• Výborna cena, komunikácia, rýchle dodanie

• dobrá komunikácia
    • rýchlosť dodania
    • seriózny prístup

• Výborná komunikácia
    • Rýchle vybavenie objednávky
    • Dobré ceny

bol som spokojný

• najlepšia cena na trhu z dopravou baumit zdarma, rýchle dodanie, super

• Tovar bol zabalený v tenkej fólii, pri doprave sa potrhala

• Som velmi spokojny rychle vybavenie objednavky super odporučam.

Maximálna spokojnosť. Rýchlosť vybavenie objednávky, ochota poradiť.

• super komunikácia

• komunikacia na jednotku, a taktiez aj riesenie problemov, velka ustretovost a ludskost

• rýchla a jasná komunikácia

Pozitívny a rýchly prístup. Odborníci, ktorí poznajú produkty a rozumejú potrebám zákazníka. Vrelo odporúčam.

tovar doručený veľmi rýchlo a presne podla objednávky

Veľmi tento obchod odporúčam pre úsporu času a energie, všetko mi bolo dodané včas. Špeciálne sa chcem poďakovať p. Martinovi Chudiakovi za skvelý prístup a ochotu poradiť aj žene, ktorá sa vôbec nevyzná do stavebníckych vecí. Ďakujeme za omietku, skalu vaspo, lepidlá a ďalší materiál. Určite nakúpime aj nabudúce, keďže v iných stavebninách som sa s takýmto skvelým prístupom nestretla. PS: Pri objednávaní fasádnej omietky baumit je potrebné riadiť sa vzorkovníkom na internete, poprípade ešte lepšie objenať si vzorky, nám prišiel iný otieň žltej ako sme si predstavovali, vzorkovník baumit, ktorý sme mali ale z iného obchodu vôbec nesedí..ten internetový už áno. Už sme si na farbu zvykli :-) Obklad vaspo hnedý melír je naozaj pekný.

• Skvelá komunikácia

• Super rychle vybavenie

• velmi rychle spracovanie objednavky a dodanie tovaru, nizke ceny

Spokojnost s nakupom v tom to obchode

• Rýchlosť
    • Dobrá komunikácia

• Dobrá cena
    • Veľmi otvorená a transparentná komunikácia
    • Predajca sa aj po dodaní zásielky zaujímal, či prebehlo všetko v poriadku
    • Flexibilita - tovar dodaný do pohraničnej oblasti
    • Platba vopred neovplyvnila záujem predávajúceho o zákazníka a zabezpečenie vysokého servisu
    • Žiadne

Neviem nájsť nič negatívne a tento obchod môžem s kľudným svedomím odporučiť. Napriek tomu, že moja objednavka obsahovala vyše 100 ks tovaru, prišlo všetko a načas.

Reakcia obchodu GRIGELSHOP

naším cieľom je v prvom rade spokojnosť zákazníka :) Ďakujeme, že ste si našli čas a podelili sa o svoj názor!
    S pozdravom Tím Grigelshop

Objednávka bola vytvorená 24.06.2020 (streda) o 16:00, hneď nasledujúci deň mi prišla mailom predfaktúra, ktorú som uhradila v piatok 26.06. poobede. Dodacia lehota uvádzaná na web stránke bola 10 dní po úhrade FA. Faktúra mi prišla 01.07. s potvrdením o jej uhradení. 03.07. ma prepravca kontaktoval, či je možné tovar doručiť okolo obeda, ale nakoľko sme boli s manželom v práci, dohodli sme si termín na pondelok 06.07. opäť okolo obeda. Cca 30 minút pred doručením nás ešte prepravca kontaktoval, všetko sme v priebehu pár minút vyložili, takže maximálna spokojnosť. Tovar nepoškodený, izolácia ani nie mesiac stará, všetko v termíne, komunikácia na úrovni. Určite sa v prípade potreby opäť vrátim k tomuto predajcovi. Veľká vďaka.

Reakcia obchodu GRIGELSHOP

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu recenziu, v spolupráci s výrobcom sme celú objednávku stihli doručiť skôr, ako predpokladaný termín, preto veľká vďaka patrí aj im.
    S pozdravom tím Grigelshop

• Rychle doručenie