• Nekvalitný výrobok,

Dodane mango nebolo v poriadku.

Pred týždňom som si objednala tovar a do dnešného dňa ešte nebol ani odoslaný…

Tovar mi nebol diruceny. Nebolo mi sni oznamene ze je poškodeny a nedorucia ho

• Doba prepravy je neúmerná. Chápem, že to nie je problém shopu, ale dohodnutých prepravov.

Reakcia obchodu Grizly

ospravedlňujem sa za negatívnu skúsenosť s naším e-shopom. V čase vašej objednávky sme evidovali väčší nápor objednávok a teda aj doba dodania sa predĺžila. Pod každým produktom môžete vidieť orientačný dátum doručenia.
    Podľa priradeného trasovacieho čísla bola objednávka doručená. Verím, že je s balíčkom všetko v poriadku.

Dlhá doručovacia doba

Reakcia obchodu Grizly

mrzí ma vaša negatívna skúsenosť s naším e-shopom. Stále sa snažíme zlepšovať služby poskytované našim zákazníkom. Pod každým produktom môžete viedieť orientačný dátum doručenia.

• Zle zabalené

Krabica bola neporušená, ale špaldova káva v plechovke bola otvorená, poškodená a vysypaná

Reakcia obchodu Grizly

ospravedlňujem sa za komplikácie s doručeným tovarom. Poškodený tovar je možné u nás reklamovať prostredníctvom elektronického reklamačného formuláru, ktorý nájdete na našich stránkach - https://www.grizly.sk/vratenie-tovaru-a-reklamacie. Alebo môžete kontaktovať našu zákaznícku podporu, reklamáciu s vami radi zadáme aj telefonicky.

• Dorucenie o.k.
    • Dodany tovar pred koncom datumu spotreby. 1kg mandlove maslo menej ako 40 dni.

Reakcia obchodu Grizly

ospravedlňujem sa za vzniknuté komplikácie s doručeným produktom. Akékoľvek nedostatky vám vieme vyreklamovať. Stačí keď nás kontaktujete alebo na našich stránkach vyplníte elektronický reklamačný formulár - https://www.grizly.sk/vratenie-tovaru-a-reklamacie.

Lucia z Grizly

• Tovar mi prišiel poškodený - otvorený balík vlociek a však krabica nebola poškodená - na mail riešenia otvoreneho obalu(tovaru) mi nereagujú

Reakcia obchodu Grizly

na váš prvý e-mail ohľadom poškodeného tovaru vám bolo odpovedané obratom v ten istý deň spolu s inštrukciami ako v tomto prípade ďalej postupovať. Taktiež na váš druhý e-mail bola zaslaná odpoveď len niekoľko hodín po jeho prijatí.

Lucia z Grizly

Opis povodu vlasskych orechov na stranke (Cesko, Polsko, Slovensko, Ukrajina), sa nestotoznuje s povodom vlasskych orechov mi dorucenych, a to z USA, orechy nechutne, zatuchnute. To iste sa tyka mandli “najvyssej akosti”, nechutne, zatuchnute.

Reakcia obchodu Grizly

ospravedlňujem sa za komplikácie s doručeným tovarom. Našim zákazníkom sa snažíme zaistiť čo najkvalitnejšie produkty a preto je možné u nás poškodený tovar alebo tovar s nevyhovujúcou kvalitou reklamovať prostredníctvom elektronického reklamačného formuláru, ktorý nájdete na našich stránkach - https://www.grizly.sk/vratenie-tovaru-a-reklamacie. Alebo môžete kontaktovať našu zákaznícku podporu, reklamáciu s vami radi zadáme aj telefonicky.

Lucia z Grizly

Mango 2 x balenie stuchnuté, smradlave, veľakrát som od vás objednávala, ale obidve balenia išli tentokrát do koša, viete mi vrátiť za toto 2 x balenie peniaze?
    Preverte si prosim ďalšie balenia na sklade aby zákazníci neboli totalne sklamaný ako ja.. Ďakujem pekne
    Petra

Lucia z Grizly

madle pražené, lúpané, solené úplne stuchnuté-nejedlé.....

