadu, dodanie prebehlo tiez v proklamovanom case.

Samotne gumy splnili ocakavania.

• rýchle dodanie objednaného tovaru