Perfektní, rychlé a spolehlivé jednání.

Reakcia obchodu Growmarket.sk

Moc si vážíme takto příznivé recenze, je skvělé vidět že naše snahy lidé docení :) Děkujeme a přejeme krásnou úrodu :)

• Rychlé dodání, vše OK
    • nic

Naprosto spokojen

Reakcia obchodu Growmarket.sk

Děkujeme, těšíme se na Vás i příště :)

vše OK

Díky :)

Namiesto Presnej objednávky bola malá zmena ktorá nebola vopred dohodnutá. Namiesto Biotabs Starterkit 2x, bol doručený starterkit 1x plus starterkit silicum flash1x druhé spomínané som si síce neobjednal ale nechce sa mi teraz 2 týždne riešiť reklamáciu cez kuriérov kvôli maličkosti. Nabudúce by som ocenil,buď lepšiu kontrolu, lepšiu komunikáciu alebo oboje.

Dobrý deň
    mrzí nás chyba pri expedícii, obaly týchto produktov sú prakticky identické a preto sa občasný omyl môže stať. U nás sa ale prípadného vrátenia tovaru netreba báť, naši zákazníci majú možnosť nám bezplatne prostredníctvo Zásielkovne doručiť vadný či nechcený tovat späť a obratom zasielame žiadaný tovar. Ako kompenzáciu za tento náš prešľap Vám aspoň pošleme zľavový kupón ak nám napíšete email v ktorom sa odkážete na tento prísľub O:) Veríme, že reputáciu nášho servisu si u Vás zvládneme napraviť :)

• Pohoda a rychlost

Reakcia obchodu Growmarket.sk

Děkujeme a těšíme se na Vás i příště :)

• Rychlost dodání

Reakcia obchodu Growmarket.sk

Děkujeme, těšíme se na Vás i příště :)

Zboží bylo doručeno velice rychle. Bohuzel o kostičkách se nedalo hovořit. V pytlích byla jednolitá slisovaná hmota, která ani vzdáleně nepřipomínala kostičky. Vše smrdělo po kočičích výkalech. Víckrát bych už nekoupila. Prodejce si musel být vědom, co posílá.

Dobrý den
    hluboce nás mrzí tato Vaše ojedinělá zkušenost a doufáme, že se již do budoucna nebude opakovat. V případě zájmu nás kontaktujte emailem a pokusme se domluvit na dodatečné kompenzaci, nechceme aby naši zákazníci byli nespokojeni. Věříme, že se Vaše zkušenost nebude opakovat.

Misky jsou výborné,ještě bych chtěla dokoupit podmisky,bez drenáže,ale ty v nabídce nejsou,ani pod zelené,ani pod cerné,pouze pod větší velikostí. S miskami jsem velmi spokojená,mohu začít sít jak kvštiny,tak zeleninu.Děkuji

Dobrý den
    jsme rádi že jste spokojená s nákupem a doufáme, že z úrody budete taktéž šťastná :) Vámi zmíněné misky průběžně naskladňujeme a tedy má smysl se občas podávat na náš eshop, zda-li jsou opětovně k dispozici. Pokud budete mít zájem, lze nás i kontaktovat, ať už mailem, telefonicky nebo nás osobně navštívit v našem Showroomu (Na Hůrce 4a, Praha 6) a věříme, že budeme schopni Vám doporučit i důstojné alternativy :)

• Výber tovaru
    • Ceny
    • Rýchle doručenie

Reakcia obchodu Growmarket.sk

Vážíme si Vaše hodnotenie a sme radi že ste bol s našou prácou spokojný. Prajeme peknú úrodu :)

Rychlost odeslání, pečlivě zabaleno, cena produktu

Reakcia obchodu Growmarket.sk

Děkujeme, ceníme si hezkého hodnocení a těšíme se na Váš nákup i příště :)

• Vše přišlo v pořádku ale je v něm slyšet slabí šramot. Po dvou dnech používání. Rozebral jsem to a stejně to dělá. Na reklamaci to nemá smysl. Pošlete mě k šipku, protože se normálně točí.

Dobrý den
    mrzí nás pokud s výrobkem není něco v pořádku a "k šípku" rozhodně nikoho nepošleme ani s reklamací, ani s právem zákazníka na vrácení zboží do 14 dnů bez udání důvodu (v tomto případě zohledníme i delší lhůtu na vrácení). V množství produktů se občas vadný kus najde a my respektujeme že za to nemůže nést odpovědnost náš zákazník. Neváhejte a napište nám na email nebo vyplňte reklamační formulář. Za našim servisem si stojíme a věříme, že i ve Vašem případě nalezneme způsob jak Vám vyhovět. Přejeme krásnou úrodu a vše dobré :)

• Rychle a solidní jednání

Podle mých zkušeností můžu obchod jedině doporučit mám dobré zkušenosti

Reakcia obchodu Growmarket.sk

Děkujem, ceníme si uznání naší práce a doufáme že nám projevíte přízeň i příště :)

• SUPER
    • Rýchle dodanie.

Dobrý obchod.

Reakcia obchodu Growmarket.sk

Ďakujeme, teší nás Vaše uznanie a dúfame, že si u nás vyberiete aj nabudúce :)

• Perfektni

Reakcia obchodu Growmarket.sk

Děkujeme, jsme rádi že jste rádi :)

• Rýchla a presná dodávka. Bezpečné balenie.
    • Neviem o žiadnej

Tovar ,ktorý potešil objednávateľa.

Reakcia obchodu Growmarket.sk

Ďakujeme za odporúčanie, našich klientov si vážime a máme radosť ak Vás náš servis potešil :) Prajeme krásnu úrodu :)

Vse super !
    Vyborna komunikace.

Reakcia obchodu Growmarket.sk

Díky, jsme rádi že jste rádi :)

Srdecne Vas zdravim
    Tovar mi prisiel v poriadku a v ocakavanej kvalite dakujem a bude pokracovat v spolupraci s vami.
    Vrelo odporucam aj ostatnym zaujemcom.
    Vesele a stastne Vianoce vsetkym vam prajem.
    Korman J

Reakcia obchodu Growmarket.sk

Díky, potešenie je aj na našej strane a tešíme sa na spoluprácu :)

• Rýchle dodanie tovaru

Reakcia obchodu Growmarket.sk

Ďakujeme, robíme všetko pre spokojnosť našich zákazníkov :)

• přehlednost, rychlost dodání

Reakcia obchodu Growmarket.sk

Díky, přejeme jen tu nejlepší úrodu :)

• Výborné ceny produktov

Odporučil by som všetkým, ktorý nakupujú v e-shopoch growshopoch aby si porovnali ceny nielen produktov, ale aj dopravy, pretože výsledná cena je v Growmarte väčšinou nižšia.!

Reakcia obchodu Growmarket.sk

Skvelý postreh ;) Sme vďační za každého spokojného zákazníka ktorý docení kvalitu poskytovaného servisu a prajeme Vám krásnu úrodu :)