Reakcia obchodu Grizly

našim zákazníkom sa snažíme zaručiť čo najlepšie produkty. Akékoľvek nedostatky vám vieme vyreklamovať. Stačí, keď kontaktujete našu zákaznícku linku alebo na našich stránkach vyplníte elektronický reklamačný formulár - https://www.grizly.sk/vratenie-tovaru-a-reklamacie.

Lucia z Grizly

Arašidy v slanom karamele boli veľmi nechutné bolo ich cítiť takou starinou či olejom ,niektoré stipali , fuj , Fakt sú nechutné.

Lucia z Grizly

Tovar je nízkej úrovne. Pistácie sú ako tak. Ale kešu sa nedajú jesť, hnusne chutia a zapáchajú.

Lucia z Grizly

• Obchod má široký zaujímavý sortiment
    • Objednávam opakovane. Nevedia zabaliť tovar tak, aby sa nepoškodil, napriek viacerým reklamáciam. Znehodnotia tým kvalitný tovar. Prestalo má "baviť" zasielanie tovaru späť, i keď potom sa im podarilo dodať tovar v normálnom stave. Veď tu ide o potraviny pre ľudí!!! I keď ma to osobne veľmi mrzí, ja som s nimi skončila.

Tovar kvalitný, nevedia bezpečne zabaliť.

Reakcia obchodu Grizly

ospravedlňujem sa za vzniknuté komplikácie pri doručení balíčku. Objednávky sa balia čo najstarostlivejšie a podľa stanovených pravidiel dopravcu, aby sme si v prípade škody mohli nárokovať náhradu.
    Balíček sa aj napriek našej snahe môže v doprave poškodiť, preto ponúkame možnosť balíček reklamovať a vďaka dodržiavaniu pravidiel dopravcu ohľadom balenia, sme vám schopní v prípade poškodenia produkty kompenzovať.

Lucia z Grizly

Tovar prišiel v nekonzumovatelnej kvalite a reklamačný proces je jedno veľké utrpenie. Druhá objednávka a druhá veľká nespokojnosť.

Reakcia obchodu Grizly

mrzí ma vaša negatívna skúsenosť s naším e-shopom. Stále sa snažíme zlepšovať služby poskytované našim zákazníkom. Reklamačný proces je nastavený tak, aby čo najviac vyhovoval zákazníkovi. Taktiež sa zákazníkovi snažíme vyjsť v ústrety a ponúkame hneď viacero možností riešenia reklamácie.
    Z vašej strany evidujeme len jeden reklamačný prípad a kolegyňa z reklamačného oddelenia s vami bola a je celý čas v kontakte. Pôvodný návrh na riešenie nebol z vašej strany akceptovaný, kolegyňa vám však obratom navrhla nové, kde ste sa následne museli dohodnúť na podrobnostiach, čím sa riešenie reklamačného prípadu predĺžilo.

Tovar došiel poškodený

Lucia z Grizly

• Obsah zásielky (1z3ks) nezodpovedal objednávke.

Reakcia obchodu Grizly

ospravedlňujem sa za vzniknuté komplikácie s doručeným tovarom. Požiadala som kolegyne zo zákaznícekj linky, aby vás kontaktovali a vzniknutý problém mohol byť vyriešený.

Lucia z Grizly

• Trstinový cukor prírodný..BIO‍♀️...bol biely cukor..podvod..nikdy viac

Reakcia obchodu Grizly

sýtosť farby produktu sa môže líšiť na základe vstupnej suroviny a obsahu melasy - žiadne dve šarže nebudú mať rovnaký odtieň farby. Na túto informáciu upozorňujeme aj v popise produktu.
    Ak však máte podozrenie, že sa skutočne nejedená o vami objednaný produkt, môžete nám naň podať reklamáciu prostredníctvom reklamačného formuláru https://www.grizly.sk/vratenie-tovaru-a-reklamacie, alebo vám ju radi pomôžu zadať kolegyne zo zákazníckej linky.

Lucia z Grizly

Dlhá dodacia doba. Objednávku som uskutočnil pred týždňom a tovar stále nedorazil.

Reakcia obchodu Grizly

mrzí ma vaša negatívna skúsenosť s naším e-shopom. Stále sa snažíme zlepšovať služby poskytované našim zákazníkom. Pod každým produktom môžete vidieť orientačný dátum doručenia.