- Nedobrá, resp. veľmi dlhá komunikácia. Po objednaní tovaru mi prišlo mailom upovedomenie, že platobné údaje mi budú za chvíľu doručené v zaslanej faktúre. V piatok tovar objednaný, v utorok ráno ešte nebola faktúra na svete. Supééér, objednávku som zrušil a odišiel ku konkurencii
- Nepresné uvedenie skladových zásob produktu
- Nie je možnosť detailne sledovať zásielku počas 10 dní
E-shop stránka spol.Gude uvádza uvedené produkty skladom s dodaním 3-10 dní, produkty sú však u dodávateľa čo je dodanie viac ako 10 dní...
Zákazník nevie kedy mu príde objednávka ani počas trackingu obj.!
Odporúčam najprv si preveriť dostupnosť produktu na e-shope! -
Slabá komunikácia, už zaplatený tovar ešte 1.12.2024 stále nedorazil.
- Tovar som objednávala 8.12., je 19.12. a neodpovedajú mi na email, nezdvihaju telefon, objednávka sa nehýbe. Majú garanciu doručenia tovaru maximálne do 10 dní. Neviem ako sa už skontaktovať s firmou. Mal to byť vianočný darček.
4 dni som sa nevedel dovolať na dane tel.čislo 0918607933 aj keď telefón stale zvonil nikto mi doteraz nezavolal naspäť
Prišiel mi dotazník spokojnosti... Asi vtip... Objednaný tovar zaplatený 8 dní dozadu, doručený nebol, obchod nekomunikuje, neodpoveda na maily...
tovar skladom a doteraz nedorazil, žiadna reakcia zo strany obchodu
a toto nie je prvý krát, kde dodacia lehota je strašne dlhá a reakcia obchodu nulová -
- Objednávka: 182521 vytvorená dňa 12.11.2024 13:39:24
Tovar nedodaný !!!
- Dodnes od dátumu objednávky 16.11.2024 som nedostala ani len faktúru na úhradu. Stále čakám.
- Tovar nebol dodany od ineho dodavatela. Tuto skutocnost mi neoznamili
- Tovar mi prišiel v poriadku ale tovar sa nezhoduje a popisom vyrobku na eshope
- Tovar mi nebol doručený, čakám na mailovu odpoveď ohľadom termínu doručenia
Prišiel mi vianočný stromček ,kt nezodpovedá vizualizácií aká bola na stránke. Tovar chcem vrátiť .
- Posielate dotazník zatiaľ čo nemám tovar
Nekomunikuju
- cena bola celkom good
- nenapisali ani kedy mi pride tovar
- Absolútna neochota personálu
Správajú sa ako keby ste ich obťažovali svojou prítomnosťou
Tovar ešte neprišiel.
7dni od objednania nemám mail s čislom učtu pre zaplatenie objednávky ani po telefonate kam zaplatit nemám odozvu nik nevie.
chýba návod na použitie , chýba doklad o kupe - predpisy na "háku" , reklamacia na lampárni . Prípad pre SOI !
Spoločnosť potvrdila objednávku a o niekoľko dní mi oznámili, že objednaný tovar nemajú. Také slovenské...