Rychle dorucenie,kvalita vyrobku,max.spokojnost
- Super prístup pri objednávaní a vysvetľovaní
- Jeden deň som objednal a už druhý deň doručený ( iná predajňa že 5 dní doručenie pre rovnaký výrobok z CZ :-)
- Škoda, že nie je kamenný obchod na Slovensku kde by sa dalo pozrieť na výrobky a porovnať
- Rýchle doručenie
- Komunikácia
Gril som zakúpil po odporučení obchodu grilykrby, pôvodne som chcel inú značku ale bola nedostupná, nakoniec som ale rád, pretože aj keď gril ešte nebol zapnutý, už som ho poskladal a bol som príjemne prekvapený kvalitou spracovania jednotlivých dielov, presne a jednoducho všetko k sebe pasovalo. Kovové časti sú kvalitné a aj farba vyzerá byť dosť mechanicky odolná. Pokiaľ bude fungovať tak, ako je premyslene spracovaný dizajn a kvalita dielov, budem veľmi spokojný. Čo sa týka, obchodu grilykrby, bol som taktiež spokojný s ich komunikáciou, naozaj rýchlou dobou doručenia, dokonca keď som gril objednal, za pár hodín mi už z predajne telefonovali, že gril už dávajú kuriérovi. Kuriér nemal problém mi pomôcť gril z auta vyložiť, aj keď mal cca.50 kg.
- Objednaval som od vas prvy krat.zatial spokojnost
- Rychle dorucenie
ryvhlost
rychle vybavenie objednavky
- Spokojnost.
- Rychle doručenie.
- Tovar super zabaleny a neposkodeny.
- Dodaný tovar bol inej kvality ako objednaný a zaplatený
- nedá sa platiť KK
- Mohli by byť trocha rýchlejší.
Reakcia obchodu Grilykrby.sk
čekali jsme na úhradu z Vaší banky, objednávku jste hradil bankovním převodem. V případě platby kartou nebop dobírky bychom Vaši zásilku expedovali ještě ten den
GrilyKrby.cz -
- rychlost, kvalita
osobny zaujem o zakaznika - telefonicky kontakt vopred o vybaveni objednavky + kvalitne produkty vcas
Nakupoval som už v mnohých e-shopoch, ale s takýmto úžasným prístupom som sa ešte nestretol. Okrem potvrdzujúceho emailu, ktorý som dostal po objednávke, a ktorý e-shopy generujú automaticky mi z e-shopu zatelefonovali. Oznámili súčasne, že objednaný tovar hneď odosielajú. Tovar mi bol doručený za menej ako 24 hodín. K objednanému tovaru som chcel zakúpiť jednu pomôcku, telefonicky mi oznámili, že to nemajú, ešte ani nemali, ale skúsia objednať a dajú mi vedieť.
- Rýchle super dodanie.
- Dosť drahé doporucenie.
- tovar nemám a ani neviem kedy príde.
Reakcia obchodu Grilykrby.sk
přepravci Vás opakovaně na uvedené adrese nezastihli a tak jsme bohužel objednané dřevěné uhlí doručit neuměli :(
O termínu doručení pak informujeme mailem a den před dodávkou SMSkou -
- Veľmi dobrá komunikácia
- Ochota riešiť problém
- Nakupil som uz druhy krat. Ponukaju kvalitne veci
- prvý krát som nakupoval, maximálna spokojnosť a rýchlosť objednaného tovaru
- nevýhody žiadne
rýchly a spoľahlivý