- Najlepsi vyber
- Najlepsia cena
- Rychlost dorucenia
- Rychle dodanie
Objednávka promtne vybavená
Výborne zabalený s jednoduchým návodom
- Veľký výber chutných omáčok Develey
Žiadna komunikácia s obchodom, podľa stránky majú tovar na sklade. Na základe toho, že tovar do dnešného dňa nebol odoslaný usudzujem, že sklad je na obežnej dráhe Zeme a doteraz tam nebola žiadna raketa, ktorá by ho priviezla.
Reakcia obchodu Grilguru.sk
Vážený zákazníku,
omlouváme se za komplikace s dodávkou. Zásilku s náhradním dílem ke grilu jsme prověřili na videozáznamu a byla opravdu již 3.2.2022 připravena k předání přepravci. K jejímu fyzickému předání však bohužel nedošlo, protože byla omylem uložena ve skladu zpět do regálu a nikoliv do krabice se zásilkami pro expedici. Protože jsme od Vás až do doby než jste napsal zde negativní recenzi neměli žádnou informaci o tom, že by byl s objednávkou nějaký problém, nenapadlo nás zásilku dříve prověřovat. Bohužel Zásilkovna vám posílá informaci o trasování balíku až po naskenování na depu nikoliv po vytisknutí štítku a proto jste neobdržel ani žádný automatický email o expedici.
Zásilka bude dnes předána přepravci a věřím, že v následujících dnech dojde k jejímu doručení.
Co se týká našeho skladu, lze v našem eshopu koupit pouze položky, které jsou fyzicky u nás v našem vlastním skladu. Tedy vše co je označeno jako skladem na eshopu je v 99% případů opravdu připraveno k okamžité expedici.
Ještě jednou se omlouváme za komplikace. -
Som veľmi spokojný aj s komunikáciou s obchodom aj s dodaním tovaru aj s tovarom. DOPORUČUJEM !
- rýchle a bezproblémové dodanie
- Kvalitný tovar. Rýchle vybavenie objednávky. Maximálna spokojnosť. Jednoznačne odporúčam.
- komunikácia, rýchlosť dodania, kvalitne zabalené
- N/A
- Rýchle dodanie, dobré info a kontaktovanie klienta
- Vyššie ceny produktov ako u iných predajcov. U drobných vecí vyššie ceny o 3 - 5 Eur viac. Zistil som neskoro.
- mali skladom gril, ktorý iné obchody nemali
- veľmi rýchle a bezproblémové doručenie, tovar som objednal v nedeľu a v utorok som ho už mal doma
- dobré ceny
- Pohodlne nakupovanie, dodavka okolo 2 dni
Zatial len dobre skusenosti
- Rýchlosť
Prehľadný eshop, jednoduché objednanie, rýchle doručenie, kvalitné podukty. Super.
- Rychlosť
Všetko načas a v poriadku.
- Rýchla realizácia
- Okamžitá reakcia na reklamáciu (poškodený teplomer)
- Spätné zavolanie operátora pri riešení reklamácie
- Poškodený teplomer pri dodávke
Veľmi spokojný z grilom. Organizácia obchodu je ok.
- rýchla doba dodania
- Rychle dorucenie