• Predávate nekvalitné výrobky

Rožširovač,čiže sekera bola taká tupá,že sekať sa s ňou určite nedalo.Závit na ukotvenie boltak krivo narezané,že sa nedal použiť.Takýto výrobok patrí len do koša.Zbytočne vyhodené peniaze.

Zadala som objednávku a zatiaľ žiadne potvrdenie ani zrušenie ani nič.

Bohužiaľ telefon nezdvihaju tovar bol skladom po objednaní od 20.12 do 10.1 nic nedorazilo stale v príprave uz som to vzdal.

• Pomalé riešenie mojej objednávky,iné tovary mi v pohode došli.

Nespokojnosť

• Relatívne zaujímavá cena
    • Mätúca komunikácia

Veľmi mátúce informácie. Najprv po kúpe-zaplatení info, že mi bude tovar dodaný v 4.týždni 2025, na čo som sa ozval a bolo mi povedané, že bohužiaľ má dodávateľ v D dovolenku a ak chcem, môžem objednávku zrusiť. Tak som si povedal, že počkám. V zápätí mi však od DPD prišla info, že mi bude doručený balík od Güde dňa 27.12.2024. Dnes je 1.1.2025 a stále naň čakám. Proste zmätok bez pevného bodu, ktorého by sa človek mohol chytiť.

DEMA Hliníková americká poštová schránka objednaná 20.12, do 31.12 sa objednávka stále spracováva. Telefón nedostupný, kupované 1 ks skladom dodanie ihneď.

• Zatiaľ žiadna
    • Nekomunikujú. Iba cez mail.
    • Telefón nedvíhajú.

Na stránkach garantovali doručenie do Vianoc. Nestalo sa tak.
    Uvádzali, že tovar majú na sklade. Po dotaze cez mail uviedli, že čakajú na doručenie od dodávateľa. Je po Vianociach, nemám ani tovar, ani peniaze zaplatené za tovar.

• Nedobrá, resp. veľmi dlhá komunikácia. Po objednaní tovaru mi prišlo mailom upovedomenie, že platobné údaje mi budú za chvíľu doručené v zaslanej faktúre. V piatok tovar objednaný, v utorok ráno ešte nebola faktúra na svete. Supééér, objednávku som zrušil a odišiel ku konkurencii

• Nepresné uvedenie skladových zásob produktu
    • Nie je možnosť detailne sledovať zásielku počas 10 dní

E-shop stránka spol.Gude uvádza uvedené produkty skladom s dodaním 3-10 dní, produkty sú však u dodávateľa čo je dodanie viac ako 10 dní...
    Zákazník nevie kedy mu príde objednávka ani počas trackingu obj.!
    Odporúčam najprv si preveriť dostupnosť produktu na e-shope!

Slabá komunikácia, už zaplatený tovar ešte 1.12.2024 stále nedorazil.

• Tovar som objednávala 8.12., je 19.12. a neodpovedajú mi na email, nezdvihaju telefon, objednávka sa nehýbe. Majú garanciu doručenia tovaru maximálne do 10 dní. Neviem ako sa už skontaktovať s firmou. Mal to byť vianočný darček.

4 dni som sa nevedel dovolať na dane tel.čislo 0918607933 aj keď telefón stale zvonil nikto mi doteraz nezavolal naspäť

Prišiel mi dotazník spokojnosti... Asi vtip... Objednaný tovar zaplatený 8 dní dozadu, doručený nebol, obchod nekomunikuje, neodpoveda na maily...

tovar skladom a doteraz nedorazil, žiadna reakcia zo strany obchodu
    a toto nie je prvý krát, kde dodacia lehota je strašne dlhá a reakcia obchodu nulová

• Objednávka: 182521 vytvorená dňa 12.11.2024 13:39:24

Tovar nedodaný !!!

• Dodnes od dátumu objednávky 16.11.2024 som nedostala ani len faktúru na úhradu. Stále čakám.

• Tovar nebol dodany od ineho dodavatela. Tuto skutocnost mi neoznamili

• Tovar mi prišiel v poriadku ale tovar sa nezhoduje a popisom vyrobku na eshope

• Tovar mi nebol doručený, čakám na mailovu odpoveď ohľadom termínu doručenia

Prišiel mi vianočný stromček ,kt nezodpovedá vizualizácií aká bola na stránke. Tovar chcem vrátiť .