- komunikacia,rychlost...
férove posúdenie objednávky
- Odporúčam,sme spokojní s nákupom,komunikácia v poriadku,aj objednávka prišla v stanovenom termíne
Super obchod.
- Rychlost dodania
Vždy ochotní poradiť,objednavka vybavená rýchlo
- Kvalita, Rychlost dodania, Komunikacia.Odporucam
- Rychle dorucenie
- Vyhodne ceny
Dobrý deň pán Ferdinand,
ďakujeme za nákup a hodnotenie. Budeme radi, ak sa k nám opäť vrátite. -
Hlavné výhody E-shop Stavebniny Grigeľ sú rýchla spätná väzba, výhodné ceny, materialy, ktore sú správne skladované a hlavne s dobou Expiracie, ktorá zaručuje kvalitu všetkých materiálov v ponuke predajcu .
Vrelo odporúčam Profi náradie,ktoré ma na pomer ceny a kvality ešte nikdy nesklamalo.
Môžem len odporučiť, jednak ušetríte čas a všetko príde k Vám domov za výhodné ceny . -
- prehľadný e-shop
- výborná komunikácia
- doručenie bez problémov a včas
- výhodná cena
objednávali sme už niekoľkokrát podlahový polystyren a vždy sme boli spokojní s cenou a aj servisom o zákazníka
výhoda - kvalitná izolácia v podkroví - teplo... Vata na korbe auta super zabalená, krásna...
nevýhoda - vykládka nie je podľa mojich predstáv. Tovar bol z auta vyváľaný na cestu / aj po celej palete/, vata a obal trošku špinavá/ pri oboch vykládkach /jedna na konci roka 2019/Reakcia obchodu GRIGELSHOP
Dobrý deň, Vašu pripomienku na vykládku sme posunuli výrobcovi, keďže výrobca si sám zabezpečuje prepravu tohto tovaru.
V každom prípade si vyžiadame vyjadrenie k vykládke a budeme spoločne hľadať riešenie, ako túto službu vylepšiť.
S pozdravom Grigelshop -
všetko bolo v poriadku rýchle a ústretové jednanie predajcu. Som maximálne spokojný.
Veľmi ochotný obchod. Keďže nevedeli dodržať dodacia lehotu, dala sa objednávka rýchlo stornovať. Výborná komunikácia.
Perfektná komunikácia a servis super
- Komunikácia, promtne doručenie
Super obchod doporučujem, perfektná komunikácia, porada s alternatívou. Dakujem
- rychlost dodania
- vyborne zabalene
- primerana cena
- po dodani tovaru ma kontaktovali ci vsetko prebehlo v poriadku. BRAVOOO prvy ochod ktoreho zaujima spokojnost zakaznika. Toto si mi zatial nikde inde nestalo. Skladam velku poklonu pred pristupom ochodu. Ostatne obhody berte si priklad. Velka vdaka
- slabsi vyber
dobry spolahlivy obchod
Marek,
Ďakujeme za hodnotenie. Výber produktov postupne dopĺňame k spokojnosti zákazníkov. Veríme, že v budúcnosti nás opäť navštívite.
Pekný deň
Tím Grigelshop.sk -
- Vyborna komunikacia,bleskove vybavenie.
Ďakujeme za hodnotenie.
Pekný deň
Tím Grigelshop.sk -
výhodná cena, dobrá komunikácia, celková spokojnosť, odporúčam nákup
Radovan,
Ďakujeme!
Tím Grigelshop.sk -
Pristup na vysokej urovni,maximalna spokojnost
Ďakujeme za hodnotenie!
Tím Grigelshop.sk -
- rýchle a bezproblemove dodanie tovaru
spokojny.odporučam.zdeno bj
Zdeno,