tovar dodany v stanovených terminoch a v požadovanej kvalite

Od objednávky prešlo 10dni a nemáme žiadne info o stave?
    Na to odporúčanie sme sklamaný.

Reakcia obchodu Grossmann Matrace

Jelikož jste si zvolil platbu převodem a nezaplatil doba dodání se prodloužila.
    Nyní už máte změnu platby na dobírku a Vaší objednávku budeme v co nejkratší době odesílat.

Pěkný den

rýchle dodanie, kvalitný tovar

• Komunikácia a rýchlosť super. Spokojnosť s vybraným tovarom.

• Dobra komunikacia s obchodom, rychle dodanie tovaru, dobry vyber
    • Ziadne

Obchod odporucam

• matrac na mieru dodaný do týždňa
    • pri objednávke chýbala informácia zhruba ako dlho bude trvať dodanie

• Rychlost

• Dobra cena za super kvalitu,,,

Mam od nich už viac matracov a su ok,,,určite dalši matrac kupim od nich,,,

Tovar mi bol pomerne rýchlo doručený,a až som bola prekvapená ,že kuriér mi ten matrac doniesol až ku dverám bytu. Ďakujem!

nákup cez e-schop

Všetko bolo v poriadku.spokojnosť nadmieru

Po viacnásobnej komunikácii som sa nedohodol ani na dodávke atypického rozmeru ani na platbe.Na stránke inzerujú ponuku rozmerov podľa priania zákazníka bez príplatku,ale cena bola priam astronomická.Na stránke je platba po dodávke,chceli ale platbu zálohovú vopred.Keď som toto reklamoval ani mi nedpísali.Veľmi neseriozny obchod.

Reakcia obchodu Grossmann Matrace

Zákazník objednal atypický rozměr matrace, která je vyráběna na zakázku, proto je u atypických objednávek vyžadována alespoň 50% záloha předem, na tuto skutečnost je zákazník upozorněn již při vytváření objednávky a dále také v obchodních podmínkách. Konkrétně u této obj. zvolil zákazník platbu bankovním převodem tzn. platbu celé částky předem. I po našich vícero e-mailech zákazník platbu neodeslal a dožadoval se odeslání bez platby/zálohy předem. Nakonec sám objednávku stornoval 19.9. Z naší strany proběhlo vše v pořádku. Za neseriózní považujeme v tomto případě spíše chování zákazníka.

Rýchle dodanie, dobrá cena

Zatial neviem posudit tovar az ked pride

bola som spokojná, tovar doručený v dobrom stave

obchod OK rýchle doručenie som spokojný

• Termín dodania

Napriek úhrade vopred a oznámenému termínu dodania, až na moje viaceré telefonáty mi bolo bez udania dôvodu oznámené, že termín sa posúva cca o 2 týždne. Pokazilo nám to plány a radosť z možného prázdninového ubytovania vnúčat.

Reakcia obchodu Grossmann Matrace

platba byla připsána 2.8.2023 v potvrzení o přijaté platbě jste byl informován o delší době dodání , jelikož jste měl atypický rozměr.
    Odeslání bylo 10 pracovní den.
    Pěkný den

Vyborna komunikacia, bezproblemove dodanie, matrac v top kvalite...Dakujem

Som veľmi spokojná. Všetko prebehlo v poriadku. Dakujem

Riesili sme atyp a vsetko super. Jednoducho na stranke sme si zadali rozmery a hned sme vedeli cenu. Spokojnost obrovska.